Denemeler yarın galiba video beklioyruz
Printable View
Denemeler yarın galiba video beklioyruz
Anahtarına yarışacaksan gelicem ve arabanı altından alıcam... Eğer anahtarına yarışmaya cesaretin ve giderin yoksa öyle atarlı konuşmayacaksın !
https://m.youtube.com/watch?v=sv5Y6r_eQZc
BENDE TALİPLERİMİ ARIYORUM 1.6 tdi dsg sanruff 1.7 FLASH GECTİM COK HIZLIYIM VE OFKELİYİM ARABA STOK SADECE PARK AMPULLERİNİ DEGİSTİRDİM... HODRİMEYDAN!!!!!!
Ah istanbulda olmak vardı şimdii.
Yarın akşam dananın kuyruğu kopar :) çorluda buluşup istanbul istikametine doğru sıkıcaz. Aykan sabah adanadan yola çıkacak. Akşam yetişebilirse akşam, olmadı çarşamba gündüz deneriz. O yol 3 şerit ve hemen her zaman boş. Benim araç polo değil ama idare edin artık :)
Rapidle polo arasinda kac kg fark var?
80 kg civarı sanırım
1165kg polo
1265kg rapidmis
100kg ciddi bir fark varmis,bu farka ragmen helal olsun abi cikip deneriz diyorusun :)
Istanbul hafif yagmurlu, orda hava nasil ?
Çorlu'da deyim yerindeyse sel oluyor.Deneme bu akşam olamaz malesef.
Teyy olaya bak. Fakir oynamaya kalkmış davul patlamış
Beyler kumar oynayacaksaniz baska yere gidin. Forum ortaminda da veremeyeceginiz sozler vermeyin. Ee ariza yaptin kaldin ne diyeceksin sayilmaz mi. Karsina araba cikti gecildin saymayacak misin? kumarin oldugu yerde her turlu pislik vardir. Forumu karistirmayin.
Çorlu'da hava açmaya başladı.Hava durumundada daha yağış gözükmüyo 4 derece'de artış var.
Helikopteri kaldırıyorum o zaman ben , telsizler hazır mı?
Kısmet artık akşam belli olur
Haber çıkmadı mı,oturduk bekliyoruz valla burda :D