Aykan adana şu an. Yarın uçakla geliyo kısmetse
Printable View
Aykan adana şu an. Yarın uçakla geliyo kısmetse
Hadi bakalım.
denemeler bu aksam olucak mı ?
Hadi bütün forum 1.6 tdiların rollingini bekliyor , türkiyenin en hızlı kanatlısını seçicez.
Iki araba arasinda ciddi kilo farkida var ama(100kg),kilolar esitlenicekmi yoksa boylemi olcak
Arabalar sokulumu deneyeceksiniz takilimi?Merak ettim
Deneme oluyor mu?
Arada pek kg farkı yok 35 kg var standartta sadece, eğer sökme durumları olursa o başka ama ben cub polo karşısında başka bi 1.6tdi'ın şansı olmadığını söyleyebilirim hatta çoğu gti cupra vs bile üzülebilir :)
Deneme yarın akşam kesin oluyor bu sefer. Çorluda buluşucaz 8 gibi. İstanbula doğru sıkıcaz.
Kilo eşitleme vs yok. Benim aracımda stepne lastiği hariç herşey fabrika çıkışı.
Bu tür denemelerde illaki birşeylerin eşit olması gerekmiyor. Görüyoruzki insanlar içini söker yakıt nos kullanır bunu kısıtlayamıyorsun. Birazda güven,cesaret ve risk teşkil ediyor. Bu yüzden isteyen istediği gibi gelir diye düşünüyorum
yiğit aynı setupta yapılmış herhangi bir tsi in sadece stoplarını görür tdi. Koşsun koşsun 14 saniye koşar belki 100-200. Benim araba sadece stage 1 kısık yazılım downpipe ve dumpvalfli fabia 16 sn koşuyor. 1.4 bar basıyorum millet 2.2 bar basabiliyor üzerindeki turboya. Ya tamam aynı garajın arabalarısınız ama göz var izan var.
Araçlar takılı ve nossuz olacak diye konuştuk Aykanla.
Cup sence alptuğ un eski polosunun yanına yaklaşabilir mi? Turbo upgrade falan da yok araba. Bak ne diyorum koşsun koşsun 14 saniye koşar cup polo üzerindeki turbo upgrade vs ile. Alptuğ un polo 11 saniye civarı koşuyordu turbosuz olarak.
Alptug u bilmem, arabasını da bilmem, ama herkes bilir ki ortalama olarak stage 2 bi gti, cupra 13,14 civari kosuyor. bu da 1.6 tdi la yakin süreler, bu da demektir ki 100 200 lerinde pek fark yok, hatta daha alttan basilacagi için, tdi torkdan dolayi daha bile avantajli. Yani tdi ile stage 2 gti geçmek hayal degil, gayet gecebilir yani.
Haydi bakalim o zaman bekliyoruz sonuclari :)
yaw arabada istisna bir durum diye bişey olmaz. Yaparsan yürür bu kadar basit. Projelendireceksin deneyeceksin. Kafa yoracaksın. O araba yürüyorsa her arabayıda o seviyeye getirebilirsin. Alptuğ tütsü mü yaktı arabada sabahtan akşama da araba farklı yürüdü.