Hyundai i10 da tavsıye ederım hem ıçi genıs kıvrak konforlu donanımlı, 1.0 otomatıgı var.
Hyundai i10 da tavsıye ederım hem ıçi genıs kıvrak konforlu donanımlı, 1.0 otomatıgı var.
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
i10 benzinli otomatik son zamlarla 35 kuruş yakıyor bizim doktorda var eşşek niyetine biniyor parçasıda ucuz çarpışan araba niyetine
Micra cok iyi en bosunda bile esp falan vardi diye hatirliyorumtipi en cirkini olsada 1 kere daha dusunun bence
![]()
Yorumlar için çok teşekkürler
Eşimin Hyundai isteyecğini sanmıyorum sorayım akşama ama eminim diyebilirim
Sizin bizim gibi daha mantıklı yaklaşımda olmadıkları için çoğu araba eleniyor corsa vb türevleri gibi
İşim vardı kazara Peugeot Baykaralar ın önünde 107 vardı satılık indim baktım inceledim
Valla çok sevdim gerçekten acayip sevimli içi dar falanda gelmedi bana ki ufak tefek biri değilimdir
Ben sevdim arabayı ama bakmaya devam
Micraya bakıcam bi yerde özellikle bakıcam pas geçmiycem
hocam spark 0.8 motor otomatikler var. kesinlikle tavsiye ederim.
yorumlardan anladığım kadar farklı araç fikirlerine açıksınız.
yaklaşık 6 senedir kia kullanıcısı olarak size kia picantoyu önerebilirim. bayanların hoşlarına gideceği renkler mevcut.
107 ve i10 kullandım bende. şehir içi için inanın süper keyifli arabalar. smart tan ne kadar keyif aldıysam ikisinden de bi o kadar keyif aldım. şehir içi hhızlanmalarda 1.0 falan sorun değil cidden yeterli atiklikte. gazlanmadığı takdirde çokçok ekonomik biraz basınca oldukça yakışordu diye hatırlıyorum. sesleri çokçok güzel oluyoriçi dar değildi o kadarda rahatsızlık söz konusu olmuyordu ( 1,85 boyum) ama şehirlerarası yollarda evet güvensiz hissettiriyordu özellikle 107.90 100 sabit gidiliyor ama biraz hızlanınca büyük araçların rüzgarları rahatsız ediyordu cidden, bir keresinde de i10 ile su birikintisi yüzünden nerdeyse karşıdan gelen bir kamyonun altında kalıyordum söylemeden edemicem. o tarz şeylerde cidden hata affetmez. micra 107 ve c1 e göre kesinlikle daha mantıklı bir seçim. Şahsen ben eşime micra tercih ederdim... daha otomobil gibi hissettiriyor çünkü yolda...
Hyundai de i10 un test şoförüydüm tavsiye etmem.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
2 tane Peugeot aracım oldu
Toyota nın Peugeot dan daha iyi olduğu görüşüne bende kesinliklikle katılıyorum
Lakin araç seçiminde Toyota listemde daima en sondadır tarzı mantilitesi benim araç mantalitemle çok zıttır
Tarz meselesi bu bana uymaz kimine çok uyar..
Öte yandan 107 listede en yukarda arkadaşlar başka araçlara açık olduğum doğru ama ya 107 nin ciddi sıkıntısı olması lazım ya da bütçeyi daha da yukarı taşımam lazım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)