Kadyr Nickli Üyeden Alıntı
yahu hakım hakım dıyosunuzda aynı hakımler sureklı hukumet aleyıne kararlar vermedımı bır cok kez yada sacma enterasan kararlarda verdıler.bunu soylememın sebebı yargıyı hukemete baglamanız. objektıf bakamıyorsunuz hıc olaylara. bıtane adam oluyor konuda hemen ona yuklenıyorsunuz herzamankı gıbı.buda sızın suru pıskolojınız. hemen adama yuklenıyorsunuz.bu aynı seye benzıyor kavgaya gıdınce topluca olunca asarım keserım ama tek kalınca kuyrugunu sıkıstırıp kacarım mısalı. toplumdakıler neyse sızde osunuz. burdakıler neyse toplumda odur.burda herkes atıp tutuyor hukumete bızde yerı geldımı soylenıyoruz ama nedense burda sankı herkes soylenıyor ama nedense adamlar %50 oy alıyor. ya burdakı herkes oy vermeyenler yada neye meshup olduklarını bılmeyenlerle dolu burası.bırı oyle dıyor pesınden gıdılıyor. baskası bısı dıyor onun peısnden gıdıyor. çarsı grubu resım paylasmıs ıyı guzelde bunların yapılamıcagın herkes bılıyor. yada hepımız bılıyoruzkı o kızla tanısmak ıcın gotunu yırtacagını o adamın son kalan kızı kollama bahanesıyle kalan adamdan bahsedıyorum. kızı tavlamaya %90 çalışacaktır. he zaten kızı bekleme olayı olmazda olursa yani.kımsenın kımseye guvenı kalmadı bu ulkede bununda sıyasetle alakası yok ınsanların dusunce yapısıyla alakalı.ınsanlar olmuş şerefsiz haysiyetsiz. otobüst tiplere bakıyorum bitane güven veren adam yok.kız daha çok korkar iki erkek kaldı ben tek kaldım diye valla.bizim insanımız önce muslumanlılıgın gerekliliğini yapsında kimsenin kimseyi korumasınada gerek kalmaz.bu şerefsizlerin tek çözümüde idamdır hadım etmedir kol kesmedir başka türlü azalmaz.ama bunuda kimse desteklemez cani insan cani hukumet derler.
burda bir kaç konuşmasını bilen aklı başında insan var gerisi nereye çekersen oraya gidiyor. aynı sokaktakiler gibi.