User Tag List

Sayfa 15/26 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
484 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: #özgecanaslan ölümsüzdür.( yönetim uyarısı +18)

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılan hiç bir yorumu okumadım, gözüm takılmasın diye de ekran açılana kadar gözümü kaçırdım çünkü aklım bunu kabul etmiyor ve içimizdeki şiddet duygusunu bastırmak için öfkemi kontrol etmem gerekiyor!

Nefret ediyorum insan olarak doğduğuma, aciz bir cinsiyette dünyaya geldiğime ve ALLAH belamı versin, 3 ay sonra sadece unutulan bir cinayet haberi olarak hafızamın bana bu acıyı hatırlatmayacağı için hiç bir şey olmamış için gibi yaşacağıma!

ALLAH RAHMETE EYLESİN GÜZEL, GURURLU, GÜÇLÜ CAN KARDEŞİM!
    Fiat's Are Faster Than You Think!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim oyumu neden kazanmaya calismiyorum neden muhalefet her secimde proje ile gwlecegine onuda gectim bikac tane ekle ya bari hukumete sivme projesi yerine.

Ozelden devam edelim abi dedigim gibi ben karsiyim bu konuda siyaset yapmaya. Ozelden yaziyorum sna.
    ve kaliten icin yesekkur ediiyorum senin gibi karsit goruslu insanlar oldugunu gormek guzel
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bulent abi bu sahsin tum cahilce yorumlari icin vaktin oldugunda benzin zammi konusuna bak.

Jdmvti senin akkoyunlarinla takilacagin, Allahu ekber, hamdolsun, bu isin fitratinda var deyip, cahil tayfanla takilabilecegin baska bir forum yokmu? Istenmiyorsun, sevilmiyorsun burada ve gordugun gibi kimse seninle ayni fikirde degil. Neden bi s..p gitmiyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burasi senin degil 3 5 kisi yaziyor diye herkes sizinle ayni goruste mi saniyorsunuz sagolsub ozel mesaj atan arkadaslar var bu ve benzeri konulara sirf cirkefliginiz yuzunden yazmadigini soyluyorlar. Kim bilir daha kac kisi var.o yuzden sen neden simdi bama daha fazla yazmadan s...p gitmiyorsun?

Ghibli kalitesi ile konusuyor sen anlayamazsin o yuzden neden benimle diyaloga girdigini
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıştırmaya çalışanlar kimler acaba? %50 ve ötekiler diye kavram çıkaranlar kim acaba?

Çok ilginç gerçekten yasa koyucuları eleştirmekten ziyade diğer tüm kavramların üzerinde durulabiliyor.. Bu işin fıtratında bu olsa gerek :S

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu hakım hakım dıyosunuzda aynı hakımler sureklı hukumet aleyıne kararlar vermedımı bır cok kez yada sacma enterasan kararlarda verdıler.bunu soylememın sebebı yargıyı hukemete baglamanız. objektıf bakamıyorsunuz hıc olaylara. bıtane adam oluyor konuda hemen ona yuklenıyorsunuz herzamankı gıbı.buda sızın suru pıskolojınız. hemen adama yuklenıyorsunuz.bu aynı seye benzıyor kavgaya gıdınce topluca olunca asarım keserım ama tek kalınca kuyrugunu sıkıstırıp kacarım mısalı. toplumdakıler neyse sızde osunuz. burdakıler neyse toplumda odur.burda herkes atıp tutuyor hukumete bızde yerı geldımı soylenıyoruz ama nedense burda sankı herkes soylenıyor ama nedense adamlar %50 oy alıyor. ya burdakı herkes oy vermeyenler yada neye meshup olduklarını bılmeyenlerle dolu burası.bırı oyle dıyor pesınden gıdılıyor. baskası bısı dıyor onun peısnden gıdıyor. çarsı grubu resım paylasmıs ıyı guzelde bunların yapılamıcagın herkes bılıyor. yada hepımız bılıyoruzkı o kızla tanısmak ıcın gotunu yırtacagını o adamın son kalan kızı kollama bahanesıyle kalan adamdan bahsedıyorum. kızı tavlamaya %90 çalışacaktır. he zaten kızı bekleme olayı olmazda olursa yani.kımsenın kımseye guvenı kalmadı bu ulkede bununda sıyasetle alakası yok ınsanların dusunce yapısıyla alakalı.ınsanlar olmuş şerefsiz haysiyetsiz. otobüst tiplere bakıyorum bitane güven veren adam yok.kız daha çok korkar iki erkek kaldı ben tek kaldım diye valla.bizim insanımız önce muslumanlılıgın gerekliliğini yapsında kimsenin kimseyi korumasınada gerek kalmaz.bu şerefsizlerin tek çözümüde idamdır hadım etmedir kol kesmedir başka türlü azalmaz.ama bunuda kimse desteklemez cani insan cani hukumet derler.
    burda bir kaç konuşmasını bilen aklı başında insan var gerisi nereye çekersen oraya gidiyor. aynı sokaktakiler gibi.

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulan helal olsun size cenazemiz olan yaralı olduğumuz bu konuyu sikip atacaksınız HELAL LAN SİZE....aynen böyle devam edin ...sonra biz birlik olamayız deyipte götünüzü yırtmayın buralarda....
    tabi ya ...

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    İdam iranda var tecavüzcüsünü öldürdü diye idam edilende var yine orda anlıcağınız o yasa bize göre değil tamam bu şerefsizler yok olur ama bunlardan daha çok suçsuz günahsız yok olur
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya orası oyle tabı adalet kesın yerını bulucak olsa sıkıntı olmazda yanlıslar oluyor. oyuzden ıdam 2. bır ıhtımal olmalı yanı atıyorum adam tecavuz ettı hadım edıcen hırsızlık ettı kolu kesıcen tekrarlıyorsa ıdam et gıtsın.dınen sakıncasıda yok dıye bılıyorum ıdam olayında.hapısanelerde gereksız kalabalık olmaz. yada fılmlerdekı gıbı ada yı hapıshane yapıcaksın bunları çiftçi vs diye kullanıcan beleşe işçi misali.adamlar koğuşta el ense yatıyor ekmek var su var oh

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu hakım hakım dıyosunuzda aynı hakımler sureklı hukumet aleyıne kararlar vermedımı bır cok kez yada sacma enterasan kararlarda verdıler.bunu soylememın sebebı yargıyı hukemete baglamanız. objektıf bakamıyorsunuz hıc olaylara. bıtane adam oluyor konuda hemen ona yuklenıyorsunuz herzamankı gıbı.buda sızın suru pıskolojınız. hemen adama yuklenıyorsunuz.bu aynı seye benzıyor kavgaya gıdınce topluca olunca asarım keserım ama tek kalınca kuyrugunu sıkıstırıp kacarım mısalı. toplumdakıler neyse sızde osunuz. burdakıler neyse toplumda odur.burda herkes atıp tutuyor hukumete bızde yerı geldımı soylenıyoruz ama nedense burda sankı herkes soylenıyor ama nedense adamlar %50 oy alıyor. ya burdakı herkes oy vermeyenler yada neye meshup olduklarını bılmeyenlerle dolu burası.bırı oyle dıyor pesınden gıdılıyor. baskası bısı dıyor onun peısnden gıdıyor. çarsı grubu resım paylasmıs ıyı guzelde bunların yapılamıcagın herkes bılıyor. yada hepımız bılıyoruzkı o kızla tanısmak ıcın gotunu yırtacagını o adamın son kalan kızı kollama bahanesıyle kalan adamdan bahsedıyorum. kızı tavlamaya %90 çalışacaktır. he zaten kızı bekleme olayı olmazda olursa yani.kımsenın kımseye guvenı kalmadı bu ulkede bununda sıyasetle alakası yok ınsanların dusunce yapısıyla alakalı.ınsanlar olmuş şerefsiz haysiyetsiz. otobüst tiplere bakıyorum bitane güven veren adam yok.kız daha çok korkar iki erkek kaldı ben tek kaldım diye valla.bizim insanımız önce muslumanlılıgın gerekliliğini yapsında kimsenin kimseyi korumasınada gerek kalmaz.bu şerefsizlerin tek çözümüde idamdır hadım etmedir kol kesmedir başka türlü azalmaz.ama bunuda kimse desteklemez cani insan cani hukumet derler.
    burda bir kaç konuşmasını bilen aklı başında insan var gerisi nereye çekersen oraya gidiyor. aynı sokaktakiler gibi.
    'hızlandırılmış tren kazası'nda 41 kişi öldü, kim aldı sorumluluğu? daha yeni minimum 300 işçi öldü yerin altında, sen sorumluluğu alan birini gördün mü? kadından sorumlu bakan var, kadın cinayetleriyle alakalı ne yapmış? devlet kanunen korumak zorunda olduğu 27 kadını koruyamamış öldürülmüşler, kim peki sorumlu? kim görevden alınmış, kim istifa etmiş?uçağımız Suriye'de düştü 2 pilotumuzun cesedi bile ortada yok, o uçağı oraya gönderenler ne yaptı?

siz iktidar olmayı, çıkan oyların tüm topluma oranı zannediyorsunuz, asıl sorun da bu zaten...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam orda haklısın turk toplumunda herzaman onlemler geç alınmıştır malesef. şuan yada daha öncede böyle idi türk kafası işte. siz derken yanlış ifade oldu sanırım abicim.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jdm vti cim... Ya li yulu falanli filanli konusma... Coluk cocuktan tavir yicek yasi coktan gectim ben bilgin olsun...

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu siyasete çekme muhabbetine ifrit oluyorum, önce soma, sonra gizem, bugün özgecan, yarın xyz.. neye çekelim ? 31 mi çeksin vatandaş ?

Neyi siyasete çekelim neyi ?

Peşkeşler çekildi siyasete çekme,
    Hukuk hadım edilir siyasete çekme..
    Yolsuzluk, dini istismar , duygu sömürgeciligi, hortumculuk.. Iııhh siyasete çekme...
    Yırca da altı bin zeytin kesilir, validebağ korosuna kaçak beton atılır siyasete çekme..
    Akçakale'ye bomba yağar, soma araştırma önergesi red yer onu da siyasete çekme..
    TL, 2001 krizi kadar değer kaybediyor aman boşver siyasete çekme.
    Üç öğretim elemanıyla fakülte açılır, kıdem tazminatı kaldırılır yahu bari bunu siyasete çekme..
    Ösym soruları çarşıda 25 bine satılır, genel kurmay başkanı terörden hapse atılır, bırakalllaaseenn siyasete çekme..
    Münevver, Gizem, Özgecan lar gider, takdiri ilahi siyasete çekme.
    Anımızı alır gideriz, siyasete çekme..
    Kadın mıdır kız mıdır nedir bilemedim der, siyasete çekme ..
    Zamcıklar içinde yanar vatan siyasete çekme..
    Youtube, twitter vs kapatılır, siyasetle ne alakası var..
    Ülkenin % 98 'inin matemetiginin yetmeyecegi canlılar, nakitler, kutularda eritilir, siyasete çekme, hem hepsi yiyor, helal olsun, siyasete çekme babacıgım..
    Halkı ayaklandır, sokaklara dök, siyasete çekme..
    Gaza boğ, tekerlekli sandalyeli adama tomayla takla attır, siyasete çekme
    Zaten temsili olan demokrasiye bile hile katılır, oy basılır, çalınır vs siyasete çekme, savaş meydanında herşey mübah çomolokko..
    Emekli, işçi zaten açtı, şimdi aç oğlu aç, onu da çekme, bunu da çekme,

Daha sayayım mı , ağzıma gelen daha onlarcasını ?

Yani diyor ki, koyun ol, kutuplaş, partizan ol ,nefret tohumları ek yüregine de yüreklere de, ama siyasete çekme.

Acı çek, çile çek, sineye çek ama siyasete çekme..

Hassikome..

( kusura bakmayın, konuyu ve sosyal medya da ki saçma sapan şeyleri okuyunca çok doldum.. )
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle bir sorun olduğu çok önceden görülüyor ve önlem alınması söyleniyor, çalışmalar, araştırmalar yapılıyor, raporlar yazılıyor... Sonuç?

Milletin bu serzenişi bari bu saatten sonra birşeyler yapılsın, daha fazla ayrıştırılmasın diye..

O korudukları, üzerine her hangi bir söz söylemedikleri insanlar kadınları itibarsızlaştırırken, kadını sadece evde oturup çocuk doğurup onlara hizmet edecek 2. belki de 3. sınıf insan olarak gösterirken bir şeyler yapılabilir miydi? Söylenebilir miydi?

Daha bir çok bu tarz örnek söylem daha önceki postlarda da mevcut..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mıllet serzenişte bulunsun tabiki mecliste maaşını alıp yatan arkadaşlar belki bişiler yaparlar. bizimde kardeşimiz anamız eşimiz var. her an tereddüttemi yaşıcak bunlar ki erkeklerde öyle zaten. bunlar eskiden beride var. şuan aşırı gündeme geldi.geldide bari bişile yapılsa keşke. biz bile korkar olduk. adamlar boş değilki bıçak silah ne varsa. bunlar olmasa en fazla yersin dayağı oturursun aşaa.

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Fırat’ın kenarında bir kuzuyu bir kurt kapsa kuzunun hesabını Allah, Ömer den sorar" diyor Hz Ömer

Sen kendini peygamberden üstün görüyorsun, sağda solda dünya lideriyim diyorsun. Vatandaşım başına bi *** gelince "olayı siyasallaştırmayın". Var mı böyle bi dünya? Afedersinde neredeyse 15 yıldır tek başına iktidarsın kafama kuş şıçsa hükümetten hesabını sorarım.
    İktidar kupon arazi, ihale kovalama yeri değil

ahmet_xy
    Misafir
    ilk cumhurbaşkanına saldırmak hakaret etmek serbest, ama son sözde cumhurbaşkanına hakaret ise hapis cezası.

http://video.sozcu.com.tr/2015/video...is-cezasi.html

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mıllet serzenişte bulunsun tabiki mecliste maaşını alıp yatan arkadaşlar belki bişiler yaparlar. bizimde kardeşimiz anamız eşimiz var. her an tereddüttemi yaşıcak bunlar ki erkeklerde öyle zaten. bunlar eskiden beride var. şuan aşırı gündeme geldi.geldide bari bişile yapılsa keşke. biz bile korkar olduk. adamlar boş değilki bıçak silah ne varsa. bunlar olmasa en fazla yersin dayağı oturursun aşaa.
    İşte biraz rahatları bozulsun, belki birşeyler yaparlar yerine, birşeyler yapacaklar!..
    İşi siyasete çekmeyin derseniz de o zaman buna ortak olursunuz, o beyefendi(!) vekillerde sadece kendi çıkarlarına göre otomatik el kaldırıp indirmezler, sorumlu oldukları vatandaşı koruyacak tedbir alırlar..

Ama yok "siyasete çekmeyin".. "Hükümetin ne suçu var" derseniz daha çok izleriz, kendimize olmaması için dua ederiz..

ahmet_xy
    Misafir
    katilin arkadaşı olacak şerefsizin avukatı buymuş. tipinden belli ne *** bir herif olduğu?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)