User Tag List

Sayfa 18/26 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon
484 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: #özgecanaslan ölümsüzdür.( yönetim uyarısı +18)

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adama bak ihtiyaçlarımızı ******lardan karşılıyoruz diye konuşma yapmış adam mı yazmışım pardon...

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Can gitmiş herif ihtiyaçtan bahsediyor. Beynini sktm

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

ahmet_xy
    Misafir
    biz burda birbirimize girerken, Bilal Oğlan filosunu genişletiyor. bir gemi, pardon gemicik daha almış. yürü be Bilal Oğlan, ah keşke bir de zeki olsan dünyayı bile satın alırdın

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumlar facia...
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumlar facia...
    Malesef öyle..
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

soch-vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burada da boş boş konuşan çok olmuş yok mu bu forumun moderatörü vs

bir hayvan hayvanlığına uymuş gencecik bir kız kardeşimize tecavüze yeltenmiş bıcaklamış kafasına levye ile vurmuş yetmemiş yakmış siz ne yazıyorsunuz. Şundan bile siyasi bişey çıkaranların Allah belasını versin asıl.

yok adam bozkurt işareti yapmış mhpliymiş, yok kız aleviymiş chpliymiş, yok akp herkesi düşman etmiş boş boş konuşmaktan vazgeçin güya özgecanı dans ederek ananlardan bu durumu protesto edenlerden ne farkınız var?

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı soch-vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bir hayvan hayvanlığına uymuş gencecik bir kız kardeşimize tecavüze yeltenmiş bıcaklamış kafasına levye ile vurmuş yetmemiş yakmış siz ne yazıyorsunuz. Şundan bile siyasi bişey çıkaranların Allah belasını versin asıl.

yok adam bozkurt işareti yapmış mhpliymiş, yok kız aleviymiş chpliymiş, yok akp herkesi düşman etmiş boş boş konuşmaktan vazgeçin güya özgecanı dans ederek ananlardan bu durumu protesto edenlerden ne farkınız var?
    şu dans v.s. olayına baktım bide siz araştırın adamlar dans ederek mi anmışlar?

Nazlıaka, TBMM'de basın toplantısı düzenleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, isim vermeden yaptığı kendisiyle ilgili eleştirisine cevap verdi. Erdoğan'ın kadına yönelik şiddetin artmasının baş müsebbibi olduğunu iddia eden Nazlıaka, "Bir kadın cinayeti sonrasında bile yine bir kadına saldırarak siyaset yapıyor" dedi.
    Dünyanın her yerinde kadınların 14 Şubat günü 'one billion rising" eylemiyle kadına yönelik şiddeti, tecavüzleri, ensesti, sünneti ve seks köleliğini protesto etmek için bir araya geldiğini ve aynı dansı yaptığını belirten Nazlıaka, "14 Şubat Cumartesi günü etkinlik Özgecan için düzenlenmedi, dans edilmesinin nedeni Özgecan'a ilişkin anma değildi" dedi.
    Nazlıaka, 14 Şubat 2013 günü AK Parti'li TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı ve kadın milletvekillerinin de Meclis'te aynı etkinlik kapsamında dans ettiğini söyledi. Nazlıaka, dansa odaklanmanın, konuyu çarpıtmak ve tartışmayı özünden uzaklaştırmak için seçilen yol olduğunu belirterek, dün Özgecan Aslan'ın ailesini Mersin'de ziyaret ederek, taziyesini ilettiğini ve Fatiha suresini okuduğunu söyledi.

kaynak
    http://www.dha.com.tr/chp-ankara-mil...bi_874092.html
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

soch-vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu dans v.s. olayına baktım bide siz araştırın adamlar dans ederek mi anmışlar?

Nazlıaka, TBMM'de basın toplantısı düzenleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, isim vermeden yaptığı kendisiyle ilgili eleştirisine cevap verdi. Erdoğan'ın kadına yönelik şiddetin artmasının baş müsebbibi olduğunu iddia eden Nazlıaka, "Bir kadın cinayeti sonrasında bile yine bir kadına saldırarak siyaset yapıyor" dedi.
    Dünyanın her yerinde kadınların 14 Şubat günü 'one billion rising" eylemiyle kadına yönelik şiddeti, tecavüzleri, ensesti, sünneti ve seks köleliğini protesto etmek için bir araya geldiğini ve aynı dansı yaptığını belirten Nazlıaka, "14 Şubat Cumartesi günü etkinlik Özgecan için düzenlenmedi, dans edilmesinin nedeni Özgecan'a ilişkin anma değildi" dedi.
    Nazlıaka, 14 Şubat 2013 günü AK Parti'li TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı ve kadın milletvekillerinin de Meclis'te aynı etkinlik kapsamında dans ettiğini söyledi. Nazlıaka, dansa odaklanmanın, konuyu çarpıtmak ve tartışmayı özünden uzaklaştırmak için seçilen yol olduğunu belirterek, dün Özgecan Aslan'ın ailesini Mersin'de ziyaret ederek, taziyesini ilettiğini ve Fatiha suresini okuduğunu söyledi.

kaynak
    http://www.dha.com.tr/chp-ankara-mil...bi_874092.html
    eksik araştırmışsın istersen biraz daha bakın ve nazlıakanın pankartla olan fotoğraflarına bak. Kadın nihat doğan gibi tepkiyi görünce kıvırmış başka birşey yok

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten şu ortamda dans edilmez yani.dün kadıkoyde çiçek ekmişler anmışlar ne güzel. sessizce anılır yürüyüş yapılır vs. oynazmaz kız ölmüş gitmiş. mezar başında şarkı söylemeye benzer bu.

srkn.ylc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanını s.... in sorgusunu okudum kan beynime sıçradı "DNA testinde delil bırakmamak için de iki elini bileklerinden kestim" demiş ulan bu adamı birden öldürmiyeceksin ya !
    Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
    'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.

HONDAHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayram vs. her milli günde binasını komple bayrakla kaplayan Bostancı Filli Boya 'nın bugün yaptığı beni çok duygulandırdı, sizlerin de görmenizi istedim. İşte toplumsal duruş bu olmalı. Kendilerini tebrik ediyorum.

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

O zaman ben de şöyle bir şey diyeyim..

Bunca zaman hiçbir şey yapmayan, her sorunda, ölümde siyasete bağlamayın, siyasete çekmeyin deyip hiç bir sorumlunun, sorumluluğu almamasında, tüm bunların artarak devam etmesinde pay sahibi olan herkesin Allah belasını versin!..

Bir de nereye çekeceğiz onu da söyleyin?

ahmet_xy
    Misafir
    "Japon turiste cinsel saldırıdan 1 yıl 8 ay hapse mahkum oldu, cezası ertelendi."

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28224031.asp

böyle hakimlerle, savcılarla, avukatlarla daha çok genç kızın hayatı kararır. türkiyede gerçekten adalet, hukuk diye bir şey kalmamış. gücü yeten yetene.

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    eksik araştırmışsın istersen biraz daha bakın ve nazlıakanın pankartla olan fotoğraflarına bak. Kadın nihat doğan gibi tepkiyi görünce kıvırmış başka birşey yok
    Birisine eksik arastirmissin demeden once insanin kendisi arastirmasi lazim Siyasiler de bu konuda kendisine tepki gosterirken yok efendim Fatiha okusunmus derken bilmeden salliyordu....

http://www.onebillionrising.org/
    https://www.facebook.com/1BillionRisingAnkaraTurkey

Organizasyon budur. 1 Billion Rising her ulkede yapilir 14 Subatta.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu şuraya yazı yazmak için yazmayın be. Sizde merhumenin üzerinden siyaset yapıyorsunuz.

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Japon turiste cinsel saldırıdan 1 yıl 8 ay hapse mahkum oldu, cezası ertelendi."

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28224031.asp

böyle hakimlerle, savcılarla, avukatlarla daha çok genç kızın hayatı kararır. türkiyede gerçekten adalet, hukuk diye bir şey kalmamış. gücü yeten yetene.
    Bunu paylaşmak için girmiştim konuya önce davranmışsınız. Şimdi 1yıl 8 ay sona bu O.Ç. bizim sevdiklerimizle aynı otobüse binecek ben de bu durumu unutup hayatıma devam mı edicem bu mudur yani ?

Bazen diyorum ki bunları takip edip sessizce kafasına sıkıp toplumda temizlik mi yapsam diyorum. Nerden başlasak kardır.

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düzeltiyorum. Cezası ertelenmiş yani hiç yatmayacakmış.

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı Er34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunu paylaşmak için girmiştim konuya önce davranmışsınız. Şimdi 1yıl 8 ay sona bu O.Ç. bizim sevdiklerimizle aynı otobüse binecek ben de bu durumu unutup hayatıma devam mı edicem bu mudur yani ?

Bazen diyorum ki bunları takip edip sessizce kafasına sıkıp toplumda temizlik mi yapsam diyorum. Nerden başlasak kardır.
    şimdi bu tecavüz mağduru kişi masum japon kızı değil de, o kararı veren hakimin kızı olsaydı. bu gavat hakim yine aynı kararı verebilecek miydi?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)