@M3CSL amerika türkiye falan konuyu nereden nereye getirdin eleştirincede üzüldün bak şimdi :) Abi çok abartıyorsunuz bazen konuyu değiştirme konusunda.
Printable View
@M3CSL amerika türkiye falan konuyu nereden nereye getirdin eleştirincede üzüldün bak şimdi :) Abi çok abartıyorsunuz bazen konuyu değiştirme konusunda.
Yok ayrıntılara takılmayın diye söyledim onu genel bilgi amaçlı, yoksa ilk mesajda yazdım yazcaklarımı.
ya forumda geyik konusu acilinca hemen baldir bacak resimleri gelmeye basliyor 15. mesajda. Komik resimler konusunda resim silmekten imaniniz gevredi.
ahlak komple bozulmus, cagaloglundan eminonune kadar kiz lise ogrencisi yuruyemez laf yemeden , hem de esnaftan.
igrencligin daniskasiyiz.
bu memleket nereye mi gidiyor. Belli değil mi? Yaw boatshow da hemen dibimde enerji içeceği standı var. İki tane genç kız var kırmızı mini etekli. Kızların halini görüyorum gerçekten acıyorum. Koskoca boatshow da millet et e aç gerçekten. Alan bi daha kızlarla konuşmak ve bardağı alırken eli deysin diye bir daha bir daha gelip alıp gidiyor. Bi amcaya en sonunda ben dayanamadım amca eve koşarak gidecen heralde dedim. Çenesinde de koskoca sakal. Herif lafa utanmadı da pispis sırıttı.
İnsanın ahlaki yönü ne kadar iyi olsada adaptasyon yeteneği üst düzeyde, yani bulunduğu çevreye uyum sağlıyor, dış etkenlerden etkileniyor.Bundan dolayı siyasetçilerin etrafındaki insanların görüşlerinden etkilenmemesi mümkün değil.
Birde kısıtlanan ulaşılamaz olan şey daha çekici gelmiştir her zaman.
Bu olayın siyasi bir tarafı ancak idam yeniden getirilmeli mi yoksa getirilmemeli mi olabilir. Yaşanan olayların akp yada chp ile ne alakası olduğunu , yüksek lisans mezunu birisi olarak anlayamıyorum. Aksini iddia eden varsa bizim neden tecavüzcu olmadığımızı açıklasin. Yaşanan olaylardan 1. Derece kendisi sorumludur. Anne babası varken kimse devlet suçlu diyemez. Aynı zaman da devlet de kimseye git tecavüz et demez fiilen yada mecazen insanlar almak istedikleri mesajı alırlar.
Yukarıda defalarca anlatıldı: kadın-erkek Eşit değildir, kadınlar evde otursun çalışmasın, en az 3 çocuk yapsın, kürtaj Olmasın vb vb vb. Bunları siyasetçiler söylüyor ve bu topluma erkek egemenliğini empoze etmektir, tecavüzlerin artması da bunun sonucudur. Yüksek lisans yapan biri olarak bu kadar sayfada bunu nasıl anlamadınız ben de onu anlamadım...
bu olaya çeşitli yönlerden bakan çok arkadaş var burada ama tek ortak noktamız hangimiz göte bakmadık :) yada lisede etegi açılan kıza bakmadık ? bugün bakmayan varmı ? yada dün yada geçen ay yada geçen hafta ? ha diceksinizki mesele bakmak degil rahatsız edercesine bakmak o zaman ok ama ne olursa olsun düzelmeyecek mesele için boşuna sarf ediyoruz gibime geliyor , canice vahşice olanları kastetmiyorum onlara ayrı bi ceza yaptırım düşünülmeli hadım idam vs.
Yav okadar bizde yaptıkta tevacuz ayrı birşey yani ******ya bile tecavüz edilmez karşıyım ben. mini etek giyenin bacagına dar giyenin götüne baktık hepimiz bakıyoruz ama o şekilde giyindi diye tecavüzü hiç kimse haketmez. çok hoşuna gittiyse zaten konuşursun .
tecavüzün ayrı bir yaptırımı olmalı artk
Telefondan yazdığım için alıntı yapamıyorum, imla hataları için de kusura bakmayın. Saygısızlık bir durum yok kardeşim, akıllı insanlar olarak sohbet ediyoruz.
Benimde demek istediğim bu zaten 'millet meydanı boş bulup devam ediyor ' neden ben yapmıyorum devlet bana farklı ceza başkalarına farklı ceza mi uyguluyor. Biz neden yapmiyoruz devletse bize de aynı devlet toplumsa bize de aynı toplum. Aramizda ki tek fark ailelerimizden aldigimiz terbiye ve karakterimiz.idam yok zaten ben niye tecavüz etmiyorum insanlara. Yazının en başında da yazdım idam cezası olsun mu olmasın mi bunu tartisabiliriz.
Çünkü siz yüksek lisans(!) yaptığınız için kendinizi geliştirmişsiniz. Ama maalesef halkın büyük kısmı cahil bilinçsiz insanlardan oluşuyor.
Sen kadını aşağılarsan, önemsiz bir varlık gibi lanse edersen, mini etek giyiyorsa tacize ses çıkaramaz dersen, çantasında prezervatif taşıyan kadına tecavüz edene indirim uygularsan kendini bilmez it kopuk da senden cesaret alır istediği gibi at koşturur. Bunlar dinci ya sözde peygamber hadislerinden haberleri yok.
devletle ne alakası olduğunu konu içinde paylaşılan görsellerde mevcut. devlet kademesinde çalışan üst düzey makam sahiplerinin tecavüz ve kadına yönelik şiddete son yıllarda nasıl yorumlar yaptığını düşünerek devletin ne gibi bir payının olduğunu veya insanları nasıl ayırt ettiğini anlayabiliriz.
Sizin dediginiz insanlar ara sokaklar da hızlı gitmesin diye Kasis yapmaya benziyor.insanlara kasisi görünce yavaşlamasini öğretecegine, ara sokaklar da yavaş gidilmesini öğretmesi daha makbule geçmez mi ?? Devlet büyüklerinin kışkırtıcı sözleriyle ne kadar etkilediği kişinin kendi sorunudur eğer siz de bu sözlerden etkileniyorsaniz benim erkekligim de bir sorun var demekki.
Bu yorumlar biraz etkili olabilir mi?
http://i60.tinypic.com/2j62z9i.jpg
Zaten eğitim sistemini eleştirdik, kafaların düzeltilmesi gerek dedik.. Ama siz yük.lis. mezunu arkadaş hala siyasetle alakasını kurmayın..