bu ve bunun gibi saçmalıkla ayrı bir vaka zaten. Sırf popüler olayım sosyal medyada takipçim artsın diye saçmalayan bir grup zavallılar.
Printable View
en çok güldüğüm olay da, 100 km den belli ak partiye oy vermiş insanların bir çoğunun cümlelerine "hiçbir siyasi partiyi sevmiyorum desteklemiyorum ama" diye cümleye başlaması. utandığın çekindiğin yada beğenmediğin bir şey varsa açık yüreklilikle dersin bunları doğru yaptı bunları yapmadı diye, açık ve net. 13 senedir bu ülkede toplumsal yozlaşmanın her alanda birçok örneğini gördük ve görmeye devam ediyoruz. tecavüz vakaları, aile içi şiddet, toplumsal kutuplaşma, eğitimde belirsizlik, iş kazaları vs.vs.. bunların hiçbiri yokmuş gibi davranmak en nazik tabirle fanatikliktir. bunun ne fanatiğe nede karşısındaki kişiye bir yararı yok.
şeriat gibi dogmalarla dolu bir sistemi, insanların insiyatiflerine bırakırsanız en iyi ihtimalle iran gibi olursun. şeriyat özünde iyi bir sistem adaletli ve kesin bir sistem olmasına karşı, sadece teoride başarılı olabilir. iş uygulamaya gelince çiğ süt emmiş insan denilen varlık her şeyde olduğu gibi onuda amacından saptırıyor. bizim ve dönemimizin tek ve gerçek olabilecek yönetim biçimi laik demokratik bir hukuk biçimidir. başka bir olasılıkta dünyanın her yerinde olduğu gibi yoktur.
bu yaşanan cinayetleri 13 yıldır iktidarda olan bir partiye yıkmak da doğal olarak doğrudur. yoldaki zabıtasından en tepe kademesindeki bürokratına kadar devlet teşkilat yapılanmasının neredeyse yüzde 90 ı onların eseri. eğer bu toplumsal olayları kulak ardı ediyorsan, bir de utanmadan hala kutuplaşma yaratmak için elinden geleni yapıyorsan; insanların tepkilerine de "neden" demeyeceksin.
Zaten cümlenin sonuna "ama" geliyor ise bilin ki bilinçaltındaki düşünce o "ama"dan sonra olan kısımdır.
Şeriat gelmesin arkadaşlar lütfen siz şeriata gidin.
Sırf o dangalaklar yüzünden feysi kapattım ben 1 sene önce. Hala da kullanmıyorum. Lan adam yediği kebabın fotoğrafını koyuyor , gece 3 te künefe resmi koyuyor. bulan var bulamayan var amk. Görgüsüzlükten başka birşey değil. Hele bi de gittiği her yer için check-in yapanlar var ki tam dayaklıklar.
Haberden anladığım kadarıyla şerefsizlerden birini cezaevinde şişeye oturtmuşlar,iyi bir başlangıç der daha beterini tez zamanda dilerim 3 ü içinde..
http://grihat.com/ozgecan-cinayetini...ldu-10105h.htm
Cezaevlerinde cam şişe kullanımı yasaktır. ( infaz koruma memurları tarafından verilmediyse bu şişe olayı ) Haber asparagas olabilir.
Yalan habere erken başlanıldı.
Hapishanede birbirlerini kessinler diye umud eder olduk ya olaylara bak.
http://aethewulf.tumblr.com/tagged/k...n-haklar%C4%B1
Kahvehane kültürüyle burada siyaset "yarıştırılmasındansa" şu makaleyi okumanızı tavsiye ederim.
kamboz trajikomiksin
http://i.hizliresim.com/1YLyap.png
Icerideki mahkumdan adalet bekleyen tek ulkeyiz muhtemelen.
Bu mesajdan sonra sağınıda solunuda köşesinide berisinide siyasetin partinin vekilin başkanın sözcünün tarafın tarafına yazanın
çoluğu çocuğu anası kardeşi karısı akrabası kim varsa özgecan canımızın yaşadıklarını yaşasın yazıcam hepiniz ADAM olup atar gider yapacaksınız forumdan sizde haklı olacaksınız ama burası forum haklı olduğum için atıcam alayınızı tek tek üyesi moderatörü yeter vallahi yeter ******* sizin siyasi görüşünüzü annenizi münibüste biri katletse bu piçler gibi partimi konuşucak siyasi ideolojimi kovalayacaksınız ?
Bana bakın bana bukadar sayfayı okurken birhalta yaradınız ulan aslan gibi forumuz bu forum bu babayiğitlerden oluşuyor mesajları beklerken biri demiş ondan biri demiş bundan ulan kız gitti neyi tartışıyosunuz ?
O masum kız minibüse bindi belliki birileri yada kendi noolur ne olmaz dedi o spreyide koyuverdi çanrtasına belki erkek arkadaşı devir kötü dedi belki babası dedi al kızım senin benim annen kardeşin gibi .....
Bindi evinde dönmek için bir minibüse verdi parasını işini yapsın onu durağında indirsin diye o durağa gelemedi o kızcağız ... o senin benim annem kardeşim sevgilim akıllanın neyin partisi başkanı ???
Akpciler sevindimi onunda chpciler sevindimş onunda nekadar parti varsa hepsinin alayını sikiyim o kız orda bu iğrençliği yaşadıysa bu hepsinin suçu bunlardan alınan varsa dava etmeyenide sikiyim kelime kelime .
Bu ülkede kız çocuğu olan kız kardeşi olan annesi olan her insanın bunun karşısında onu bunu suçlaması anlamsız mantıksız saçma niyemi ? yazıyorum okuyun ....
Sen suçlayan kız kardeşi olan biliyomusun bu ülkede 1 günde kaç kıza tecavüz edilmekte ?
Sen suçlayan Anamızın doğurduğu çocuk 1 günde kaç kız çocuğu 18 yaşın altında evlendiriliyor 3-5 liraya satılıyor ?
Ve sen şiddet kullanarak sevgisi saygısı her şekli bitmiş evililiği zorla devam ettirilen kaç evliliğin devam etiğini biliyormusun ?
Bilmiyosun merak etmedin sormadın umursamadın yalan söleme Google olmasaydı nah öğrenirdin bunları araştırdın şimdi cevaplamak için ama çokgeç o kızcağızı katlettiler geçkaldın vebali sende bende onda bunda hepimizde ...
yazın şimdi mantıklı adam gibi ne yapabiliriz ?
şukadar sayfa okudum siyaset okudum alayınızı mı banlıyım alayınıza yukardxa yazdığım gözlemi bakayım yoksa düşündüğüm gibi kafası çalışan üretken ve mantıklı adamlarla aynı ortamdayım diye mi düşüneyim .
Buyrunuz Bu forum sizlerin .
Selametle
Ben syaset yapmayin dedigimde moderatoruz basta olmak uzere saldiriya gevtiklerinde neredeydiniz. Bu kadar sayfa okudum diyorsunuz. Neyi beklediniz.neyse ki zor da ilsa geldiniz.
Yaziniza sonuna kadar katiliyorum.