User Tag List

Sayfa 4/26 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
484 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: #özgecanaslan ölümsüzdür.( yönetim uyarısı +18)

  1. #58
    Özgür Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Jan 2011
    Yaş
    34
    Şehir
    06
    Mesaj
    470
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kansız puştun bir de kızı var , ulan allahsız kızın da mı gelmedi gözünün önüne , içerde kim bilir kimin karısı olacaksın be imansız dicek laf bulamıyorum resmen öfkeden kuduruyorum iki gündür senin anan bacın kızın yok mu be kitapsız ,sıfatına tüküreyim adam kılığı var mı ki adamlık bekliceksin
    Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....

  2. #59
    Özgür Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Jan 2011
    Yaş
    34
    Şehir
    06
    Mesaj
    470
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seni düştüğün cezaevinin oğlanı yapmıcaklar mı ha kanc.k ha pzev.nk
    Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....

  3. #60
    Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Dec 2005
    Yaş
    38
    Şehir
    -
    Mesaj
    15.104
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu nihat tam kaypak ne dediğini bilmiyor bir oyle demiş sonra neler demiş

    su mentionladıgı ahu sungur her kimse cok iyi laflar yerlestirmiş yanlız
    1881 - 193

  4. #61
    aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Oct 2010
    Yaş
    36
    Şehir
    İstanbul
    Mesaj
    1.419
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşallah içeride her gün g.tünden s.kerler, ağzına yüzüne attırırlar kansız, şerefsizler. Allah belanızı versin

  5. #62
    Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Jan 2012
    Yaş
    33
    Şehir
    İstanbul/Küçükyalı
    Mesaj
    4.126
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her konuda hemen hemen dile getirmişimdir, cahillik cehalet bu ülkenin bu konuma gelişindeki bence en büyük etken. İnsanlar sırf başı açık olduğu için bu masum kızcağızı suçlu statüsüne koymak için saniye düşünmüyorlar.

    E be karaktersiz, insanlıktan nasibini alamamış budala, hiç mi içinde merhametten vicdandan eser yok hiç mi için sızlamadı bu haberi okuduğunda, hiç mi üzülmedin, bu kadar mı duygusuz taş yüreklisiniz, bu kadar mı körsünüz.

    İnternette bir fotoğrafın altına yapmıştır bir o***** luk yazabilen akıl yaşı 3 ü geçememiş bir insan müsvettesi de var.

    O şeref yoksunu katilin yüzünde tırnak izleri olan fotoğrafı görünce içim sızladı içim paramparça oldu bi anda.

    Hiçbir şey o giden canı geri getirmeye yetmeyecek ama inşallah kat be kat fazlasını o kansızlara yaşatırlar. Ölümün onlara ödül olacağı şekilde yaşarlar inşallah, tek temennim bu.
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

  6. #63
    mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Aug 2011
    Yaş
    30
    Şehir
    KKTC
    Mesaj
    5.476
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    okumim sinirim bozulmasın diyodum ama dayanamadım okadar çok istiyorum ki gardiyan olmayı bunlara bakan akşama kadar ızdırap çektire çektire dövüceksin kolunu kırıp bastırcaksın üzerine..... buna idam ödül olur buna ömür boyu vericeksin ızdırap çektirceksin her günü
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

  7. #64

    Üyelik
    Jan 2013
    Yaş
    33
    Şehir
    TÜRKİYE
    Mesaj
    274
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Efe01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ALINTIDIR...."merhumenin akrabaları, tanıdıkları okuyorsa ilk basamak için müsterih olsunlar. öyle koğuşa bavulu bırakıp yataklarına geçmiyorlar. gördüm, biliyorum. önce karşılama salonuna alınacaklar. kapalı, kulaktan ırak bir mekan. 10-15 görevli ölmeyecekleri şekilde dövecek bunları önce. sonra sürüyerek avluya alacaklar. soyunun diyecekler. çömeltip, domaltıp onurlarını sikecekler önce. sonra vücut taraması yapacaklar. yani makatına bile bakacaklar. işlem bitince koğuşlarına alacaklar. önce izole bir koğuşa alınırlar, sonra normale. normal deyince burada yatanlar, etkili olanlar çoluk çocuk değil. tecavüzcü, çocuk ve kadın katili (namus davası addettikleri kavram dışında) ancak hanımlık yapar.
    ilk altı ay yerde yatacaklar. altlarında sadece bir battaniye olacak. kaidedir bu. içerisi nemli, soğuk ciğeri delip geçiyor. hızla kilo kaybediyorsun, gözlerinin altı yeşile çalıyor. her gece maltayı siliyorsun kısa saplı paspas ile. durur ya da kalkarsan dayak yiyorsun. hani ışıklar kapanınca gözlerini kapıyorsun ya karanlığa, bu gün de ölmedim anne diyorsun hani. o an malta'dan çığlıkları gelen adamlar böyleleri işte. sabahlara kadar canı sıkılan her memur dövüyor bunları. duymuyor kimse, bilmiyor. kimse anlatamıyor. morluklar vücut içinde. görüşlerde gardiyanlar cirit atıyor. tek bir şey söyle, öldürürler seni. basit, intihar etti derler. çok oldu hani, ondan söylüyorum.
    bıçaklamışlar önce. sonra ormanlık alanda yakmışlar. vücudunun bir kısmı yanmış, tanınmaz hale gelmiş. acımadan bıçaklamış kahpeler. o bıçağı gardaş, validenin amına sokacaklar. şöyle karşısına dikip ananın amından bahsederken tükürük saçan ağzıyla gardiyan, öldürseler keşke beni diyeceksin. bir hamle ölmek için saldırırsın. öldürmezler seni. beklete beklete döverler. ruhunu sikerler. günebakan çiçeği oluverirsin iki ay içinde. sonra koğuşunda kalkmış bütün yarakları indirmek olur işin.
    özgecan kızımızın mekanı cennet olsun. katilleri "burada allah yok" yazılı kapıdan içeri girerken bin defa kapanacaklar özgecan'ın ayaklarına. af dileyecekler. ama geri akmayacak zaman. hatta hiç akmayacak.
    katillerinden biri olan suphi altındöken yakalanmamış daha. ama yakalanır, kimse korumaz senin gibi kahpeyi. elleriyle teslim edecekler seni. üstelik olay henüz aydınlanmadı. olur ya, burayı okursun koğuş ******su. iyi oku bak bu satırları: bileklerini kes oğlum, söyleyeyim sana. vallahi orada fırsat bulursan barsaklarınla boğarsın kendini. müebbet alacaksın, benden iyi biliyorsun. sizi koğuş oğlanı yapacaklar, demedi deme. öldür kendini. süleyman'ı da (tanırsın sen) ali'yi de ersin'i de gördüm. o ali, beni öldürün diye çığlık atıyordu maltada. süleyman kadın gibi hıçkırarak ağlıyordu. ortama hakimim yani, ayıktın? mersin cezaevinde mehdi kızıl, silifke'de silvanlı mehmet.
    öldürmek diyenlere, ölsünler isteyenlere. siz bu canilerin kurtuluşunu mu istiyorsunuz? tezgah kurulu, siz duymuyorsunuz çığlıkları. öldürmek, öldürtmek, idam etmek kolay, kestirme yol. kurtuluş o. belinde silah taşıyıp alemin bitirimi olmak isterken adanalı hırsızın, gaspçının, cononun, çetecinin her gece üç posta bu parlaklara kaydığını düşünürsen, şahısların ölmemesi gerektiğini sen de onaylarsın.
    allah annesine babasına sabır versin. gönüllerini ferahlatsın, acılarını dindirsin. ne kadar üzüldüğümü tarif edemem. ne kadar kahrolduğumu anlatamam. senaryo ne olursa olsun, olay nasıl gelişirse gelişsin cezaları hafiflemeyecek. tek kurtuluşları af olacaktır ki o zaman da iş kızın ailesindedir. ben derilerini yüzerdim, allah kimseye vermesin böyle bir mükellefiyet, böyle bir acı.
    bunlar daha düşmemiş içeri, nezaret görmüşler abisi.
    dileğim, sonunuz çevrenizdeki kahpelere örnek olur.
    --
    gelen yoğun sorular üzerine edit:
    yukarıda yazılan her şey rutin uygulamalardır. aşağılık suçlar işleyen kimselere birebir uygulanır. daha hafif ve onursuzluk addedilemeyecek suçlar işleyenlere ise kısmi uygulanır ve korkutularak sindirilirler. kürkçüler e tipi diye geçer. f de olmak üzere iki bölümden oluşur. burada yatmış, yakınını yatırmış ya da arkadaşını ziyaret etmiş herkes yazdıklarımın beterini bilir. evet, beteri de var. zaten devlet müdahale etmiyor buraya. disiplin seviyesi çok yüksek. kafalarına estiğinde karşılarına dikip (hazır ol'da durmak, gözlerini yerden ayırmamak, sadece sorulan soruya cevap vermek zorundasın) dayı mısın? diye soruyorlar. tabii 10-15 kişilik gruplar halinde alırlar aralarına. "bak buranın allahı benim" cümlesini duymamış tutuklu/hükümlü yoktur. ve nakledilenlerin hepsi "burada allah yok" yazılı kapıdan girer.
    öfke ile yazılmış şeyler değil yani bunlar. bu cezaevi ile 2 yıl muhatap oldum. birçok kere yazdım buraya da. 2008 yılında kardeşim bir telefon görüşmesi gerekçe gösterilerek "17 yaşında" özel yetkili mahkeme (adana 7. ağır ceza) tarafından çete üyesi olmak suçlamasıyla yargılandı. ve aynı şekilde tarsus'tan buraya nakledildi. iki yıl boyunca bir şeyler döndüğünü seziyorduk, ama hiçbir şey söylemiyordu. en son "beni buradan kurtarın, demeyin bir şey demeyin" diye fısıldadı. araya vekil filan sokup ancak kurtarabildik oradan. çete reisi diye tutuklanan mafyatik ali ... ile ersin ... görüşlerde kız gibi ağlıyordu. nakledildiği yerde anlattı her şeyi. meğer her gece dayak, işkence, küfür, malta temizliği. uyuyamıyorlarmış ali'nin çığlıklarından. öldürün beni kurban olayım öldürün diye bağırıyormuş o milleti tehdit edip haraç kesen adam.
    evet, ceza evlerinde işkenceyi kınıyoruz insani olarak. ama o kadar da insani değil. iskandinav suyu da içtik, vicdanımızı da kaybetmedik. ama kardeşim beni affetsin. iyi ki var öyle bir yer. iyi ki.
    alakalı haberler için: 1 2 3 4
    not: haberlerde adı geçen mağdurlardan, örnek olarak sunduğum için özür dilerim.
    not2: cinayet işlemiş kimseyi damat koğuşuna almazlar. adli'ye alırlar."
    Abi tek umudumuz bu yazıldıklarının olması umarım içeride bunları oğlan ederler..
    pd130---> pd105--> d16a9--> z20let

  8. #65
    2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Apr 2014
    Yaş
    36
    Şehir
    06-26
    Mesaj
    3.262
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özgecanın annesi keşke kurşunla öldürseylerdi canı yanmasaydı demiş. Düştüğümüz durumu özetleyen çok acı bi söz. Artık umudumuzu yitirmişiz. Allah herkesin anasını bacısını kızını korusun. Valla nereye gidiyoruz kestiremiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. İnşallah bu son olur.

  9. #66
    LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Mar 2013
    Yaş
    35
    Şehir
    Kayseri
    Mesaj
    1.952
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu başka ülkelerin kralı öldü diye yas tutmaya benzemez. Bu ciğerden geliyor. Herşeyin sorumlusu o dur. Kimse ne alakası var demesin. sırf siyaset yapmayım diye yazmıyorum ama vebali o nun boynunadır.

  10. #67
    srkn.ylc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Sep 2013
    Yaş
    37
    Şehir
    İst./And.
    Mesaj
    579
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nihat adam mısın sen ya? "BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE, BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE?" ulkedekı kuzuların kecılerının muhabbetını yapan Örümcek beyinli adamsın lan sen! Bu genc kardesımızın haberını okuyunca gercekten ıcım acımıstı cogu ınsan minibuse bıner ölüm böyle bi ölüm bu kadar kolay mı ya? insan ne giyerse giysin mini giysin yada giymesin hak mı ettı ? Bı serefsız oh demıs resmen ya ! altındakı yorumda ole vay anasını be! İnsallah o serefsızlerı de yattıkları yerde karı yaparlar !
    Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
    'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.

  11. #68
    Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Apr 2010
    Yaş
    37
    Şehir
    istanbul
    Mesaj
    8.786
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    he bırde mınıbusculere sovmedende gecemıcem hepsıne degıl tabı %90 ı ınsan kufur yemekten bıkmazmı ya zaten cogu at hırsızı tıpler. bunlarada bı duzenleme getırılmelı artık ıssız gucsuz adamlar soforluk yapıyor mınıbuste. ne oldugu belırsız ınsan cogu. kızın kafaya demır sopayla vurmus demır sopa ne ıcındı tabı ona buna atar yapmak ıcındı bıgun bırının canını yakıcaktı oda bu kıza denk geldı. kızın sucu ıse o yavsagın arabasına bınmektı.kız nasl bırı olursa olsun ınsan evlatı boyle olumu haketmemıstır. cezaların epey agır olması lazım. ıns cezaevınde anasını bellerler yavsagın

  12. #69
    SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    May 2009
    Yaş
    39
    Şehir
    İstanbuL
    Mesaj
    16.351
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hic bir kelime hic bir iskence tarifi bu adamlarin yaptklarina karsilik icimi rahatlatmiyor... öldürülurlerse kesinlikle kurtulurlar bu nedenle olmemeleri lazim
    Ve bu vahsete razi bir kesimde cenaze kalmasina mutakip kizi suclamaya ailesini taşlamaya basladilar... bu davanin takipçisi olmaliyz ki bu ulkenin cocuklari hergun çeşitli sekillerde katledilmesin tecavüze uğramasin... gelecegini tuketiyorlar ülkenin kimseninde citi çıkmıyor kendi evine kendi yakınına bisey olana kadar
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

  13. #70
    TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    May 2008
    Yaş
    54
    Şehir
    istanbul
    Mesaj
    4.900
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazdıklarınızı okumadım, keşke idam cezası olsa
    ama bence bu tip ****** çocuklarını hapiste paketliyorlar, ellerine sağlık...
    yakında duyarız belki "kendini astı", "sabuna bastı düştü kafasını çarptı"

  14. #71
    İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Sep 2011
    Yaş
    34
    Şehir
    33
    Mesaj
    7.725
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İçimiz yanıyor içimiz. verilmiştir belki , konuyu okumak istemedim

    https://eksisozluk.com/entry/49152717
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

  15. #72
    emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Feb 2010
    Yaş
    35
    Şehir
    istanbul
    Mesaj
    1.009
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu nihat gibi iki kelimeyi bir araya getiremeyen vasıfsız itleri reyting alıcam diye çıkartıp kendini adam sandırırsan çıkar böyle mal mal konuşur amk jigolosu kendini reis sanıyor tv ye il çıktığı zamanlarda oğlan gibi geziyordu sedanın yanında

  16. #73
    Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Jan 2010
    Yaş
    36
    Şehir
    Türkiye/Sivas
    Mesaj
    9.770
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emir91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu nihat gibi iki kelimeyi bir araya getiremeyen vasıfsız itleri reyting alıcam diye çıkartıp kendini adam sandırırsan çıkar böyle mal mal konuşur amk jigolosu kendini reis sanıyor tv ye il çıktığı zamanlarda oğlan gibi geziyordu sedanın yanında
    Nihat nerenin iti ki . Zamanında benim olmazsa taciz ederim şarkısını yapmıştı adam yani niyeti o zamandan belli .
    imzasız..

  17. #74

    Üyelik
    Dec 2008
    Yaş
    34
    Şehir
    -
    Mesaj
    1.077
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne yazıkki 1 hafta sonra herşey unutulacak 5 6 ay sonra yine böyle bir haber göreceğiz. Nasıl bir zihniyettir nasıl bir yokluktur gerçekten anlamak güç aramızdan biri bir miktar anlayabiliyorsa anlatsın bana. Yaşamayı unutan,bir köpek kadar sağ duyusu olmayan bir toplum olduk.Bu itlerin yaptığını köpek yapmaz.

  18. #75
    wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Aug 2011
    Yaş
    40
    Şehir
    ankara
    Mesaj
    1.367
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

  19. #76

    Üyelik
    Jun 2012
    Yaş
    38
    Şehir
    Sapanca
    Mesaj
    1.466
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •