User Tag List

Sayfa 14/26 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
484 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: #özgecanaslan ölümsüzdür.( yönetim uyarısı +18)

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mivec_4G63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Avukat ruhsatlarımızı alırken,"hukuka, ahlaka, mesleğin onur ve kurallarına uygun davranacağıma namusum ve vicdanım üzerine yemin ediyorum" diyerekten bu işe adım atıyoruz. Bize 1. sınıftan itibaren öğretilen şey, hukuk ve adalet çerçevesinde en acımasız, en onursuz, en vahşi suçu işleyen birisinin bile savunma hakkı olduğu, bu kişinin savunma hakkının en iyi şekilde kullanmasının sağlanması gerektiği öğretilmiştir. Hatta kürt sorunu hakkında konuştuğumuz bir dersten sonra, çok değer verdiğim bir hocam, abdullah öcalanın avukatlığı sana teklif edilse kabul eder misin diye sordu. Tabii ki etmem hocam dedim. O halde sen hukukçu olamazsın, çünkü yarın bir gün avukat, hakim, savcı olduğunda eğer hukukun tarafsızlığını zedelersen hukuka ihanet etmiş olursun demişti. Şimdi baro tarafından atanan avukatların görevi kabul etmeme hakları var, hepsi bu görevi geri çevirirse , bu kansıza hukuken müdafii atanması zorunlu olduğundan bu görevi birisinin yapması gerekmektedir. Atanan avukat, müvekkiline karşı avukatlık görevi gereğince hukuki yardımda bulunmak zorundadır.Avukatlık mesleği bunu gerektirir. Örnek vermek gerekirse, cem garipoğlu'nun avukatlığını Türkiye barolar birliği başkanı metin feyzioğlu yapmıştır. Şimdi metin feyzioğlu için testereci katilin avukatı gibi bir yafta mı yapıştırmalıyız? Bence tartışmaya açık bir konu. Yaşanmış bir olay anlatayım;

Tecavüz suçlamasıyla 35 yaşında birini gözaltına almışlar(tecavüz iddiası 50 yaşında bir kadına yönelik) mecbur baro tarafından avukat olarak atandık. Herifle konuştum tam bir müptezel, hırsızlıktan sabıkası var. Adam feleğin çemberinden geçmiş, rızası vardı diyor, önce o beni tahrik etti diyor. Dedim iyi benlik bi durum yok, sen aynen bu şekilde ifade ver deyip görüşmeyi sonlandırdım. Annesini gördüm, kadının hiçbir şeyden haberi yok, olsa ne yazar yaşlanmış elden ayaktan düşmüş yapabildiği tek şey içinden dua etmek. Titriyor, ayakta zor duruyordu. Teyze sen nasıl geldin buraya dedim, otobüsle geldim dedi. Dedim seni evine bırakayım, yok falan dese de teyzeyi ikna ettim. O sırada hayat hikayesini anlattı, eşinden boşanmış 4 çocuğu varmış 2 tane kızı evlenmiş, 1 oğlu'nun hali vakti yerindeymiş. Ancak bu çocuk ilgisizlikten hep dışarıda aramış hayatı ve bu hale gelmiş. O nedenle kimsenin suçunu kimseye yüklemeyelim, vebali büyük olur anlayamayız.
    Ailemde bir çok avukat var, kız arkadaşım da avukat. Burada avukatlık şöyledir, böyledir manifestolarını yazmak yerine içinden geçeni yaz. Aynısı Allah korusun başına, yakınına gelse senin savunmanı bırak, onu bu şekilde savunan avukata saygın olur mu? Adam işini yapıyor, biz 1. sınıfta öğrendik, iyi hukukçu olmak için ****** çocuğunu, kıza tecavüz edip yakan şerefsizi bile savunuruz, yeter ki hukuk bozulmasın, görevini doğru yapan avukat olalım der misin?

Elini vicdanına koy. Bazen kendi ideallerinden vazgeçmeli ve hatta bu gibi vahim durumlarda düzeni bozup, olması gerekeni yapmalı!

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca "mesleğin onur ve kuralları" gencecik, güzeller güzeli bir insana tecavüz edip, doğrayarak ve üstüne yakarak hunharca öldüren adamın savunma hakkı olması ise, ben o mesleğin .... Gerisini siz yazın

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işin politik tarafı elbette var, siyaset ne için yapılır? toplum için yapılır, toplumsal sorunların çözülmesindeki yetersizlik için yetkililer hiç başkasını suçlamasın! sen bu dolmuşçuya eğitim olarak ne verdin? bak ne okudu demiyorum, bu gün iş adamı da bunu yapabiliyor (otel sahibi sevgilisini terastan atıp öldürmedi mi?), dolmuşçu da yapabiliyor, aileden kişiler de yapabiliyor... demek ki bunlar artık münferit değil, bildiğin genel bir sorun olmuş, kadın bakanımız var, eğitim bakanımız var, yök var o var bu var, ee sonuç??? bazılarına göre çözüm basit, baş örtüsü ilkokula kadar indirildi maşallah, kızların hepsini çarşafa sokalım... evet evet, yoksa bu hayvan sürüsü önüne gelen dişi her şeye saldırıp yok edecek...

toplumsal eğitimin yolu öğretimle değil, bilinçlenmeyle olur... bilincin içinde okumak vardır, izlemek vardır aile terbiyesi vardır, din vardır, ahlak vardır, kişilik vardır... toplumsal yozlaşmayı göremeyecek kadar kör olanları Allah'a havale ediyorum, şurada 2 parça ticaretinde bile neler yaşanıyor, kimler kimleri dolandırıyor, akıl mantık hangi yöne doru gidiyor hep beraber görüyoruz... insanımız mutsuz, öfkeli, atarlı, hiç borcum yok diyenin 10-15bin TL kredi kartı borcu var, kafalar hep başka başka yerlerde, böylesi bir ortamda insanın bütün hayvani yanı çok kolay ortaya çıkıyor, işte bu ortamı engellemektir iktidarın görevi...

son cümlelerim ise, zamanında gazete adı altında satılan paçavralar yüzünden, gelen her turiste biraz açık giyinen herkese 'bedava fahişe' muamelesi yapılmasına çanak tutanlardır, çok iyi iş becerdiler, Helgalar Olgalar Natashalar bu hayvanlarla yatmak için ülkemize geliyor sapkınlığını aşıladılar o hastalıklı beyinlere!!! resmi ideolojisi olmayan toplumlar, bu şekilde yozlaşıp yok olmaya mahkumdur!!!
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

ahmet_xy
    Misafir
    http://www.diken.com.tr/akpli-calika...urlugu-artmis/

bu kafadaki kişilere oy verip ölümüne savunanların Allah belasını versin.

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı acn90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizin benimsediginiz ülkücülük kavramı ile bu yaratıkların benimsedigi ülkücülük kavramı aynı şey degil bende farkındayım
    ögrencilik yıllarımı bende bir ilçede geçirdim terminalde kız arkadasımın elini tuttugum ve sarıldıgım için üzerime saldırdılar onlarda kendilerine ülkücü tayfa diyorlardı, muhtemelen bu yaratıkla aynı kafa yapısına sahipti hepsi... genelleme yapmak istemedim bahsettigim şeyleri anlamışsınızdır
    sen genede yazarken bidaha düşün
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo kuatro musun ne çeşit bi mahlukatsın laflarını sana aynen iade ediyorum.
    terbiyem müsade etmiyor senin dediklerini demeye.
    yaş 33 akıl 3 var yok..
    Alican sen cok goze batiyosun ayik ol bence...

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazdim, yazdim sildim. Tekrar yazdim, tekrar sildim. Tek diyebilecegim; çal be israfil.

MEGFB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FT106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ölüm o yaratıklara kurtuluş olur
    osmanlıdaki gibi ölene kadar yağlı kazığa oturtacaksın

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu toplumun bu kadar seviyesiz bir hale gelmesinde en büyük suçlunun medya olduğunu düşünüyorum. Aldığınız gazetelere girdiğiniz haber sitelerine izlediğiniz tv kanallarına dinlediğiniz radyo kanallarına bir bakın. Tüm basın organlarının bir numaralı haberleri hep uçkur üzerine. Orada şehit verilmiş saldırı olmuş onu 8. 9. Sıraya koymuşlar 1. Sırada dün gece yetenek sizsiniz de inanılmaz olay!!!! Diye haber var. Hep gayrimeşru ilişkilerin haberleri salak sulak yazılar. Evlendirme programlarındaki olaylar ayrı bir saçmalık zaten. Böyle böyle ne kadar önemli üzerinde durulması gereken olay varsa hepsini unutturuyorlar

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence toplumsal bilinçlendirme yapılacak evreyi çoktan geçtik. Maalesef tipik bir ortadoğu ülkesiyiz. Devlet ve millet olarak artık bunu kabul edip buna göre önlemler almalıyız.Bizim insanımız küçük yaşta eğitimle düzelecek gibi değil.Sirk hayvanları gibi döverek , korkutularak hatta aç bırakarak bu iş en aza indirilir kanaatindeyim. Hümanist düşünen kişiler bu fikirlere karşı çıkacaktır ama bu işin çözümü gaddarlıktan yatıyor bence. Sigara , alkol , nargile falan filan bunlarla ilgili bi ton kamu spotu yayınlıyorlar hepsinde de bunu yaparsanız sonunuz böyle olur , sigara içerseniz ciğeriniz şu hale gelir gibisinden şeyler söylüyorlar.Tecavüz, terör,kadına şiddet vsvs suçlarıyla ilgilide yap birkaç kamu spotu yayınla.Sonuna da yaparsanız sonunuz bu olur de +18 yayınla gitsin. Bu tür insanların içinde zaten Allah korkusu yok bari devlet korkusu olsun.Bu boku yiyorum ama bana bunun çok daha beterlerini yaparlar demesi lazım.

Alıntı MEGFB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    osmanlıdaki gibi ölene kadar yağlı kazığa oturtacaksın
    Bunu araştırmıştım.Ama sosyal medyada senin benim gibi insanların yazdıklarını baz almadım.Tarihçilerin söylediklerini dinledim yazdıklarını okudum böyle bişey yok.Tarihi öğrenmek için tarihi bilenleri bilmek lazım
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı h.savas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    linki pm ile alalım özgür abi...
    Bu köpeğin değil yabancı ülkeden sanırım.

Bu arada bizim kulüp nihat soğanı ihraç edecek twitter den mesaj atmış parami verin Filistine yardım edeceğim ne karaktersiz çıktın be

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turbo quatrto vatan haini ahlaksiz senin gibi haddini bilmeyen ben blirimcilere kendi dusuncesinde olmayana hakaret edene denir.

Stp @ ne demek goze batiyosun? Ne ayik olmasi sizin gibi dusunmuyorum diye ne sacmakiyosun ya?

Siz aykin akanin dansini konusun. huseyin aygunun ettigi laflari konusun.

X y z her partilisi kahroluyor burada siyasete cekmeyin derken bunu kast ettim bunada aciklik getiriyim. Ama o at gozlugu olan ***** kisiler yine isine geldikleri gibi anladi tabi.

Ya ne guzel tek yurek olmusuz tepkimizi uzuntumuzu dile getriyoruz. hemen giydirme basliyor ona buna.

Ne gerek var ya. Orada yakilmis bir naas var ne gerek var tek yurek olmusken ayrismaya.

Daha kimse bana bisey yazmasin. kufur vatan haini

filan es gectim acimiza ve iyi niyet gostererek ama bir daha olursa mahkemede avukatimla diyaliga gecersinuz hakaretten..
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Güzel paylaşım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turbo quatrto vatan haini ahlaksiz senin gibi haddini bilmeyen ben blirimcilere kendi dusuncesinde olmayana hakaret edene denir.

Stp @ ne demek goze batiyosun? Ne ayik olmasi sizin gibi dusunmuyorum diye ne sacmakiyosun ya?

Siz aykin akanin dansini konusun. huseyin aygunun ettigi laflari konusun.

X y z her partilisi kahroluyor burada siyasete cekmeyin derken bunu kast ettim bunada aciklik getiriyim. Ama o at gozlugu olan ***** kisiler yine isine geldikleri gibi anladi tabi.

Ya ne guzel tek yurek olmusuz tepkimizi uzuntumuzu dile getriyoruz. hemen giydirme basliyor ona buna.

Ne gerek var ya. Orada yakilmis bir naas var ne gerek var tek yurek olmusken ayrismaya.

Daha kimse bana bisey yazmasin. kufur vatan haini

filan es gectim acimiza ve iyi niyet gostererek ama bir daha olursa mahkemede avukatimla diyaliga gecersinuz hakaretten..
    ben ciddi olarak fikrini almak için soruyorum: bir ülkeyi idare eden siyasi otoritenin hiç mi sorumluluğu yoktur bu olaylarda? vatandaşlar istediğini istediği zaman ve yerde yapacaklarsa o zaman bu kadar kanun yönetmelik yasa neden çıkartılıyor? 2014 senesinde adli koruma altındaki 27 kadın öldürüldü hocam bu resmi rakamdır emniyetin açıkladığı, o da mı kader kısmet mukadderat? 16 yaşındaki kıza tecavüz edenler belli bir partinin üyesi çıkınca o kız 'kendi rızası ile ilişkiye girmiştir' diye karar verenler için kim utansın biz mi yoksa onları koruyanlar mı? yıllarca dini bütün mutaasıp yazar, 15 yaşındaki kıza tecavüz etmedi mi bu ülkede? sağlık sebeplerinden hapisten çıkartılmadı mı? ama bir grup 15 sene bu zavallı sapığın yazdıklarını emir kabul etmedi mi? kadın erkek eşit değildir diyen Gandi mi? işsizlik kadınların çalışma isteğinden kaynaklanıyor diyen Berlusconi mi? hamile kadınlar dışarı çıkmasın diyen papa mı?

bırak da kimi suçlu göreceğimize biz karar verelim sen illa bir şeyler yazmak istiyorsun bunlara cevap verirsin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel paylaşım..

yıllar önce İtalya'ya gittiğimde görmüştüm, Milano'da belediye başkanı talimat vermişti, taksiciler, bayan şoför evlerinden içeri girene kadar kapıda bekliyordu... gavura bak sen!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abicim hukumette suclu muhakefette suclu ve bence bizde sucluyuz.
    cunku boylekerini aramizda barindiriyoruz.
    mahalle kavrami bitti eskiden herkes birbirine sahip cikardi.
    simdi komsu komsuyu girmemek icin selam vermemek icin yolunu degistirir hale geldik.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim demek istedigim su, tekrar yaziyorum.

Burada her kesimden insan ne guzel butun oluyoruz zaten buna ihtiyacimiz var neden sen ben sucu bucu mevzusuna ceviripte ayristirma yapiliyor?
    Ya bi cenaze var be kardesim az sabret da..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abicim hukumette suclu muhakefette suclu ve bence bizde sucluyuz.
    cunku boylekerini aramizda barindiriyoruz.
    mahalle kavrami bitti eskiden herkes birbirine sahip cikardi.
    simdi komsu komsuyu girmemek icin selam vermemek icin yolunu degistirir hale geldik.
    muhalefetteki zavallı aciz çapsızlar ne yapmalı mesela? fikir için soruyorum... 12 senede 25 kere eğitim sistemini onlar mı değiştirdi? RTUK onların mı kontrolünde? bu kadar yasayı onlar mı çıkarttı?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)