User Tag List

Sayfa 24/26 İlkİlk ... 142223242526 SonSon
484 sonuçtan 438 ile 456 arası

Konu: #özgecanaslan ölümsüzdür.( yönetim uyarısı +18)

Krup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğitim sistemi duzeltilip aileler çocuklarını adam gibi yetiştirirse, devlet dediginiz kışkırtıcı açıklamaları yapan çakallar orada kalamaz demekki önce is sana bana düşüyor adam gibi evlat yetiştirirsen ne o açıklamayı yapacak devlet adamı kalır nede başımız da diktatör olan adam kalır

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genel olarak herkes aynı fikirde abi senle.
    ama insan oğlu çiğ süt emmiş, bazen her şey yetersiz kalabiliyor. ibretlik etmek lazım bi kaç tanesini ki örnek olsun.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Krup Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğitim sistemi duzeltilip aileler çocuklarını adam gibi yetiştirirse, devlet dediginiz kışkırtıcı açıklamaları yapan çakallar orada kalamaz demekki önce is sana bana düşüyor adam gibi evlat yetiştirirsen ne o açıklamayı yapacak devlet adamı kalır nede başımız da diktatör olan adam kalır
    Adam gibi evlat yetişterecek ebeveynlerin adam, insan olması gerekiyor en başta

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 seneye yakın cezaevinde yattım. kavga ve yaralama suçundan. maalesef içeride suç ayrımı var.
    gaspcılar ayrı hırsızlar ayrı adli yani yaralama cinayet ayrı bunun gibi ****** evlatlarının bölümüde ayrı. bunun gibi medyaya maal olmuş adi suçlularıda başlarına bişey gelmesin diye tek tek denilen koğuşa atıyorlar. tek başlarına kalıyorlar. Ben silivride yatarken sedat peker karşı koğuşta yardımcısıyla kalıyordu. mesela cem garip oğluda koridorun sonunda bazen tek bazen 2 kişi kalıyordu.
    ceza evini çok çok iyi bilirim. bunun başına orada hiç bir şey gelmez. ağırlaştırılmış müebbet almadığı sürecede kaç sene alırsa alsın 16 sene yatar. İdam da etmezler yasa olarak da gelmez. hadım cezası ise gelebilir bencede çok iyi olur.

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki abi şöyle söyleyeyim sana ...
    ağızlarından ALLAH lafını esirgemeden konuşan adamların sence okuttuktan ve eğitim verdikten sonra düzeleceğine inanıyormusun..
    bir müsibet bin nasihattan iyidir... hadım et veya idam et bir iki tanesini bak nasıl düzeliyor..
    he şuandaki adalet sistemimize idam gelirse haksız yere bir sürü insan heba olur ve bikaç yıl sonra biz bunları yanlışlık öldürmüşüz de diyemezler,orasıda ayrı bi mevzu..
    tabi ya ...

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evim lisenin hemen yanında. Yani balkona çıktığımda sınıftaki öğrencilerle karşı karşıya kalıyoruz.
    Balkona çıktığımda liseli kızlar laf atıyor, servisleri evin önünden kalkıyor, hepsinin ağzında küfür.. Camlardan çıkıp bağırıyorlar. Köşebaşlarında torbacılar bekliyor, serseriler bekliyor. Ufak bir şehirde olduğum için polislerle rahat muhabbet edebiliyoruz ve geçen gün bir olayı anlattılar: Bir eve baskın yapıyorlar uyuşturucu için ve içeride bir odada 7-8 erkek diğer odada ise 17 yaşında bir kız bulmuşlar. Polis: kızlar 1 hap için herşeyi göze alıyor dedi.

Biz çocukken utanırdık, değerlerimiz vardı. Büyüklerimize saygımız vardı, küçüklere sevgimiz vardı. Ben çocukken böyle bir ortamda büyümedim. Çünkü bunlar hep vardı ama bu kadar uluorta yapılmıyordu. Şimdi ot bile normalden sayılıyor, kullanmayan kişi yok diyoruz.

Herneyse esas konuya gelelim. Biz ne ara bu kadar yobazlaştık? Genişledik? Utanma duygusunu yitirdik?
    Kim çıkarları için bunlara göz yumdu ? Bir müslüman ülke ve müslüman yönetimiyle yönetilen bireyler olarak nasıl bu kadar acımasız ve rahat olabildik?

Yollarda kafası güzel kendi kendine şarkı söyleyenler, kaldırım taşına atar gider yapanlar, millete bıçak sallayanlar, kızları taciz edenler, bayan sürücüleri sıkıştıranlar ve evine kadar takip edenler... Aslında bunların hepsi biziz. Çünkü devlet ve millet olarak olan herşeyin sorumlusu biziz. Sokakta bir kızı sıkıştırsalar bu forumda yazanların çoğu arkasını döner gider. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın hesabı...

Bu ülkede birileri havadan aldığı ihalelerle milyonlar götürürken birileri ise battıkça batıyor. Adalet için önce herkese eşit davranılmalı, her insana değer verilmeli ama nerdeee..

Hiçbirşey özgecanı geri getiremeyecek, haberleri izlerken gözümüz doluyor. Bireyler olarak bundan sonra daha dikkatli ve duyarlı olalım. Bugün özgecansa yarın bizden biri olur. Bugün başkasına sahip çıkamazsak yarın kendimizede sahip çıkamayız.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyük ihtimal kırşehir lisesinin karşısında oturuyosun. Ve o iğrenç kızların , serserilerin , torbacıların pisliklerini hergün görüyosun. Maalesef türkiyenin genel durumu bu. Lanet olsun ki aile kavramınıda kaybediyoruz, hatta kaybettik..

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Büyük ihtimal kırşehir lisesinin karşısında oturuyosun. Ve o iğrenç kızların , serserilerin , torbacıların pisliklerini hergün görüyosun. Maalesef türkiyenin genel durumu bu. Lanet olsun ki aile kavramınıda kaybediyoruz, hatta kaybettik..
    Aynen öyle..
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Krup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlarla dünyanın en gelişmiş ülkelerin de dahi oluyor orası da ayrı bir konu demek istediğim önce insanın içinde olucak bi adam tecavüze cinayete hırsızlığa meyilli ise yapacak bişey yok abi adamı istersen Hadim et adam damacanaya halleniyor, ördeği kuruyor kafasinda napcaksiniz ?? Malesef millet olarak Müslümaniz ama her türlü ibnelik bizde Afedersiniz. Bana göre yapılacak tek şey herkes üstüne düşen görevi yapacak adam gibi bir nesil yetistiremedigimiz sürece daha kötüye gidecek hersey. Devlet isterse İsveç modeli olsun insanlar koyun olduktan sonra ne yazık ki yapılabilecek birsey yok

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yeni Türkiye. 2002 den beri yükselen marjinallik söz konusu.
    2002 den günümüze bu ülkeye ekilen müslüman diye geçinen insanların lanet tohumların bedeli şu olan olaylar.
    Müstehak bu halka herşey.
    Haziran geliyor bakalım ders almış mı bu ülke gorucez.

ercan26esk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 gündür şu haberin detaylarını okuyorum bu insandışı mahluklar diyorum savunmasız suçsuz birisine nasıl böyle bir şey yapabilir ölen kızın babasının konuşmasını dinledim arkadaşlar onların ne çektiğini bizler bilemeyiz inanın biz sadece bir birey olarak üzülüyoruz sinirleniyoruz lanet okuyoruz düşündükçe sinir basıyor bakıyorum o 3 tane insan dışı varlık yaptığı olayı görünce onlar şu saatten sonra hava alması bile haramdır. kendi ailemde birisine böyle birşey yapılsa sizde düşünün kardeşiniz ablanız yeğeniniz olabilirdi ben yemin ederdim bütün maddi manevi herşeyimi verir hepsini öldürmeye ant içerdim bunların yaşamaya hakkı yok....

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu ben de bayağıdır takip ediyorum tüm yorumları bu süreçte okudum ama hiç yazmadım.

Polemiğe girmeden ve uzatmadan kısa bi şekilde açıklayayım.Bence bu tarz sorunların temelinde Aile terbiyesi ve Ahlak eksikliği yatıyor. Şöyle de bi sorun var ki yeni nesil de olabildiğince şımarık olabildiğince saygısız ve serbest yetişiyor.
    Çok bi yaşım yok açıkcası 94 doğumluyum elbette benden yaşça büyük olanlardan bu konuyu benden iyi gözlemleyenler olmuştur.
    Açıkcasını söylemek gerekirse ipin ucunu çoktan kaçırdık gibi.Bundan sonra ki süreçte yapılabilecek tek şey caydırıcı cezalar ile hallolur diye düşünüyorum.
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @krup abi haklisin dediklerinde ama dedigim gibi. Adaptasyon diye birsey var her canli bulundugu yere uyum saglar oda mutlulugu icindir
    Biz guzel ortamda buyuduk iyi egitim aldik cok etkilenmiyoruz ancak cahil toplumlar dis etkenlerden etkileniyorlar. Kendi akillariyla dusunmedikleri icin bu durum ortaya cikiyor. Devlet buyuktur. Devlet buyukleri ne diyorsa dogrudur mantalitesi oldugu icin. Onlarin bir bildigi vardir. Benim yerime onlar dusunsun vb.
    Ondan dolayi etkilenmek normal.
    Sonucta osmanli mantalitesinden gelmis bir toplumuz.

Acik giyinene bakma konusunda ise bakmak var bakmak var. Onu rahatsiz etmeden goz ucuyla bakabilmek mesele)
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buda bugunun haberi.. Çengelköyde eşini bıçakla parçalara ayırıp çöpe atmış...

http://www.dha.com.tr/karisini-bicak...ti_876377.html

http://www.haberturk.com/gundem/habe...arak-cope-atti
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Faruk'S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu ben de bayağıdır takip ediyorum tüm yorumları bu süreçte okudum ama hiç yazmadım.

Polemiğe girmeden ve uzatmadan kısa bi şekilde açıklayayım.Bence bu tarz sorunların temelinde Aile terbiyesi ve Ahlak eksikliği yatıyor. Şöyle de bi sorun var ki yeni nesil de olabildiğince şımarık olabildiğince saygısız ve serbest yetişiyor.
    Çok bi yaşım yok açıkcası 94 doğumluyum elbette benden yaşça büyük olanlardan bu konuyu benden iyi gözlemleyenler olmuştur.
    Açıkcasını söylemek gerekirse ipin ucunu çoktan kaçırdık gibi.Bundan sonra ki süreçte yapılabilecek tek şey caydırıcı cezalar ile hallolur diye düşünüyorum.
    belki beceremedim ama anlatmak istediğim buydu ;
    https://eksisozluk.com/entry/4921219...asi&utm_term=0
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nası bi ülke haline getirdiler bizi yahu. ne istiyorlar bu kadınlardan. çok ağır yaptırımlar gelmeli.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamamdır suçlu/sorumlu bulundu.. Dağılabiliriz..

TBMM Kadına Yönelik Şiddetin Sebeplerini Araştırma Komisyonu üyesi AK Parti’li İsmet Uçma, dizilere çıkışarak “Diziler yapacaksınız. Oralarda yenge dayı ilişkilerinde hiçbir sınır gözetmeyeceksiniz. Hiçbir sınırlama tanımayacaksınız. Sonra tecavüzler artıyor diyeceksiniz. E ne bekliyorsunuz? Rüzgar eken fıtına biçer. Bunda hiç kuşkunuz olmasın” tepkisini gösterdi.

Kaynak;
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28239728.asp

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buda bugunun haberi.. Çengelköyde eşini bıçakla parçalara ayırıp çöpe atmış...

http://www.dha.com.tr/karisini-bicak...ti_876377.html

http://www.haberturk.com/gundem/habe...arak-cope-atti
    Vahşet devam ediyor

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamamdır suçlu/sorumlu bulundu.. Dağılabiliriz..

TBMM Kadına Yönelik Şiddetin Sebeplerini Araştırma Komisyonu üyesi AK Parti’li İsmet Uçma, dizilere çıkışarak “Diziler yapacaksınız. Oralarda yenge dayı ilişkilerinde hiçbir sınır gözetmeyeceksiniz. Hiçbir sınırlama tanımayacaksınız. Sonra tecavüzler artıyor diyeceksiniz. E ne bekliyorsunuz? Rüzgar eken fıtına biçer. Bunda hiç kuşkunuz olmasın” tepkisini gösterdi.

Kaynak;
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28239728.asp

Adamlar bu işi bildikleri için o koltukta oturuyor . Ben de vericem işte ben de vericem oyumu ben de onlardanım işte banane banane.
    imzasız..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)