User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
84 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 2013-2014 İbiza Cupra mı ? / Polo GTI mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğuş satış tan aldığım bilgiye göre fuarda satılan 1 tek kırmızı cupra vardı onun dışında türkiye genelinde yoktu ilginç
    siparişlede gelmeyecek artık dendi
    ekim kasım gibi 1.8 lt getireceğiz dediler
    görelim bakalım gelirmi siparişlemi gelir belli olur az kaldı

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaz sonuna kalmaz heralde hiç sıfırı dimi? arkadaş ne vardı da bitirdiler şu arabanın üretimi.
    vallah kayseri ve izmiti iyi biliyorum izmitte o bahsedilen cupralar gelmediyse bu ay izmittede bitti bir daha gelmez çünkü 1.8 ler gelecek yaz sonuna kalmaz gibi duruyo yaz sonu şehir dışından denk gettirirsem bende almak istiyorum sıfır cupra ama arkadaşlarım şehir dışını bir bir temizlemeye başladı

Alıntı yusuf yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğuş satış tan aldığım bilgiye göre fuarda satılan 1 tek kırmızı cupra vardı onun dışında türkiye genelinde yoktu ilginç
    siparişlede gelmeyecek artık dendi
    ekim kasım gibi 1.8 lt getireceğiz dediler
    görelim bakalım gelirmi siparişlemi gelir belli olur az kaldı
    abi fena sallamış o banada keleşlerde satış yetkilisinin söylediği mayıs ayında sipariş verirken bir partide haziranda getircez diye onun dışında 2 gün öncede yakın arkadaşımın arkadaşı aldı kayserideki son cuprayı yaz sonu bulamazsam 1.4 tsi mecbur 1.8 leri beklicem umarım 100 binleri bulmaz onlar
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallah kayseri ve izmiti iyi biliyorum izmitte o bahsedilen cupralar gelmediyse bu ay izmittede bitti bir daha gelmez çünkü 1.8 ler gelecek yaz sonuna kalmaz gibi duruyo yaz sonu şehir dışından denk gettirirsem bende almak istiyorum sıfır cupra ama arkadaşlarım şehir dışını bir bir temizlemeye başladı

abi fena sallamış o banada keleşlerde satış yetkilisinin söylediği mayıs ayında sipariş verirken bir partide haziranda getircez diye onun dışında 2 gün öncede yakın arkadaşımın arkadaşı aldı kayserideki son cuprayı yaz sonu bulamazsam 1.4 tsi mecbur 1.8 leri beklicem umarım 100 binleri bulmaz onlar
    sallaması mümkün değil doğuşla iş yapıyoruz ve varsa sıfır almak için aradım ayrıca aradığım kişi daha öncede iş yaptığımız insan
    varsa sıfır cupra herhangibir yerde adres telefon verin arayalım

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2015 F

fiyat listesinden kalkmamış cupra .

1.8 ler tahminim 90 civarı olur o parayada çok alan olmaz bence . 1.4 polo gt act bile 70 i geçiyo .

sanırım şuan en mantıklı leon fr lar var sıfır olarak .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    sallaması mümkün değil doğuşla iş yapıyoruz ve varsa sıfır almak için aradım ayrıca aradığım kişi daha öncede iş yaptığımız insan
    varsa sıfır cupra herhangibir yerde adres telefon verin arayalım
    seat club offical den takip edebilirsin abi en son kayserideki 2 gün önce satılan cupranın fotoğrafı var oda izmitte geldi aynı zamanda birde benim kapora verip geri aldığım keleşlerde vardı onuda konu sahibi abi aldı sanırım onun dışında birde geçen ay haziran ayında bir parti gelcek diyodu keleşler arayın sorun şehir dışında falan illaki vardır
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seat club offical den takip edebilirsin abi en son kayserideki 2 gün önce satılan cupranın fotoğrafı var oda izmitte geldi aynı zamanda birde benim kapora verip geri aldığım keleşlerde vardı onuda konu sahibi abi aldı sanırım onun dışında birde geçen ay haziran ayında bir parti gelcek diyodu keleşler arayın sorun şehir dışında falan illaki vardır
    bakalım haber bıraktım iki bayiyi de aradım en son sattıkları 64 bimn tl imiş şu an ellerinde yok
    1.8 lt gelecek artık dendi
    son satışı antalya başaran yapmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    2015 F

1.8 ler tahminim 90 civarı olur o parayada çok alan olmaz bence . 1.4 polo gt act bile 70 i geçiyo .

bakalım haber bıraktım iki bayiyi de aradım en son sattıkları 64 bimn tl imiş şu an ellerinde yok
    1.8 lt gelecek artık dendi
    son satışı antalya başaran yapmış
    doğrudur abi son cupra dediğim kayseri için olandı bu arada yanlış anlaşılmasın kayseride kalmamış

2015 F

aynen leon fr ler var sıfır olarak onlarda geçen ay sorduğum da anca haziran gibi sipariş verebilirisiniz istediğiniz donanım dediler bekleme süresi vermediler o paraya gelirse cupra sevgimi kalbime gömmek zorunda kalırım
    eksik yazmışım seat club offical facebook sayfasından bakılabilir

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğrudur abi son cupra dediğim kayseri için olandı bu arada yanlış anlaşılmasın kayseride kalmamış

aynen leon fr ler var sıfır olarak onlarda geçen ay sorduğum da anca haziran gibi sipariş verebilirisiniz istediğiniz donanım dediler bekleme süresi vermediler o paraya gelirse cupra sevgimi kalbime gömmek zorunda kalırım

eksik yazmışım seat club offical facebook sayfasından bakılabilir
    ocakta param varken almadım cupra nasılda pişman oldum . fr ın 150 lik dsg si çok güzelde 1 ay önce 71 liraydı şimdi 75 olmuş bi kaç opsiyon ekletsek deli para olucak .bi kaç aya falanda 2-3 lira daha zam yaparlar kesin. manuelinede 125 lik motoru getimişler 140 lık kalkmış nasıl bi saçmalıksa ah şu dolu polo gt lerin sıfırı 60-65 lira arası olsa .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    ocakta param varken almadım cupra nasılda pişman oldum . fr ın 150 lik dsg si çok güzelde 1 ay önce 71 liraydı şimdi 75 olmuş bi kaç opsiyon ekletsek deli para olucak .bi kaç aya falanda 2-3 lira daha zam yaparlar kesin. manuelinede 125 lik motoru getimişler 140 lık kalkmış nasıl bi saçmalıksa ah şu dolu polo gt lerin sıfırı 60-65 lira arası olsa .
    Benim de 30 bin eksiğim vardı 50 bin vergi ödediğimiz şahıs şirketine 30 bin kredi çıkmadı vdf den nasıl başardılar bilmiyorum halen açıklama yapamıyolar bana eylül de nakit şehir dışından bakıca bulabirsem alıcam ki böyle giderse zor

R21TURBO 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok , yada son diye bişey yok kırmızı sunroof lu 1 tane sıfır var alacak olan parasını ayarlayıp sakarya seat bayisine gitsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özelden baya bi mesaj gelmiş burdan yazıyım,
    Dediğim gibi sakarya da sıfır var şu an
    Ben , 64500 araba
    2800 garanti uzatma (4 yıl sınırsız km)
    1800 bady kit ( lip marşpiyel kanat)
    1400 woglant yay , ön arka speacer , gun metal jantlar , cam filmi , pasta cila boya koruma , kaput ve çamurlukların kaplanması
    Bu şekilde dün teslim aldım

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun keşke garanti uzatma almasaydınız
    Çünkü zaten servis bakımlı olduğu sürece iyi niyet garantisi devam eder
    Baştan da asla söylemezler.
    Güle güle kullanın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler , iyi niyeti söylediler ama doğuş araçları ile sıkıntı yaşayan çok arkadaşım oldu hemen hemen tamamı çıkan masrafı iyi niyet kapsamında yarı yarıya anlaştılar, garanti olsun kafam rahat olsun diye aldım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R21TURBO 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok , yada son diye bişey yok kırmızı sunroof lu 1 tane sıfır var alacak olan parasını ayarlayıp sakarya seat bayisine gitsin
    ellerinde yok
    gelmeyecek dendi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 saat önce ordaydım. Bizzat ta gördüm arabayı 64600 indirim kesinlikle yok almayı düşünüyosanız hemen alın yarına kalmaz bu araba dediler. 10 dk önce yakın arkadaşım için aradım opsiyonladık olmazsa size döneriz dediler.
    Benim aldığıma da 10 gün önce satıldı demişler di

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R21TURBO 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 saat önce ordaydım. Bizzat ta gördüm arabayı 64600 indirim kesinlikle yok almayı düşünüyosanız hemen alın yarına kalmaz bu araba dediler. 10 dk önce yakın arkadaşım için aradım opsiyonladık olmazsa size döneriz dediler.
    Benim aldığıma da 10 gün önce satıldı demişler di
    evet biri kapora vermiş kredi çıkmasını bekliyormuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence takip edin , numaranızı bırakın olmaz ise beni arayın deyin.

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    içinin basıklıgı vb sizin için onemli degilse dusunmeden cupra alın hem daha ucuz hem dıs goruntusu daha guzel ama seatın ibizanın içini guncellemesi gerek gercekten cok bunaltıcı ayrıca ses sistemi kotu kliması kapanmıyo plastik kalitesi poloya dusuk bunlar giderilse benim gozumde polodan guzel bir otomobil olur
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CUPRALAR kazalısı kırmızı cam tavanlı olsun her türlü arabanın 50 lirası var 2013 lerin.. zaten sene 2015 diye hasar kaydı bakılıyor 5 sene sonra kimsenin gözü görmeyecek zaten

2015 ler ise bayide kalmadıgı sürece 70 den başlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)