tabiki. 5 dkda bir balkona çıkıp bakıyorum gelmiş mi diye. karşı çatılara falan bakıyorum. akşamüstü yem saatleri gelir belki diye.
tabiki. 5 dkda bir balkona çıkıp bakıyorum gelmiş mi diye. karşı çatılara falan bakıyorum. akşamüstü yem saatleri gelir belki diye.
Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!
Yasar sorun olmaz kursak yırtık yem duser ama yasar o simdi havalardan koselere girmiştir genelcide cam agacına saklanırlar atmaca zor giriş yapar camlara kalın dallı ve dolu olduğu için o gelirse sabah erken gelir aksammustu hava kararmadan yada cunku gözleri görmez fazla aksamları
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
kardeş gerçekten elinize sağlık bende mutlu oldum okuyunca, görürsen falan buraya yazarsan bende merak ettim,
inşallah mutlu haberler yazarım buraya. senin de duyarlılığın için teşekkürler kardeşim
gelmedi kardeşolaydan birkaç gün sonra gece rüyamda gördüm o derece etkilendim. buraya yazıp tekrar hatırlayıp hatırlatmak üzülmek istemedim
![]()
elimdeyken can verseydi daha çok üzülürdüm. acı çekmemiştir inşallah dediğiniz gibi. ben teşekkür ederim ilginiz desteğiniz için.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)