Uzun zamandır böyle mutlu bir gece yaşamadım. Herkesin emeğine sağlık turu biz hakettik ve geçtik Allah utandırmasın.
Printable View
Uzun zamandır böyle mutlu bir gece yaşamadım. Herkesin emeğine sağlık turu biz hakettik ve geçtik Allah utandırmasın.
Böyle baskılı oynayıp turu kaybetme korkusu yaşatan Beşiktaş'ımıza tebrikler.. Yine gururLANdırdı.. :)
Hak ettik,kazandık,gururLan'dık .. Tebrikler Beşiktaş'ım. Good bye liverpool. :)
Ne koyduk be kardeşim TÜRKÜN gücü :)) tebrikler BEŞİKTAŞIM .
Bu kadar pisliğin, rezilliğin, ölümün, zulmün arasında yine yüzümüzü güldürdün. Milyonlarca teşekkürler KaraKartal'ım, oyuncularınla, hocanla, Çarşı'nla, ruhunla sen çok yaşa.
GuruLANdık...
Süper geldi valla. Fenerbahçe'li olarak sonsuz destek veriyorum. Müsait olsam 62.152 kişi arasında bende olmak isterdim.
Son söz:
DEMBA BAAAAAAAAAA
Fenerbahçeli olarak Beşiktaşı ve taraftarlarını tebrik ederim, hakikaten böyle karışık bir ortamda yüzümüzde tebessüm ettirdiler
Beşiktaş'ımıza tebrikler.. Yine gururLANdırdı..
şşşttt sessiz olun Liverpool ağlıyor.:Deli:
goodbye Liverpool. :heyoo:
Teşekkürler BeşiktAŞK'ım.
:icon_rule
Millet olarak gerçekten ihtiyacımız olan bir sevinç yaşattı Beşiktaş.Yüreğinize Sağlık.Teşekkurler
gucune guc katmaya geldik,
formanda ter olmaya geldik,
besiktas seninle olmeye geldik.. :)
Hayatimin en kotu gunlerinde yuzumu gulduren tek sey BesiktASK:
150 Liralik VIP biletlerden bile kalmamıştı. Alamadık bir türlü bilet. Yoksa stat yakın gayet bana, tahmin ediyordum böyle bir atmosferi ve çok görmek istiyordum.
Galatasaray'lıyım ama bir saniye ekrandan kalkmadan izledim maçı ve inanılmaz gururlandım. Tebrikler Beşiktaş !
Maç kazanıpta rakiplere laf sokmak sadece bizim ülkemize öz sanırım, aynı boku herkes yapıyor. GS nin bu seneki avrupa maçından önce stadlarınızda açılan rakip bayrakların atkıların formaların fotolarını buraya koymak zor değil ama ne gerek var?
Ben GS li olarak tebrik ediyorum.
Ne koyduk be :D
Galibiyetin en güzel tarafı çevremde Beşiktaşlı olmasa da bu haklı gururu ortak yaşaması ve sevince ortak olması. Hiç maç izleyeceğini düşünmediğim bir sürü insan oturmuş tüm maçı izlemiş :)
Ben maçın tamamını izledim Gole kadar taraftar tam anlamıyla yoktu ama hak veriyorum yıl içinde tribün kaç tane stad değiştirdi o ahenk kalmadı olimpiyat zaten gudubet bir yer golden sonra toplandı oldu Demba Ba uzattı ama olsun oradan o kadar hızla vurulur mu be kardeşim :D