ve avrupada temsılcımız kalmaz...
Ne yazık ki tolga zengin diye baş belası bir kalecimiz var, sen ne diye kesersin formdaki cenk i kaleye tekrar tolgayı sokarsın.
Bu maç kesinlikle kaleci seçiminden gitti başka birşeyden değil.
Beşiktaş iyi bir kaleci almadığı ve şu Necip'ten kurtulmadığı sürece bu iş böyle gider,büyük başarılar hayal olur kalır
Olimpiyat stadında ayakta durmak bile güç istiyor. Öyle bir rüzgar çarpıyor ki ciğerine işliyor. Ses eko yapıp statda kalmıyor dağılıyor. Bu maç için geçerli değil. Bu maçta taraftar desteği eksikti.
Dipçe: Galatasaraylıyım.
Bende bulundum o statta onceki sayfada konusanlara cevap vermedim o yuzden isteseler daha yuksek ses cikarabileceklerini biliyorum genel olarak bjk taraftarina sozum yok ama gerektiginde bu sekilde olmamasi lazimdi zaten bugun takimda kotuydu nitekim tolgayi islikladilar mac sonu sonuna kadar hak etti tolga o isliklari
Mustafa , Necip , Veli , Tolga bu adamların bu takımda ne işi var anlamıyorum. Brugge un kalesi boş bile olsa Mustafa gol atamazdı. Her zaman olduğu gibi yine hüsran![]()
Bence tolga'ya gelene kadar olcay necip dembaba pektemek daha berbattı
Elenmenin suçu tamamen Biliç denen acemi adamdadır. 1-0 öne geçmişsin, al Atiba'yı, oyunu tut. Zaman geçirmek için de hiç çaba göstermediler. Oyunu soğutup rölantiye almaları gerekirdi. Neyse geçmiş olsun. BJK bu sezon şampiyon olamazsa, acemi Biliç sezon sonunda kesin yolcudur.
Necip, Pektemek, Veli gibi insanlar bu takımda nasıl oynuyor aklım almıyor. 30 sene oldu Beşiktaş 'a gönül vereli, hala gönlüm hoş olmadı. Böyle de göçüp gideceğiz galiba. Çok şey de istemiyorum, böyle oynasın da yenilsin demek bile bana yetecek ! Ama nerdeee, o bile yok.
Gardaşım 18 yaşımdan beri deplasman olsun inönü olsun Beşiktaşın çoğu maçına gittim Çarşı Sivasın kurucusuydum . Beşiktaş taraftarı zaten iyi gün taraftarı değil kötü gün taraftarıdır . Her sene şampiyonluğu kaybedince tesis basan kulüp binası basan ya da yönetimi istifaya çağıran bir taraftar topluluğu değildir . Biz çok şampiyonluk görmüş taraftarlar değiliz zaten yine görmesek de sorun değil. Desibel rekorları kırıldı avrupada ünlü taraftar gruplarına sorsan fenerbahçe galatasaray değil beşiktaş taraftarını bilirler . Tolgayı bazı taraftarlar ıslıkladı bazıları ıslıklamadı,ıslıklanması bence yanlıştı tepki başka şekilde koyulabilirdi
Bilmem farkında mısın stadımız yok bizim ? Her hafta başka bir mekanda podyuma çıkıyoruz sen futbolcu olsan nasıl bir his ile oynarsın ? Bir gün ankara osmanlı bir gün olimpiyat ,haydi ordan deplasman bu haftada kadıköy. Haftaya da başakşehir stadında kendi evimiz gibi çıkıyoruz . Bu futbolcuların buralara kadar gelmesi zaten bir başarı örneği helal olsun demek lazım .
Bilicin en önemli hatası hala olcay şahan'da ısrar etmesi . Erciyese gol attı top mu oynadı sanki ? Kaç haftadır ortalarda yok ,oğuzhanda aynı çok umutluyduk . Mustafa Pektemek sakatlık yaşadı vs. geçmişini de biliyorum o adamdan yüksek derecede yani büyük bir takımda oynayacak forvet kapasitesi yok . Koy gençlerbirliğine oynasın yeterli o kişiye kapasitesi sınırlı.
Gökhan Töre'den başka seçeneğimiz yok yani öyle oynuyoruz . Gökhan töre alıyor gidiyor 1-2 kişi çalımlıyor oyundan düşürüyor eeee ?? Kimse yok demba ba yı zaten iki kişi tutuyor kime verecek bu adam ? Arkasındaki motta'ya o da şişirme bir orta Ya Allah kime gelirse . Dikkat ediyor musunuz kaç haftadır sadece gökhan törenin kanadından oynuyoruz . Ne ortadan gidebiliyoruz ya da diğer kanattan . Fenerbahçe bu olayı iyi değerlendirirse şampiyonlukta elden gider .
imzasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)