Liverpool maçındaki oyunla elenselerdi yine de helal olsun arkadaş diyip yollara düşerdik . Dün neydi be öyle hele o tolga küfür edilince suç günah oluyor , maçın başından beri pimi çekilmiş bomba misali adam . Neyin kafasındaydı hala merak ediyorum
Liverpool maçındaki oyunla elenselerdi yine de helal olsun arkadaş diyip yollara düşerdik . Dün neydi be öyle hele o tolga küfür edilince suç günah oluyor , maçın başından beri pimi çekilmiş bomba misali adam . Neyin kafasındaydı hala merak ediyorum
imzasız..
motta golü attı Tolga anında saçmalamaya başladı. Bacanağa yazdım whsup üzerinden bu Tolga turu verecek dedim ve verdi. Yaw hadi muslera gibi tekniğin süper olur anlarım da kazma gibi koca ayaklarınla futbolculuk yapmaya neden çalışıosun. Herifler zaten her kafa topunu alıo neden topu sahanın ortasına adamların en çok olduğu yere vuruyorsun defansın öne çıkmışken. Tam süzme beyinsiz. FB liyim ciddi sinir oldum. 2. goldaki ofsayt taktiğini yapan kör oldu heralde. adamlar 2 kişi gol attı defans sayesinde. Bize karşı aynısını yaparlarda bizim saat satıcısı Sow yıldız olur.
IN BOOST WE TRUST
Beşiktaşın sezon başından beri tek derdi gol attıktan sonra panik yapması abi . Tolganın aklı trabzonda falan kaldıysa gidebilir bizim için sorun değil gitmesi daha hayırlıdır , cenk daha cesaretli ve refleksleri iyi olan bir genç kalecimiz en azından soyunu sopunu biliyoruz .
Kusura bakmasın o stada 70.000 kişi gelmiş saat kaçtan beri belki kimisi gece 2 gibi evine girdi sen bir takımın kaderiyle oynayamazsın maçın başından beri salak salak hareketlerle ilk golde bariz hatan var ondan sonra zaten takım afalladı panik sardı . Beşiktaş taraftarı vefa taraftarıdır ama tolga gibi adamlara da gereken tepki verilir gayet doğal . Adam gibi oynarsın hatalı gol de yesen ulan olur be deriz. Maçın başından beri bir tane olumlu hareketi yoktu adamın sanki sahada yoktu ya var mı böyle bir şey . Eski beşiktaşlı fevzi gelip oynasaydı ondan iyiydi
imzasız..
Sosa ve Atiba olmadığı için mecburi 4 4 2 oynayışımız bizi yaktı. Ama öne geçtiğimiz anda acil olarak Atiba ve Oğuzhanı alıp oyunu kitlemeliydi hoca burada hata yaptı. 1-0 zaten bizim için yeterliydi.
Tolga maçın başından itibaren zaten yapacağı hataların sinyallerini vermişti uzaklaştırmaya çalıştığı topları rakibe nişanlamak suretiyle.
Bu moral bozukluğu ile malesef Fenerbahçe maçında da varlık göstereceğimizi sanmıyorum.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Demba ba penaltı dışında gol atmıyor gol yiyen suçluda atamayan suçlu değil mi ona da küfür edilsin?
Yalnız şunu da söylemem lazım: Beşiktaş 1-0 öne geçince, FB'ye küfürler edildi. Yakışmadı. Tüm Türkiye bir olmuş Beşiktaş'ı bu maçta desteklerken, küfür edenleri kınıyorum.
harbiden saç baş yoldurttu bjk defansı ve tabii ki TOLGA .. Ama şöyle de bir gerçek var adamlar cidden iyi değerlendirdi fırsatları , tam iş bitirici adamların veletleri.
2. golden sonra ben![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
https://www.youtube.com/watch?v=oDxF_ljDvKI
Git şimdi bunu tolga efendiye yapmaya çalış . Artık son model arabasıyla anında gazlar gider miydi napardı bilinmez ...
imzasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)