User Tag List

Sayfa 11/13 İlkİlk ... 910111213 SonSon
243 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Liverpool Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi 2.tur maçı

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Liverpool maçındaki oyunla elenselerdi yine de helal olsun arkadaş diyip yollara düşerdik . Dün neydi be öyle hele o tolga küfür edilince suç günah oluyor , maçın başından beri pimi çekilmiş bomba misali adam . Neyin kafasındaydı hala merak ediyorum
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motta golü attı Tolga anında saçmalamaya başladı. Bacanağa yazdım whsup üzerinden bu Tolga turu verecek dedim ve verdi. Yaw hadi muslera gibi tekniğin süper olur anlarım da kazma gibi koca ayaklarınla futbolculuk yapmaya neden çalışıosun. Herifler zaten her kafa topunu alıo neden topu sahanın ortasına adamların en çok olduğu yere vuruyorsun defansın öne çıkmışken. Tam süzme beyinsiz. FB liyim ciddi sinir oldum. 2. goldaki ofsayt taktiğini yapan kör oldu heralde. adamlar 2 kişi gol attı defans sayesinde. Bize karşı aynısını yaparlarda bizim saat satıcısı Sow yıldız olur.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motta golü attı Tolga anında saçmalamaya başladı. Bacanağa yazdım whsup üzerinden bu Tolga turu verecek dedim ve verdi. Yaw hadi muslera gibi tekniğin süper olur anlarım da kazma gibi koca ayaklarınla futbolculuk yapmaya neden çalışıosun. Herifler zaten her kafa topunu alıo neden topu sahanın ortasına adamların en çok olduğu yere vuruyorsun defansın öne çıkmışken. Tam süzme beyinsiz. FB liyim ciddi sinir oldum. 2. goldaki ofsayt taktiğini yapan kör oldu heralde. adamlar 2 kişi gol attı defans sayesinde. Bize karşı aynısını yaparlarda bizim saat satıcısı Sow yıldız olur.

Beşiktaşın sezon başından beri tek derdi gol attıktan sonra panik yapması abi . Tolganın aklı trabzonda falan kaldıysa gidebilir bizim için sorun değil gitmesi daha hayırlıdır , cenk daha cesaretli ve refleksleri iyi olan bir genç kalecimiz en azından soyunu sopunu biliyoruz .

Kusura bakmasın o stada 70.000 kişi gelmiş saat kaçtan beri belki kimisi gece 2 gibi evine girdi sen bir takımın kaderiyle oynayamazsın maçın başından beri salak salak hareketlerle ilk golde bariz hatan var ondan sonra zaten takım afalladı panik sardı . Beşiktaş taraftarı vefa taraftarıdır ama tolga gibi adamlara da gereken tepki verilir gayet doğal . Adam gibi oynarsın hatalı gol de yesen ulan olur be deriz. Maçın başından beri bir tane olumlu hareketi yoktu adamın sanki sahada yoktu ya var mı böyle bir şey . Eski beşiktaşlı fevzi gelip oynasaydı ondan iyiydi
    imzasız..

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sosa ve Atiba olmadığı için mecburi 4 4 2 oynayışımız bizi yaktı. Ama öne geçtiğimiz anda acil olarak Atiba ve Oğuzhanı alıp oyunu kitlemeliydi hoca burada hata yaptı. 1-0 zaten bizim için yeterliydi.

Tolga maçın başından itibaren zaten yapacağı hataların sinyallerini vermişti uzaklaştırmaya çalıştığı topları rakibe nişanlamak suretiyle.

Bu moral bozukluğu ile malesef Fenerbahçe maçında da varlık göstereceğimizi sanmıyorum.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç bir sonuç adamın ölmüş annesine küfür etmeyi gerektirmez, ölmemiş olsada gerektirmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demba ba penaltı dışında gol atmıyor gol yiyen suçluda atamayan suçlu değil mi ona da küfür edilsin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç bir sonuç adamın ölmüş annesine küfür etmeyi gerektirmez, ölmemiş olsada gerektirmez
    Orası doğru statta annesine küfür edilmedi benim gördüğüm kadarıyla instagram hesaplarında edenler var . Elimden geldiğince uyarıyorum yakışmaz kimseye
    imzasız..

ahmet_xy
    Misafir
    Yalnız şunu da söylemem lazım: Beşiktaş 1-0 öne geçince, FB'ye küfürler edildi. Yakışmadı. Tüm Türkiye bir olmuş Beşiktaş'ı bu maçta desteklerken, küfür edenleri kınıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalnız şunu da söylemem lazım: Beşiktaş 1-0 öne geçince, FB'ye küfürler edildi. Yakışmadı. Tüm Türkiye bir olmuş Beşiktaş'ı bu maçta desteklerken, küfür edenleri kınıyorum.

Abi ben duymadım fenerbahçeye ya da diğer takımlara karşı kötü tezahürat yanlışın olmasın ?
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orası doğru statta annesine küfür edilmedi benim gördüğüm kadarıyla instagram hesaplarında edenler var . Elimden geldiğince uyarıyorum yakışmaz kimseye
    Maç sonu takım tribüne çağrılmış o gitmemiş ondan sonra küfür kıyamet kopmuş keşke olmasaydı

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harbiden saç baş yoldurttu bjk defansı ve tabii ki TOLGA .. Ama şöyle de bir gerçek var adamlar cidden iyi değerlendirdi fırsatları , tam iş bitirici adamların veletleri.

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tolgadada bildim bilesi hep aynı muhabbet bıraksın o zman futbolu küfür istemiyorsa
    Team PAŞAOĞLU

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2. golden sonra ben

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.youtube.com/watch?v=oDxF_ljDvKI

Git şimdi bunu tolga efendiye yapmaya çalış . Artık son model arabasıyla anında gazlar gider miydi napardı bilinmez ...
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tolgadada bildim bilesi hep aynı muhabbet bıraksın o zman futbolu küfür istemiyorsa
    Hocam gözünü seveyim yapma beceremediğin bir işten sonra senin annene küfür edilse ne tepki verirsin

bitsin artık futbolda küfür lanet olsun ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    https://www.youtube.com/watch?v=oDxF_ljDvKI

Git şimdi bunu tolga efendiye yapmaya çalış . Artık son model arabasıyla anında gazlar gider miydi napardı bilinmez ...
    sedat peker rüştü yü dövdürmüştü normal karşılanıyor artık böyle şeyler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Demba ba penaltı dışında gol atmıyor gol yiyen suçluda atamayan suçlu değil mi ona da küfür edilsin?
    Bir ben değilmişim böyle düşünen. Amma büyüttüler bu Demba Ba'yı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam gözünü seveyim yapma beceremediğin bir işten sonra senin annene küfür edilse ne tepki verirsin

bitsin artık futbolda küfür lanet olsun ya
    Küfür futbolun eğlencesi abi . Ancak kendi takımının oyuncusunun annesine küfür edilmesini kabul etmiyorum hem de vefat etmiş biriyse .
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    harbiden saç baş yoldurttu bjk defansı ve tabii ki TOLGA .. Ama şöyle de bir gerçek var adamlar cidden iyi değerlendirdi fırsatları , tam iş bitirici adamların veletleri.
    hafta sonu bizim başakşehir karşısında yaptığımız salaklıktan ders çıkarılmamış bir farkı yoktu dünkü sonucun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)