yazdım sildim yazdım sildim. silmek istemediğim tek cümle "Burada bana tanıdık gelen sadece 1.25 de alkışlayan maymun". haşa üstünüze alınmayın millet olarak bu durumdayız.
Printable View
Hiçbirini götümden uydurmuyorum bu arada.. Arzu edenler wikiden araştırabilir..
Ege'de uçan fotograf makinamızı düşürdüler, pilotlarımız denizin dibinde fırlatma koltuguna yapışık bulundu sesimizi çıkarmadık. Mavi marmarada bir sürü sivilimiz öldü sesimizi çıkaramadık. Reyhanlı kasabasını komple havaya uçurdu adamlar sesimizi çıkaramadık.
E ben niye gittim moruk o zaman askere?
Nereye gitti bu kadar vergi, ölen bir sürü vatan evladı.
Kankacım korumakla ilgili güç sıkıntımız olduğunu söylemedikki stratejik olarak yine futbol sahası kadar olan yeri yakınımıza çektik. Bu olayın sonucunda vatan toprağımız yine aynı kaldı.
Misal eski ABD konsolosluğu taşındı TC buraya yapın dedi ve şuanki yeri şato gibi ulaşılmaz. Örnekler tabi çok oturmasada strateji bu.
Yoksa orda olay koptuktan sonra DNA analizi gerekir her birine bunu biliyoruz.
Banada en ilginc gelen sey; Yeni Mesajlar butonuna tikladigim zaman ulke bu durumdayken aracimizin uzerindeki kilcal cizikleri dusunuyor olmamiz. Yani adamlar artik bunu nasil basardilar bilemiyorum elimden bir sey de gelmiyor anasini satayim, etrafima bakiyorum herkese gore mukemmel gidiyor hersey.
[QUOTE=Shadow_Dancer;7763960]240 F-16..
32'si Lantirn Pod'lu. 161. Filo (dünyada amerikadan sonra lantirn egitimi verebilen tek filo)
Dünyanın en iyi Sead filosu.. 151 Tunç filo.
Dünyanın en iyi taaruz filosu..141 Akıncı Filo.
-----
Dünyanin en iyi kara ordularından birisi..
En iyi özel harekat timi..
Sat'lar , Sas'lar. Bordo Bereliler..
---
Korunması gereken bölge 1 futbol sahası büyüklügünde..
Sana garip gelmiyor mu Tayfun_?[/QUOTE
pkk saldırısında 2 3 saat olay yerine gidemeyen,pkk lıların etrafı sarıldı deyipde sonuç alamayan,kışlasına sayısız saldırı olupta 10 larca şehit veren orduyu sıralamışın
Yahu bişey yazıyosunuz da iki gram mantıklı olun,çok değil ya 2 gramcık..napacak adamlar bu konudamı yatıp kalkacaklar,adam o konuya bakıyo yazıyo diye vatan hainimi !! Forum burası arkadaşım,her konuya bakılıp yazılıp çizilebilir,bırakın artık şu şaçma salak uğraşları..lafa bak yaa yok adam kılcalla ugrasıyomus,napsın amk pc basında,füzemi yollasın oraya !!
O ordumuzdan kaynaklı değil abi ***** kişilerden kaynaklı vur emri yok bir şey yok vurduğun zamanda soruşturma başlatıp birde içeri tıkıyolar başka türlü napabilirsinki sarıp etrafını
[QUOTE=dahan;7763972]O olay başka bu olay başka, terör saldırısı ani gelişir, önceden hesaplaması zor. Bölgenin durumu *****, hava şartları *****..
Burada açık bir hedef var nihayetinde.. Elinde bu kadar büyük bir ordu varken 3*5 çapulcu saldıracak diye bayragı kaldırıp başka yere götürmek kahretti beni.
Gidip askerlik yapmayan, bedelli çıksın diye kurban kesen zihniyet toprak bırakılırmı naraları atıyor şuan. Allah aşkına o karakolda 38 asker bulunuyorken, bir saldırı olsa askerlerimiz orda şehit olsa ne koyabiliceksiniz yerine? Nasıl dinicek o askerlerin ailelerinin acısı? Sonuç olarak aynı büyüklükte başka bir toprak parçasına kuruluyor karakol şuan. Daha öncede taşındı başka sebeplerden yine taşınıyor. Suriyeye bildirilmiş cevap beklenmeden gereken yapılmış, sevmesemde hatta nefret etsemde iktidardan bu harekette katkıları varsa takdir ediyorum şahsen. Sırf muhalefet olsun diye muhalefet yapan diğerlerinede yazıklar olsun diyorum. Ülke, insan canı hiç bir şey umurlarında değil işleri güçleri siyaset.
Kardeşim yıgarsın oraya 2 tabur askeri kıpırdamazsın yerinden.. Işıd mışıd alayı yalan olur o zaman.. Senin bu hareketi yapacak kabiliyetin var mı ? Var.
Yetenegin imkanın var mı var? Olay bi duruş sergilemek..
Hükümetten bagımsız düşünmen lazım konuyu.. Begenirsin begenmezsin bunlar başka olay..
Son zamanlarda dikkatimi çekti forumda politikada konuşuluyor tartışma ortamıda rahat ilerliyor.
Bunu başaran tüm forum arkadaşlarımı ve yönetimdeki insanları tebrik ediyorum. Nazar değmesin aynen devam.
Eskiden küfürler havada uçardı.
mobil yapın türbeyi en iyi çözüm bu, sıkıntı var , birisi iş koydu taşırsınız.
Türkiye 'yi kutuplara taşıyalım daha güvenli.
adamlar km uzaktan roket le tank vuruyo,,orda stratejik olrarak üstünlügün yok,,yanlış anlamayın bizde sizin düşündüklerinizi düşünüyoz keşke orada kayıpsız savunsakta dünyaya göz dagı versek ne güzel olur,,,ama bi asker işidin eline gecse canlı canlı kafasını kesseler bunuda ailesi izlese yani hepimizin aklına getirmeyeceg bi olay,,hayırlısı neyse o ollsun,,
O açıdan bakarsak, İtin köpeğin sesini bir gecede kesecek gücümüzde, yeteneğimizde var ama biz ne yapıyoruz bırakıyoruz it köpek havlasın. Memleketin üniversitelerinde pkklı itler devrimci ayağına her boku yiyor bu ülkede kimsenin sesi çıkmıyor. Gezide, ankarada ölümüne mücadele veren kolluk kuvvetleri, taş atana molotof atana relaks takılıyor. Şartlar buyken bu ülkede 2 tabur yığıp onun bunu yalan etme gibi bir seçeneğimiz olduğunu düşünmüyorum.
Bedeli bekleyen benim o yüzden üzerime alınarak cevap veriyorum ben bedeli istiyorum ama ozamanda demiştim benim orda bir amacım yok düşman görünce vuramıyosun bir şey yapamıyosun her gün ölümü bekliyosun ben orda şehit düşsem ne için ölücem devlet zaten gözden çıkarmış beli adamlar kaçakçı sınırdan geçiyolar daha geçen sene haberlerdeydi kimlik yok bir şey yok askerde doğal olarak vuruyo ailelerine kaç yüz milyar para yardımı yapılıp maaş bağlanıyo vatanın koruyan askeride içeri atıyo o adam napıcaktı bunlarda silah yoktur diye duamı edicekti yada ileri görüşlü olup terorist olup olmadığına dahil tahmindemi buluncaktı benim orda durmam şimdi ne işe yarıyo eğer savaş çıkarsa giderim gitmem demem vatanım uğruna ölürümde ama baştakilerin keyfine ölmem veya hayatımı heba edemem