User Tag List

Sayfa 10/20 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
375 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Şah Fırat Operasyonu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bahsedilen vatan toprağı VATAN TOPRAĞI. Anadolunun her köşesi gibi, terkedilmez ,bedeli bellidir.
    Şehitlik ise korkulacak, utanılacak birşeymi . hep aynı terane şehitler gelirse ne anlatacaksınız.
    Şehitlik gururdur klavye şövalyeliğide yapmıyorum,beni ve en sevdiklerimi rabbim bu mertebeyle ödüllendirsin
    burada şehitler gelirse ne anlatacaksın diyen o mertebeye tam inanmıyordur zaten
    güçlü devletsin ama 40 km. ötede emanetini koruyamayacaksın elin oğlu dünyanın öteki ucundan gelip her haltı yiyecek
    bağaneniz bitmez zaten , şükredinki PYD o kadarına müsaade etmiş.
    toprağın bedeli bellidir, nasıl alındıysa öyle ödenir.

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1975 yılında baraj sebebiyle su altında kalma ihtimalinden taşımışlar türbeyi. Sudan mı korkarak taşımış olduk biz şimdi?
    Sınırla, Hakkari'deki karakolla aynı değil oranın durumu. Toprak azalmamış, yeri değişmiş. Bayrağımız yine dalgalanıyor o türbenin üzerinde, suriye toprakları içinde. Klavyeden konuşmasıda kolay tabi, koysanıza kendinizi o karakoldakilerin yerine dibinizde it köpek kesip doğruyor insanları siz memleketinizden uzakta ufacık karakoldasınız. Japon vatandaşlarının takır takır kafalarına sıktılar, noldu japonya girip ışidimi dağıttı? Kör cahil atarlara girip memleketin durumu daha kötü hallere getirilse dahamı iyi? Devir eski devir değil, strateji devri. Bıçak kemiğe dayandıktan sonra illaki gereken yapılır orası ayrı.
    Kurtuluş savaşında zamanında senin gibi düşünseler felan yazmışsınız gerçekten komik, insanlar sizinle aynı fikirde değil diye kimsenin vatanına olan inancına sevgisine laf edemezsiniz!.
    Daha önce defalarca bıçak kemiğe dayanmıştı uzun adam öyle söylüyordu, neden o zaman gerekeni yapmadılar yada yapamadılar? O aynı durum değil bu aynı durum değil ne peki aynı durum olan? Hakkaride de dağın başında karakolda tek başına asker, suriyedeki Süleyman Şah türbesinde de. İkiside vatan toprağı. İkiside terör tehditi altında.

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ülkeye kaçıyor kaçak tırstı peşkeş çekti diyen zihniyetle ortak bir düşüncede buluşmak imkansız zaten. Kimseyi ikna etme gibi bir düşüncede yok herkes görüşünü yazdi.
    kacmadigimizi dusundurecek bir arguman var mi elinde Tayfun ?

Begenmedigimiz kobaniyi bile adamlar gotlerini yirta yirta savundu izlenimi yarattilar , butun dunya gordu . Askerlik subesi kadar yeri bombalayacaklar diye 10 askerle bekleyecegimize , 40 km uzagimizda hepi topu ona gore bir strateji olustursaydik .. Hayir destan yazdik sanki , bi ovmeler bi hakli cikarmalar .

Kabullensen de kabullenmesen de kactik , kacmadigimiz peskes cekmedigimiz yerler belli , kibris , kardak ...
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı t-jet ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahsedilen vatan toprağı VATAN TOPRAĞI. Anadolunun her köşesi gibi, terkedilmez ,bedeli bellidir.
    Şehitlik ise korkulacak, utanılacak birşeymi . hep aynı terane şehitler gelirse ne anlatacaksınız.
    Şehitlik gururdur klavye şövalyeliğide yapmıyorum,beni ve en sevdiklerimi rabbim bu mertebeyle ödüllendirsin
    burada şehitler gelirse ne anlatacaksın diyen o mertebeye tam inanmıyordur zaten
    güçlü devletsin ama 40 km. ötede emanetini koruyamayacaksın elin oğlu dünyanın öteki ucundan gelip her haltı yiyecek
    bağaneniz bitmez zaten , şükredinki PYD o kadarına müsaade etmiş.
    toprağın bedeli bellidir, nasıl alındıysa öyle ödenir.
    vatan topragı konusuna katılıyorum.Milyon kez katılıyorum ama şehit lafına katılamıyacam ne yazikki.Zamanında büyük savaşta şehit olanlara şehitlik mertebesine hiç lafım yok (inançlı biri olmasamda) sonuçta çocugunu gelecegini korumak ugruna hayatlar kaybedildi bende cocugum için , gelecegi için bir dakka dusunmem canımı verirdim. Ama yıl 2015 olmuş artık atılan her mermi siyasi yolu izliyep hedefini vuruyor.Artık insanlar gelişti bilinçlendi savaşlar masada veriliyor.Masada verilmesi gerekiyor "canla değil" Şu dönem vefat edenler ne yazikki kendi gelecegi için değil baskalarının para geleceği için hayatını kaybediyor.Artık şu zamanda şehit vermek ayıptır.Dün gece şehit olan askerimizde ne yazikki akp nin kendi çıkarları ugruna hayatını kaybetmiştir başka hiçbirşey den değil.

Yani dediğim "şehit olmak güzel sey şehit olalım" değil , "aklımızı kullanıp bu işi masada hallettik mermi bile atmadan" demektir.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vatan topragı konusuna katılıyorum.Milyon kez katılıyorum ama şehit lafına katılamıyacam ne yazikki.Zamanında büyük savaşta şehit olanlara şehitlik mertebesine hiç lafım yok (inançlı biri olmasamda) sonuçta çocugunu gelecegini korumak ugruna hayatlar kaybedildi bende cocugum için , gelecegi için bir dakka dusunmem canımı verirdim. Ama yıl 2015 olmuş artık atılan her mermi siyasi yolu izliyep hedefini vuruyor.Artık insanlar gelişti bilinçlendi savaşlar masada veriliyor.Masada verilmesi gerekiyor "canla değil" Şu dönem vefat edenler ne yazikki kendi gelecegi için değil baskalarının para geleceği için hayatını kaybediyor.Artık şu zamanda şehit vermek ayıptır.Dün gece şehit olan askerimizde ne yazikki akp nin kendi çıkarları ugruna hayatını kaybetmiştir başka hiçbirşey den değil.

Yani dediğim "şehit olmak güzel sey şehit olalım" değil , "aklımızı kullanıp bu işi masada hallettik mermi bile atmadan" demektir.
    şehit olmak güzel şeydir, benim inancım bunu söyler, o mertebeye ulaşmak herkese nasip olmaz.
    siyasi, bürokratik yollar denenir, çözüm bittikten sonra ödenecek bedel bellidir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Artık bu olaylara ne yazsak ne söylesek konuşsak boşa gidiyor. Ülkedeki saçma sapan ölümler, terör, rezil yönetim, bölünmeye sürüklenen halk.Hakikaten sıralayınca bile insanın içine fena bir sıkıntı çöküyo..Teröristlerin yer gösteriği noktaya türbe taşıyoruz karakol taşıyoruz büyük rezalet...

Ayrıca bir de herşeyle taşşk geçen bir millet olduk.Bunu da pek hayırlı görmüyorum.İğnelemekten ziyade vurdumduymazlık gibi geliyor bana artık..
    http://onedio.com/haber/suleyman-sah...edium=facebook
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abim dayim amcam yasindaki insanlar benden daha cok gormus gecirmistir diyorum ama yinede anlayamiyorum ben.

Ev tasiyor gibi anlatiliyor. biz, bizi yapan ulke topragina, ugruna Atalarimizin sehit oldugu topraklari bu kadar kolay birakip terkedebiliyorsak ozaman zamaninda hatay hatta bu ulke icin bile bosuna kan akitmisiz. Ozamanda masalarda savasta kanla geri kazanilip masada kaybedilen topraklar vardi. Kimsede cikip demediki bosu bosuna oldu. Ugruna kurtarilacak bir vatan topragi vardi ve kurtarildi. Gerek bir karis gerekse bir bolge. Eger tayyip icin askerlik yapmayacagim, bosu bosuna doguda kanim dokulmesin, gidicem psikolojim bozulacak diyecek kadar olduysak biz zaten kaybetmisiz kendimizi Benligimizi coktan. Eger varsa kaderde gidip orda vatani korurken olmek, gidip orda bir p.ci vurup ulke icin hapis yatmak ulkene hizmet etmek bu en buyuk gorevdir, oyle olucaktir. Benim yetistirim tarzim, ogrendiklerim ve aklimin erdigi kadar inancim bunu gerektiriyor.
    TR - B13

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O açıdan bakarsak, İtin köpeğin sesini bir gecede kesecek gücümüzde, yeteneğimizde var ama biz ne yapıyoruz bırakıyoruz it köpek havlasın. Memleketin üniversitelerinde pkklı itler devrimci ayağına her boku yiyor bu ülkede kimsenin sesi çıkmıyor. Gezide, ankarada ölümüne mücadele veren kolluk kuvvetleri, taş atana molotof atana relaks takılıyor. Şartlar buyken bu ülkede 2 tabur yığıp onun bunu yalan etme gibi bir seçeneğimiz olduğunu düşünmüyorum.
    PKK ya devrimci sol görüşlü yakıştırmalarını yapan kim ona bakmak lazım? polisin görevi ne? askerin görevi ne? iç güvenlik paketi çıksın diye polisi askeri her yerden çektiler, olay çıksın da bu paket rahat çıksın diye, bunların günahını kim ödeyecek? şimdi bütün güvenlik görevlileri 1 haftadır 'pisikopat katil'i arıyor olmasın sakın?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kural bellidir siyasette, "Taviz, tavizi getirir." Bu ülkede olanların çoğu 90'lı yıllarda olsa, 4-5 defa darbe olurdu. Darbe derken de ordu değil, 'halk' darbesi, yanlış anlaşılmasın. Ordu Darbesi zaten savunulacak bir şey değil, onuda yapanlar belli...

Ufak ufak verdiğimiz tavizlerle bu günlere geldik. Pkk ve kolları İzmir'de bile bir vatan evladını ŞEHİT ediyor. Türk'üm demek ırkçılık, vatanı savunmak da hainlik olmuş. Kardak için dünya'ya rest çeken Türkiye, bugün toprağını taşımış. Her yeri ele geçirmişler, talan etmişler. Ülkede düzgün işleyen bir şey hemen hemen kalmamış. Bunların hepsine hadi eyvAllah'ta, bu halkın sessizliğine benim hiç tahammülüm yok. Herkes yolunda aş olmuş. Param var cebimde, bitti. Gerisi yalan, bir şey olursa biz Sandık'ta veririz cevabını......

Çok değil 2017'de kurarlar özerkliği, başkanlığı. Allah sonumuzu hayır etsin.
    Real Cars, Real Roads.

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarin oburgun demesinler pkklilar biz kuzey suriyeyi aldik sizle guneydoguyu sureyinin kuzeyiyle degiselim. Tasirmiyiz oralari da?
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ve tarih 5 Eylül 2012, Güçlü İrade, Stratejik Deha'dan aldığı akılla diyor ki:
    "en yakın zamanda Şam'da Emevi Camii'nde namaz kılacağız"..

Emre Kalkan

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yakında askerlik komple kalkacak zaten prof ordu diye bir olay varya

Bu coğrafya da o olay olmaz.

Kurtuluş savaşında ki ruh suan yok bence bu saatten sonrada bu ulkede zor

Bir tek karadeniz savunur sanırım suan.

Daha geçen sene başkanlık soz konusu bile değilken şimdi rahat rahat söylüyor

Bu ulkede iki taraf var sag sol filan değil artik olay

Ya akplisin yada akp düşmanı sag sol ayrımı ortadan çoktan kalkmis durumda

Chp mhp ortak adaylarla yerel secimlerle sif bunlarin padisahligini yikmak icin

7 haziran önemli viraj hdp baraji gecerse isler degisir ama ben inanmiyorum

Akp 400 e yakin vekil çıkartacak hdp baraji gecemediginden ötürü.

Allah sabir versin bizlere şehit. Ailelerine özellikle

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakında askerlik komple kalkacak zaten prof ordu diye bir olay varya

Bu coğrafya da o olay olmaz.

Kurtuluş savaşında ki ruh suan yok bence bu saatten sonrada bu ulkede zor

Bir tek karadeniz savunur sanırım suan.

Daha geçen sene başkanlık soz konusu bile değilken şimdi rahat rahat söylüyor

Bu ulkede iki taraf var sag sol filan değil artik olay

Ya akplisin yada akp düşmanı sag sol ayrımı ortadan çoktan kalkmis durumda

Chp mhp ortak adaylarla yerel secimlerle sif bunlarin padisahligini yikmak icin

7 haziran önemli viraj hdp baraji gecerse isler degisir ama ben inanmiyorum

Akp 400 e yakin vekil çıkartacak hdp baraji gecemediginden ötürü.

Allah sabir versin bizlere şehit. Ailelerine özellikle
    Karadeniz? kusura bakma ama iktidarın en fazla oy aldığı hemşeri bölge oldu maalesef...
    kimse kusura bakmasın, hepimiz ekmeğimizden korkuyoruz, hepimizin borcu var hepimiz bana aileme bir şey olur mu diye çekiniyor... bir şeylerimizi kaybetmeden bu mücadeleyi veremeyiz, yarın doğuyu bölüp verdiğinde kim karşı çıkacak, nasıl çıkacak? sokağa bile çıkmak yasak olacak yakında, siz neyden bahsediyorsunuz? öncelikle kaybedeceğiz sonra akıllar başa gelecek, benim öngörüm budur!
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karadeniz? kusura bakma ama iktidarın en fazla oy aldığı hemşeri bölge oldu maalesef...
    kimse kusura bakmasın, hepimiz ekmeğimizden korkuyoruz, hepimizin borcu var hepimiz bana aileme bir şey olur mu diye çekiniyor... bir şeylerimizi kaybetmeden bu mücadeleyi veremeyiz, yarın doğuyu bölüp verdiğinde kim karşı çıkacak, nasıl çıkacak? sokağa bile çıkmak yasak olacak yakında, siz neyden bahsediyorsunuz? öncelikle kaybedeceğiz sonra akıllar başa gelecek, benim öngörüm budur!
    tespit harika, bugün istikrar denilen şey zaten bu.insanlar günü kurtarmanın derdinde.
    karadenizli olarak maalesef bu tespitinizde doğru.

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kankacım korumakla ilgili güç sıkıntımız olduğunu söylemedikki stratejik olarak yine futbol sahası kadar olan yeri yakınımıza çektik. Bu olayın sonucunda vatan toprağımız yine aynı kaldı.

Misal eski ABD konsolosluğu taşındı TC buraya yapın dedi ve şuanki yeri şato gibi ulaşılmaz. Örnekler tabi çok oturmasada strateji bu.

Yoksa orda olay koptuktan sonra DNA analizi gerekir her birine bunu biliyoruz.
    Bütün dünyada resmi olarak tanınan Türk toprağını terkedip, yerine kendinin belirlediği ve uluslararası platformda hiç bir ülkenin tanımadığı, ve tanımayacağı bir toprağa yerleşiyorsun.

Kısaca bu saatten sonra işgalci konumundasın. Neden işgalci konumundasın? Kendi toprağını bırakıp gittin, başka yeri işgal ettin. Bunu fark etmek zor olmasa gerek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türbenin taşınmasına bende karşıyım ama şunları unutmayalım;
    1- Orda görev yapan askerler 8 aydır orda ülkemize gelemediler.(nöbet değişimi 6 ay da bir yapılıyor)
    2- eski yeri bizden 100km uzaklıkta bir baskın yesek takviye destek gidene kadar yerle bir ederler orada ki herkes şehit olur( sizlerde iktidar düşsün yine şehit verdik dersiniz)
    3- toprak kaybetmedik 10 dönümlük arazi vardı yine aynı şekilde 10 dönümlük arazimiz hala orada var.
    4- Önceden 2 sefer (1939(200m taşındı) 1975(esadın babası taşıdı) )
    Zaman stratejik devri bence bu kimin aklına geldiyse helal olsun bu ülkeyi riske sokmadan toprak kaybetmeden çatışmada şehit vermeden türbe yeni yerini aldı. ( Bir şehitimiz var kafasına tank kapağı düşerek şehitlik mertebesine yükselmiş)

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Isyan ilk çıkacağı yer ege ile karadeniz görüyorum hep.

Sabrı az olan bolgelerdir.ruzgar akp gozukuyor dur bir gün ruzgar terse estirirler.

Zaten bu durum olsa ülke kaos halinde olur padisah sokaga çıkma yasağı zimbalar hemen

Askere suan ihtiyaç var ama malesef suan TSK bağımsız değil diger kurumlar gibi

Yargı adalet polis asker hepsi bunun emrinde bağımsız kurum yok

Oysa ki ne güzel çoğunluk almışsın cumaya giden muslumansin allah korkun var guya

Yapsana guzel isler takdir edelim yuzde 100 al su ulkeden sovmekten yoruluyorum her aksam haberleri izlerken

Allaha nasil hesap verecekler bunlar bunca kul hakkindan sonra

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türbenin taşınmasına bende karşıyım ama şunları unutmayalım;
    1- Orda görev yapan askerler 8 aydır orda ülkemize gelemediler.(nöbet değişimi 6 ay da bir yapılıyor)
    2- eski yeri bizden 100km uzaklıkta bir baskın yesek takviye destek gidene kadar yerle bir ederler orada ki herkes şehit olur( sizlerde iktidar düşsün yine şehit verdik dersiniz)
    3- toprak kaybetmedik 10 dönümlük arazi vardı yine aynı şekilde 10 dönümlük arazimiz hala orada var.
    4- Önceden 2 sefer (1939(200m taşındı) 1975(esadın babası taşıdı) )
    Zaman stratejik devri bence bu kimin aklına geldiyse helal olsun bu ülkeyi riske sokmadan toprak kaybetmeden çatışmada şehit vermeden türbe yeni yerini aldı. ( Bir şehitimiz var kafasına tank kapağı düşerek şehitlik mertebesine yükselmiş)
    Güzel sallıyosun kardeş, 100 kilometre değil 45 kilometre uzakta idi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel sallıyosun kardeş, 100 kilometre değil 45 kilometre uzakta idi.
    Eyvallah abi aklımda 100 kalmış 45 olsun. Bir takın 45 km yi kaç dk alır sence destek ekibi 45 km yi kaç dk da ulaşır hadi kısa bir fizik hesabı yap

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)