User Tag List

Sayfa 13/20 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
375 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Şah Fırat Operasyonu ?

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yolsuzluk hos goruldu, oldurulenlere iyi olmus denildi, madende olenlerin zaten fitratinda vardi ve son olarak kimine gore degersiz olan ama 2+1 ev boyutunda vatan topragimizi da verdik ve bunuda hos goren bir kesim ortaya cikti. vay a m k vay.

bu yorumumu son gunlerin populer saksakci bolisimin gozunu seviyim amcayla noktalamak istiyorum.

bu gibi olaylari artik su son gunlerin populer videosuna benzetiyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=dtt6...e_gdata_player
    74 model sehpa...

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecen gun facede bi paylasim gordum,tabiki japoncami neyse bilmiyorum dili ama sanirim sizde benimle ayni seyleri dusunceksiniz...

http://s.ameblo.jp/wake-up-japan/entry-11989605294.html

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zcy04 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler kurbanınız olayım bu baskındır, uçaktır, helikopter muhabbetlerine girmeyin. 21 ekim 2007 de ırak sınırına 3-5 km mesafede ki dağlıca komando taburunu bastılar. Bir gün önceden görüntü alınmasına rağmen engel olunamadı. Adamlar 33 saat çatıştılar. Üzerine basa basa söylüyorum 33 SAAT. Kelime anlamı olarak Can pazarı kuruldu anlayacağınız. Helikopter de geldi destekte geldi sonuç 12 şehit. Kaçırılan askerleri de terörist dediğimiz BDP'liler kandilden getirdi rezilliğe bakarmısınız.

Demem o ki adamlar basmayı kafaya koyduktan sonra nereye taşırsan taşı aynı sonuç.

Her insan sadece 1 kere ölecektir. Bununda Allah için, vatan için olmasından bence bu kadar çekinmemeliydik. Belli bir duruşumuz olmalıydı anlayacağınız.

Elin Amerikalı conisi okyanus ötesinden kalkıp gelip 10 sene konuşlandı Kuzey Irak'ta adamlara pusu kurmaktan başka bir şey yapamadılar. Ne baskın ne başka bir şey
    Anlıyorum ki, Bilgi sahibisin.

Bu 33 saati yada son 30 yılda 3 tane AC130 GunShip işe yararmı ? bu kadar süre bu kadar baskına dünya üzerinde en etkili müdahale AC130 ise neden envantere girmez. Bu ülke bu kadar mı aciz ?

Bu türbe madem taşınabiliyor da neden ana vatana getirilmiyor?

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecen gun facede bi paylasim gordum,tabiki japoncami neyse bilmiyorum dili ama sanirim sizde benimle ayni seyleri dusunceksiniz...

http://s.ameblo.jp/wake-up-japan/entry-11989605294.html
    aynen yıllarca dediklerimizin japonlar da farkına varmış. bu işid denen ibnelerin abd-israil uşağı olduğu belli. abd denen ülke dünyadaki en büyük terörist örgüttür. hafızanızı canlandırmak için bir soru: katil abd askerlerinin ırak'taki katliamlarından başarıyla kazasız belasız dönmesi için dua etmiş kişi kimdir?

a) aziz yıldırım
    b) bülent ersoy
    c) deniz baykal
    d) hiç biri

zcy04 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Thracian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlıyorum ki, Bilgi sahibisin.

Bu 33 saati yada son 30 yılda 3 tane AC130 GunShip işe yararmı ? bu kadar süre bu kadar baskına dünya üzerinde en etkili müdahale AC130 ise neden envantere girmez. Bu ülke bu kadar mı aciz ?

Bu türbe madem taşınabiliyor da neden ana vatana getirilmiyor?
    Abi şöyle anlatayım.
    TSK Bünyesinde Jandarma Özel Harekat timlerimiz var. Hani Işık Koşaner'in Karakol baskınlarında namusumuzu kurtardı diye bahsedilen askerler. Eğer askeri kökenliyseniz çok iyi bilirsiniz ki sıcak temasa ilk yollanan Jöh personelidir.
    Yani en ön safta savaşan, tetiğe ilk basan onlardır. Bu adamlara kıbrıs barış harekatından kalma G-3'ün geliştirilmiş modeli olan HK-33 reva görülüyor.
    Yada söyle düsünelim kaç yıl makineli olarak Mg-3 kullanıldı. 5 mermi atar tutukluluk yapar sözde makineli.
    Polis Özel Harekatta senelerdir kullanılan Fn minimi modeli kullanılamazmıydı Tsk envanterinde de.

Biz kendi personelimizin hücum yeleğini, balistik gözlüğünü tedarik etmiyoruz henüz kişisel alıyor herkes.
    Söylediğiniz şeye daha çok zamanımız var anlayacağınız.
    Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HK33 kötü bir silah değil aslında, G3 kadar etkili olmasa da daha hafif daha kullanışlı...

Ama bence de JÖH gibi özel birliklere en kötü ihtimalle M4 türevi silahlar verilmeli.

AK47 de bazı birliklerde var ama daha çok poliste vardır doğuda.

Bizde de HK33, G3 ve AK47 vardı, arabaya herbirinden koyardım biryere giderken. Tugay komutanı koruması arkadaşlarda M4 vardı imrenirdim o zaman

Özel harekatçılarda da M4 var sanırım, M16 eskidi artık...
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PD130 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne kadar ortadoğu uzmanı varmış helal olsun.herkes haklı ama hükümet asker planı yapan bi halt bilmiyo ama akıl veren ayar veren çok...
    Sizce ne olmalıydı nasıl yapılmalıydı konuyu açan arkadaş senin fikrin ne
    .......
    yine bir akp klasiği murat.. o bölge için topraklarımıza dokunurlarsa Suriyeye savaş açarız diyen bir hükümet şimdi topuklarına vura vura ordan kaçıyor bayrağımız indiriliyor, o bölgeye pkk paçavrası asılıyor. Bu seni hiç rahatsız etmiyormu?
    RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hükümetin en iyi bildiği ve yaptığı şey nedir mesela abi bilgilendirir misiniz ? Siz cevap verdikten sonra en iyi yaptığı şeyleri ben tek tek sıralayacağım önce cevap ama .
    Bu konuya yazan 18 yaşındaki arkadaştan sizin yaşınızdaki insanlara kadar emin olun hepsi o koltukta oturanlardan daha vatansever ve ülke hakkında bilgili .
    Kardeşim burda mesele hükümet şöyle böyle yaptı meselesi değil.herkes kendince bakmış olaya.yapılan bir iş var herkes bokluyo niye acaba ?
    Hadi şimdiki hükümet değilde CHP iktidar olsa idi aynı tepkiler aynı cevaplar aynı konu olacakmıydı ??

RACE WERKS

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim burda mesele hükümet şöyle böyle yaptı meselesi değil.herkes kendince bakmış olaya.yapılan bir iş var herkes bokluyo niye acaba ?
    Hadi şimdiki hükümet değilde CHP iktidar olsa idi aynı tepkiler aynı cevaplar aynı konu olacakmıydı ??

Abi aynı olayları chp yapsaydı şimdi chp kalmazdı . Sadece bu olay için değil bugüne kadar hükümetin yaptığı her hatanın en ufak payını chp ya da diğer partiler yapsaydı bunlara gösterilen töleransın hiçbiri gösterilmezdi. Adamlar meşhur 99 depremini bile sebep gösterir olmuştu cahil kesim , gerçi o kesim geldi şimdi başına ülkenin ve sürükledi herkesi peşinden. Yani muhtemelen bu olayda devlet büyüklerimiz tarafından şöyle bir konu geçmiştir , geçmese bile tahmin etmek zor değil .
    -Yahu şimdi insanlara bunu nasıl anlatacağız ? Vatanı toprağı sattı derler .
    -Yok be olm yerinden aldık başka yere taşıdık deriz zaten inanmak zorundalar hahahaha
    -hahahaha sen de haklısın be olm .

Ki zaten tüm basın ve yayın organlarında kahramanlık olarak anlattırdılar .
    imzasız..

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam yaşıtız, madem bu ülkede CHP hiç eleştirilmiyor, o zaman hayatımız boyunca kaç kere CHP iktidarı gördük? o gördüklerimizde de hiç mi eleştirilmedi? vatan toprağından geri çekilmişiz, Ertuğrul dizisindeki gibi Süleyman Şah'a yeni oba bulmuşuz PKK nın yanında, sen hala CHP olsaydı diyorsun... CHP yi bilmem ama Bülent Ecevit olsaydı, değil orayı boşaltmak, tünel açar ülkeye bağlardı!
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HK33 kötü bir silah değil aslında, G3 kadar etkili olmasa da daha hafif daha kullanışlı...

Ama bence de JÖH gibi özel birliklere en kötü ihtimalle M4 türevi silahlar verilmeli.

AK47 de bazı birliklerde var ama daha çok poliste vardır doğuda.

Bizde de HK33, G3 ve AK47 vardı, arabaya herbirinden koyardım biryere giderken. Tugay komutanı koruması arkadaşlarda M4 vardı imrenirdim o zaman

Özel harekatçılarda da M4 var sanırım, M16 eskidi artık...
    Polis Özel Harekatta büyük çoğunlukta M16 bırakıldı Gölbaşında ki Özel Harekat Daire Başkanlığında kurs gören kursiyerler M16 kullanıyor. Azda olsa meslekte de kullanan var tabiki.

Şuan ağırlıklı olarak Sig sauer 516 ve M4 kullanılıyor bir de yeni gelen sig sauer 550 modeller var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yine bir akp klasiği murat.. o bölge için topraklarımıza dokunurlarsa Suriyeye savaş açarız diyen bir hükümet şimdi topuklarına vura vura ordan kaçıyor bayrağımız indiriliyor, o bölgeye pkk paçavrası asılıyor. Bu seni hiç rahatsız etmiyormu?
    Müdür demem şu biz hala şu parti bu parti muhabbeti yapıyoruz.niye yapıldığını nasıl yapıldığını tartışmıyoruz anca kendimizi kötülüyoruz. Neyse mesele uzun bigün konuşuruz. Selamlar

RACE WERKS

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    face'den alıntı...

"Özellikle Osmanlıcılık oynayan gerzeklere seslenmekteyim, Süleyman Şah Ertuğrul Gazi'nın Babası, Osman Bey'in dedesidir."

nokta(.)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polis Özel Harekatta büyük çoğunlukta M16 bırakıldı Gölbaşında ki Özel Harekat Daire Başkanlığında kurs gören kursiyerler M16 kullanıyor. Azda olsa meslekte de kullanan var tabiki.

Şuan ağırlıklı olarak Sig sauer 516 ve M4 kullanılıyor bir de yeni gelen sig sauer 550 modeller var
    Güzel silahlar, orduda da kullanılır inşallah birgün...

Yeni mi başladın orda göreve, hayırlı olsun Allah kolaylık versin. Az çay içmedik Hakkaride özel harekatçılarla zamanında

Ayrı bir severim özel harekatçıları, çok güzel birimdesin Allah sağsalim oralardan dönmeyi nasip etsin.

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şşşt siyaset karıştırmayın..
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

xILuciferIx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet olacaktı çünkü yandaş ve fanatik olarak değil ülkenin birliği ve çıkarları için beyniyle düşünen herkes eleştirecektie.Sizin dedikleriniz kutuplaşan kutuplaştıran beyni olmayan insanlar kendi adıma böyle bir şeyi hangi siyasi parti yaparsa yapsın eleştiririm yapılan ortada bir halt yapılmış gibi havaya girmeye gerek yok, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez toprak kaybetmiştir. Bunun müsebbibleri de vatan HAİN'idir gözümde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel silahlar, orduda da kullanılır inşallah birgün...

Yeni mi başladın orda göreve, hayırlı olsun Allah kolaylık versin. Az çay içmedik Hakkaride özel harekatçılarla zamanında

Ayrı bir severim özel harekatçıları, çok güzel birimdesin Allah sağsalim oralardan dönmeyi nasip etsin.
    Yaza dönüyorum abi Hakkari'den. Ağlayarak ayrılacaz gibi duruyor burda ki arkadaşlığı, arazide içilen çayı çok arayacak gibiyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaza dönüyorum abi Hakkari'den. Ağlayarak ayrılacaz gibi duruyor burda ki arkadaşlığı, arazide içilen çayı çok arayacak gibiyim
    Arazi de çay da heryerde var boşver biran evvel sağsalim dön inşallah

Hoş ben de bazen merak ediyorum, tekrar görmek istiyorum Hakkariyi ama ne olacakki bi cadde 2 3 cafe cins cins bakan esnaftan başka...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arazi de çay da heryerde var boşver biran evvel sağsalim dön inşallah

Hoş ben de bazen merak ediyorum, tekrar görmek istiyorum Hakkariyi ama ne olacakki bi cadde 2 3 cafe cins cins bakan esnaftan başka...
    Geldiğime pişman oldum dersem yalan söylemiş olurum. Ama katlanılacak yer deği be abi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)