User Tag List

Sayfa 14/20 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
375 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: Şah Fırat Operasyonu ?

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Kardak_Krizi

Bir kadin kadar olamadiniz.
    Herhangi bir parti mensubu degilim

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kacmadigimizi dusundurecek bir arguman var mi elinde Tayfun ?

Begenmedigimiz kobaniyi bile adamlar gotlerini yirta yirta savundu izlenimi yarattilar , butun dunya gordu . Askerlik subesi kadar yeri bombalayacaklar diye 10 askerle bekleyecegimize , 40 km uzagimizda hepi topu ona gore bir strateji olustursaydik .. Hayir destan yazdik sanki , bi ovmeler bi hakli cikarmalar .

Kabullensen de kabullenmesen de kactik , kacmadigimiz peskes cekmedigimiz yerler belli , kibris , kardak ...
    Kardeşim bu benim düşüncem kim övmüş kimi övmüş başarılı bi operasyonla alındı dedik neyin kafasındasın Mustafa.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada seviyesiz yazan bazı tipler var adam olsunlar. Burda kimse kimseyi kötüleyemez şahsına hakaret edemez.

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu yaşananlar, siyasilerin duruşu, bölgede bulunan insanların yorumu bana hissettirdiği şu bu topraklardan vazgeçiyoruz alış buna zaman alıyor sizi alıştırmak ama sonunda olacak. Senin eskiden ölürüm Türkiyem diyen tarafının biraz dinmesini bekliyoruz. Ya taraf olursun ya bertaraf mantığını iyice içine sinmesini bekliyoruz havası seziyorum. Başkanlık sistemi adı altında özerkleşmeye giden bir yapı oluşturulduğuna inanıyorum. Yanıldığımı söylemeniz dileklerimle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakında askerlik komple kalkacak zaten prof ordu diye bir olay varya

Bu coğrafya da o olay olmaz.

Kurtuluş savaşında ki ruh suan yok bence bu saatten sonrada bu ulkede zor

Bir tek karadeniz savunur sanırım suan.

Daha geçen sene başkanlık soz konusu bile değilken şimdi rahat rahat söylüyor

Bu ulkede iki taraf var sag sol filan değil artik olay

Ya akplisin yada akp düşmanı sag sol ayrımı ortadan çoktan kalkmis durumda

Chp mhp ortak adaylarla yerel secimlerle sif bunlarin padisahligini yikmak icin

7 haziran önemli viraj hdp baraji gecerse isler degisir ama ben inanmiyorum

Akp 400 e yakin vekil çıkartacak hdp baraji gecemediginden ötürü.

Allah sabir versin bizlere şehit. Ailelerine özellikle
    Güzel yazmışsın dünya değiştiği gibi türkiyede değişiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türbenin taşınmasına bende karşıyım ama şunları unutmayalım;
    1- Orda görev yapan askerler 8 aydır orda ülkemize gelemediler.(nöbet değişimi 6 ay da bir yapılıyor)
    2- eski yeri bizden 100km uzaklıkta bir baskın yesek takviye destek gidene kadar yerle bir ederler orada ki herkes şehit olur( sizlerde iktidar düşsün yine şehit verdik dersiniz)
    3- toprak kaybetmedik 10 dönümlük arazi vardı yine aynı şekilde 10 dönümlük arazimiz hala orada var.
    4- Önceden 2 sefer (1939(200m taşındı) 1975(esadın babası taşıdı) )
    Zaman stratejik devri bence bu kimin aklına geldiyse helal olsun bu ülkeyi riske sokmadan toprak kaybetmeden çatışmada şehit vermeden türbe yeni yerini aldı. ( Bir şehitimiz var kafasına tank kapağı düşerek şehitlik mertebesine yükselmiş)
    Kardeşim temiz yazmışsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zcy04 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler kurbanınız olayım bu baskındır, uçaktır, helikopter muhabbetlerine girmeyin. 21 ekim 2007 de ırak sınırına 3-5 km mesafede ki dağlıca komando taburunu bastılar. Bir gün önceden görüntü alınmasına rağmen engel olunamadı. Adamlar 33 saat çatıştılar. Üzerine basa basa söylüyorum 33 SAAT. Kelime anlamı olarak Can pazarı kuruldu anlayacağınız. Helikopter de geldi destekte geldi sonuç 12 şehit. Kaçırılan askerleri de terörist dediğimiz BDP'liler kandilden getirdi rezilliğe bakarmısınız.

Demem o ki adamlar basmayı kafaya koyduktan sonra nereye taşırsan taşı aynı sonuç.

Her insan sadece 1 kere ölecektir. Bununda Allah için, vatan için olmasından bence bu kadar çekinmemeliydik. Belli bir duruşumuz olmalıydı anlayacağınız.

Elin Amerikalı conisi okyanus ötesinden kalkıp gelip 10 sene konuşlandı Kuzey Irak'ta adamlara pusu kurmaktan başka bir şey yapamadılar. Ne baskın ne başka bir şey
    Uçaklar saate 5000 km yapıyor öyle deme uçağımız var anında vururuz.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kurulacak tabiki Kürtler benim düşmanım değil kurulması gerekiyorsa orda kürdistan kurulacak. Bende ayakta alkışlayacağım o gerekiyorsa olacak zaten orda.

Vergisini ben vereceğim kaçak elektiriğini ben ödeyeceğim ulan ticaret yapayım desem gırtlağımı kesecekler giremeyeceğim öğretmenim gidecek barındırmayacaklar doktorumu vuracaklar sonra .....
    Ben aslen Kıbrıslıyım, hem de orijinalinden çakmasından değil... Allah'a şükürler olsun ki 1974'de bu düşüncede insanlar çoğunlukta değilmiş...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kurulacak tabiki Kürtler benim düşmanım değil kurulması gerekiyorsa orda kürdistan kurulacak. Bende ayakta alkışlayacağım o gerekiyorsa olacak zaten orda.

Vergisini ben vereceğim kaçak elektiriğini ben ödeyeceğim ulan ticaret yapayım desem gırtlağımı kesecekler giremeyeceğim öğretmenim gidecek barındırmayacaklar doktorumu vuracaklar sonra .....
    abi şu yazdığın atalarımızın, ecdadımızın, şehitlerimizin ve vatan toprağı kalması için can ve mal olarak bedelini ödeyen herkese hakarettir. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın olayının sonu hep hüsran olmuştur. O yılan elbet dokunacak. Diyecek laf bulamıyorum. Saygılar abi.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kulakları çınlasın, fakültedeyken çok sevdiğim ve saygı duyduğum Prof. Dr. Ferit Hakan Baykal'ın söyle bir sözü var;

"Uluslararası arena da haklı ve güçlüyseniz hakkınızı; haklı ve güçsüzseniz havanızı alırsınız."

Şu an tam da bu olaya çok güzel oturdu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zcy04 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polis Özel Harekatta büyük çoğunlukta M16 bırakıldı Gölbaşında ki Özel Harekat Daire Başkanlığında kurs gören kursiyerler M16 kullanıyor. Azda olsa meslekte de kullanan var tabiki.

Şuan ağırlıklı olarak Sig sauer 516 ve M4 kullanılıyor bir de yeni gelen sig sauer 550 modeller var
    Bu sene fuarda çok güzel ürünler tanıtılacak 2013 fuarıda efsaneydi ( IDEF - 2013 )

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @miami, abi sağ salim yolladık, methanol mu çarptı ne etti, ne kürdistanı. ( Not : Kürdüm )
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben aslen Kıbrıslıyım, hem de orijinalinden çakmasından değil... Allah'a şükürler olsun ki 1974'de bu düşüncede insanlar çoğunlukta değilmiş...

Sence önce 19 yaşındaki çocuğu aşağılamadan yazmayı öğren.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tayfun kafanmi guzel ne diyosun Kurdistan fln.

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Butun kurtler istiyor mu acaba ulke bolunsun? Pkk sempatizanlari yuzunden butun bir cografya silinip atilabilir mi? Devlet meydani bos biraksin pkk ya milleti etki altina alsin sonra oradaki vatanperver kurt kardeslerimiz de gumburtuye gitsin. Ne guzel yahu... kurulmasi gerektiginin kararini kim verecek bu isin? Bana mi soracaklar oradakilere mi? Kim karar verecek buna... iyice alistirmislar bu ulkenin bolunme senaryosuna, yaziklar olsun
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @miami, abi sağ salim yolladık, methanol mu çarptı ne etti, ne kürdistanı. ( Not : Kürdüm )
    Önce Türküm demeli insan sonra peşine kürt kökenli türk vatandaşıyım demek daha mantikli.
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bad cat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi şu yazdığın atalarımızın, ecdadımızın, şehitlerimizin ve vatan toprağı kalması için can ve mal olarak bedelini ödeyen herkese hakarettir. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın olayının sonu hep hüsran olmuştur. O yılan elbet dokunacak. Diyecek laf bulamıyorum. Saygılar abi.
    Tövbe bunu istiyormuşum gibi bu olsun diyormuşum gibi algılanıyor. Orda TC yok şuandada yok ve bizlerin üstünde kambur ben artık istemiyorum o adamın vergisi elektirğini ödemeyi kalacaksa ya kalsın gideceksede artık ne olacaksa olsun.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sence önce 19 yaşındaki çocuğu aşağılamadan yazmayı öğren.
    öğreneceksem herhalde en son kişi senin gibi Kürdistan kurulsun alkışlarım diyen adamdan olacaktır!
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Butun kurtler istiyor mu acaba ulke bolunsun? Pkk sempatizanlari yuzunden butun bir cografya silinip atilabilir mi? Devlet meydani bos biraksin pkk ya milleti etki altina alsin sonra oradaki vatanperver kurt kardeslerimiz de gumburtuye gitsin. Ne guzel yahu... kurulmasi gerektiginin kararini kim verecek bu isin? Bana mi soracaklar oradakilere mi? Kim karar verecek buna... iyice alistirmislar bu ulkenin bolunme senaryosuna, yaziklar olsun
    Bu konuyu çözmekte basit neden yapılmıyor.?

Toplayın halktan ileri gelen insanları sayı kaç çıkarsa çıksın hem türk hemde kürt kökeni olan insanları 6 ay 9 ay çalışın kardeşim ne istiyorsunuz ortak paydada çıkartın yazılı tamam anlaştınızmı. Halkın oyuna sunarım halk ne derse kabulse geri kalanı temizlemek işte o zaman daha kolay.

Adam gündüz bakkaldan ekmek satar gece askerime pusu atar yıllarca. Asıl bu hale getirenlere yazıklar olsun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)