http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Kardak_Krizi
Bir kadin kadar olamadiniz.
Herhangi bir parti mensubu degilim
http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Kardak_Krizi
Bir kadin kadar olamadiniz.
Herhangi bir parti mensubu degilim
Bu arada seviyesiz yazan bazı tipler var adam olsunlar. Burda kimse kimseyi kötüleyemez şahsına hakaret edemez.
Bu yaşananlar, siyasilerin duruşu, bölgede bulunan insanların yorumu bana hissettirdiği şu bu topraklardan vazgeçiyoruz alış buna zaman alıyor sizi alıştırmak ama sonunda olacak. Senin eskiden ölürüm Türkiyem diyen tarafının biraz dinmesini bekliyoruz. Ya taraf olursun ya bertaraf mantığını iyice içine sinmesini bekliyoruz havası seziyorum. Başkanlık sistemi adı altında özerkleşmeye giden bir yapı oluşturulduğuna inanıyorum. Yanıldığımı söylemeniz dileklerimle
abi şu yazdığın atalarımızın, ecdadımızın, şehitlerimizin ve vatan toprağı kalması için can ve mal olarak bedelini ödeyen herkese hakarettir. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın olayının sonu hep hüsran olmuştur. O yılan elbet dokunacak. Diyecek laf bulamıyorum. Saygılar abi.
Kulakları çınlasın, fakültedeyken çok sevdiğim ve saygı duyduğum Prof. Dr. Ferit Hakan Baykal'ın söyle bir sözü var;
"Uluslararası arena da haklı ve güçlüyseniz hakkınızı; haklı ve güçsüzseniz havanızı alırsınız."
Şu an tam da bu olaya çok güzel oturdu.
@miami, abi sağ salim yolladık, methanol mu çarptı ne etti, ne kürdistanı. ( Not : Kürdüm )
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Butun kurtler istiyor mu acaba ulke bolunsun? Pkk sempatizanlari yuzunden butun bir cografya silinip atilabilir mi? Devlet meydani bos biraksin pkk ya milleti etki altina alsin sonra oradaki vatanperver kurt kardeslerimiz de gumburtuye gitsin. Ne guzel yahu... kurulmasi gerektiginin kararini kim verecek bu isin? Bana mi soracaklar oradakilere mi? Kim karar verecek buna... iyice alistirmislar bu ulkenin bolunme senaryosuna, yaziklar olsun
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
Bu konuyu çözmekte basit neden yapılmıyor.?
Toplayın halktan ileri gelen insanları sayı kaç çıkarsa çıksın hem türk hemde kürt kökeni olan insanları 6 ay 9 ay çalışın kardeşim ne istiyorsunuz ortak paydada çıkartın yazılı tamam anlaştınızmı. Halkın oyuna sunarım halk ne derse kabulse geri kalanı temizlemek işte o zaman daha kolay.
Adam gündüz bakkaldan ekmek satar gece askerime pusu atar yıllarca. Asıl bu hale getirenlere yazıklar olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)