Çıkartmaya çalıştılar ya abi AKİL ADAM Adi altında . İki tanesi Kck operasyonundan yargılanan ve suçlu olan adamcık. Yani "Sen Türk müsün? Öldür gitsin ." Zihniyetindeki adamlar geldi akil oldu.
Bizlerin yapması gereken şey çok açık belli ama yazarsam faşistlik olarak algılanır yazmıyorum . Ben yeter bu çektiğimiz bunlardan diyip onlara istediklerini verme taraftarı değilim .
imzasız..
Neden bu kadar kafa patlaticaz ki cevap basit, 2002 agustos ayinda pkk meselesi simdi ne halde? 2002-2015 arasi bu olaylara onayak olan hukumet kimdir?
ileri gelen adamlari toplamanin manasi yok hukumet izin vermeseydi o durumdan bu duruma gelmezdi bu olaylar cevap bu kadar basit. Bu durumun bas sorumlusu hukumettir. Bunlardan dolayi gun gelecek yargilanacaktir,
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
Yazık daha 19 yaşındasın vatan ne demek anlamamışsın demek bana göre hakaret. Daha düzgün yazılabilirdi.
sen 19 yaşındayken, vatan bölünsün diyebiliyor muydun? 13 senede 25 kere değiştirilen eğitim sisteminde artık vatan ne demek onu bile bilmeyen bir nesil yetişiyor, benim 'yazık' dediğim budur, söylediğimin de arkasındayım... kan dökülmesin gibi bir düşünceyle her şeye 'OK' diyecektik madem, Gezi olaylarında o kadar genç neden öldürüldü??? onlara OK demek bu kadar zor muydu? bir tarafta kan dökülmesin diye vatan toprağını bırakıp üzerine bir de patlatıyoruz, diğer tarafta gezi parkına AVM yapılacak diye kafa göz patlatmadık insan bırakmıyoruz, bu mudur hayalimizdeki TÜRKİYE?
Hükümetin hatalarını sayacak olursak burdan arşa yol olur ama bu türbe olayını lahsen başarılı görüyorum.
Diğer konuya gelecek olursak terör hiç olmadığı kadar güçlü.
Kan uykusunu seyreden olmuştur bir cümle vardı.
Sen benim askerim ölmesin görev süremi bitireyim terfi alıp gideyim diye kışlada tutarsan,senden sonra gelecek komutan terörle mücadelede zayiat verir.
Bu olay ya çözülecek yada çözülecek şahsen tekrar şehit haberi ile yaşamak istemiyorum.
Bir kaç kilometre ötesindeki toprağını koruyacak askeri-lojistik-teknolojik-idari ve istihbari altyapıları kuramamış bir DevletŞah Süleyman rezaleti ile dünyaya şu mesajlar net olarak verilmiştir:
1) Türkiye her türlü terör örgütü ile pazarlığa oturur ve onların her türlü baskısına prim verir
2) Türkiye'deki yetkililer ön planda ne kadar aslan kesiliyorlarsa, arka planda o kadar uysal kedi siyaseti yürütürler
3) Ordusunun gerçekleştirdiği onca modernizasyona (İHA'lar, tanker uçakları, geçe görüş teçhizatları, obüsleri , v.s) rağmen, Türk Ordusu'nun bu yeteneklerini taktik ve stratejik bir irade ile düşmanı caydırmak ve gerekirse imha etmek yönünde kullanacak bir aklın mevcut olmadığı görülmüştür.
4) PKK'nın Suriye kolu YPG ile işbirliği yapılarak gerçekleştirilen bu nakliyat operasyonunu YPG; "Türk ordusuna uluslararası anlaşmalar çerçevesinde izin verdik, yardımcı olduk" duyuruları ile dünyaya duyururken, Türk Devleti ile bir terör örgütü uluslararası anlaşmalar çerçevesinde eşitleme çabasına prim verilmiştir.
5) Türbenin çekilirken yok edilmesi, dünyaya bu toprak üzerinde bir iddian olmadığının açık duyurusudur. Türbeden çekilinmemiştir, vatan toprağı ebediyen terkedilmiştir.
6) Türbenin konumu Fırat'ın kıyısıdır. Yeni belirlenen yer ise Fırat'ın uzağında, sınırın hemen dibindeki bir köşk bahçesi büyüklüğündeki tarladan farksız bir arazidir. Hiç bir sembolik önemi olmayan ve zaman geçtikçe unutturulacak bu arazi ile Türkiye aynı zamanda Fırat'ın kıyısından çekilmiştir.
7) Bir kaç kilometre ötedeki vatan toprağındaki askerine güvenli bir koridor açıp buna idame ettiremeyen bir ülkenin bölge ve dünya liderlik iddiaları ancak mizah konusu olabilir. Bu noktadan sonra Türkiye'nin toprak bütünlüğüne yönelik taarruzlar çok daha büyük bir şevkle yapılacaktır.
8) Yeni belirlenen arazinin YPG kontrol noktasının hemen dibinde olması ve Türk bayrağının YPG-Apo paçavrası ile aynı karede dalgalanması bir gram vatan namusu olan herkesi kahredecek bir tablodur. Fakat Genelkurmay merkezinde harita ve ekranlar önünde Millete caka satanların bu kavramlarla uzaktan yakından alakası olmadığı ve kendi Milletini dış güçler adına oyalamak için her türlü sahne oyunculuğuna razı oldukları görülmüştür.
Tek bir kursun atilmamis turbe tasima hadisesinde bile bir astsubayini kaybediyorsun, askerlik riski bol is.
Aradan akan sulari dedigim gibi bosverin, gozunuzu 2002 agustos 30 da kapatin, 22 subat 2015 te gozunuzu acin. Bu meseleler nerelere gelmis gorun, muhalefet hep engel olmaya calisti bunlara kimse dinlemedi, dinlemiyor. Ulkeyi bolmek siradan bir olay olmus senelerce sehitler olmez vatan bolunmez diye slogan atildi bu ulkede. Sehitler de oldu vatan da bolunme safhalarina yaklasiyor.
Bunlarin buralara gelmesinin tek sorumlusu hukumettir, buna ragmen bunlara arka cikmanlar, bu olaylarin bas sorumlularidir.
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
Kıbrıs eğer 'kan dökülmesin, en kötü oradakileri alır buraya getiririz, kimse bizi sınamasın, bıçak kemiğe dayandı' diyen bir iktidar olsaydı, şu anda Kıbrıs'ta Türk soyu kalmayacaktı... ileride vatansız kalmamak için, her Türk evladı (buna Kürtler, Lazlar, Çerkezler vs vs bütün Anadolu halkları dahil) vatan nedir, nasıl korunur, yeri geldiğinde uğrunda nasıl ölünür bilmek zorundadır!
Bedelli askerlik bekleyenler , yapanlar ve destekleyenler bu tip konulara hararetli hararetli yazmıyorlardır umarım.Sen askere gitme ; parası neyse vereyim de , iktidarın çıkarları için kendimi feda etmem ben de ( bütün askerler sınırlarda mermi yakıyor , dağlarda yatıp yılan akrep yiyor ya hani..) ondan sonra burda klavye başından ahkam kes.O karakolda olan 40 Mehmetçik i geçtim belki askerliğin kuşadasına antalyaya istanbula çıkacak.Ama ya çıkmazsa dimi ?? Bu bile büyük risk ve sen bunu göze alamıyorsun çünkü senin hayatın çok değerli.Orada can verecek askerlerin canı yok mu ? Bir saldırı olursa savunulacak tabi ki ! koskoca ülkeyiz koskoca ordumuz var diyorsun ama sen o ordunun bir parçası değilsin.Olmadın.Sana saçma geldi.Aynı iktidarın yaptıklarını çok güzel forum ortamında tartışabiliyorsun çünkü senin için bir tehdit yok ortada.Gerekirse savunulacak savaşılacak falan filan.Sen general misin paşa mısın ? Bir erbaş bile olmayı kendine yediremedin , belkide korktun.Bari hayatlarını bu vatana KOŞULSUZ adayanlar üzerinden siyaset yapma ve o narin parmaklarını '' iktidarın çıkarları doğrultusunda yaptığı '' geri vites operasyonu için yorma..
Bu arada bu olay için fikrimi önceki sayfalarda belirttim bir daha söyleyeyim. Bir avuç toprak için , bir adet asker için Dünya'yı ayağa kaldıran ecdadın kemikleri sızım sızım sızlıyordur. Bu yazdıklarımı da askerliğin vatan için değilde hükümet için yapıldığını sananlar için yazdım.Kimseyi hedef almadım bilginize..
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Peki yukarıdaki videoya nasıl yorum yapacaksın abicim. Burası güneydoğu ve ben burda artık benim emeğimle senin emeğinle yaşayan hakkımı helal etmediğim insanları görüyorum.
Ne olacak bu olayın sonu silahlı mücadele ise tekrar 44 şehit karakol baskını vs. görmek istemiyorum.
Yani orada ne görüyorsun nasıl çözülecek bu olay.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)