User Tag List

Sayfa 20/20 İlkİlk ... 10181920
375 sonuçtan 362 ile 375 arası

Konu: Şah Fırat Operasyonu ?

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kürt düşmanı olanlar ayrı PKK düşmanı olanlar ayrı olduğu gibi.

Ama aramızda En iyi kürt ölü kürttün diyenler var işte onlar bu memleketi iç savaşa sürükleyecek olanlar.

Aynen öyle abi gencecik çocuğu öldürdüler izmirde. Bu ülkede diğer ülkelerde olduğu gibi bir sürü köken var herkes kafasına göre ben şöyle istiyorum böyle istiyorum diyemez . Sadece onlar mı sıkıntı çekti ? Çok uzak değil yıl olmuş 2015 benim mahallemde sıkıntı çeken var konu fakirlik ise ki fakirlik lafı bile yakışmaz oralara her şey kaçak köçek. Lazı var çerkezi var onlara da hak tanıyalım o halde. Bir kökene Devlet televizyonunun kanalı verilir mi ? Bu nasıl terbiyesizliktir .Atatürk'ün bir sürü zorlukla kurmuş olduğu mecliste nasıl olurda ülkeye yani bize POSTA koyar bu ırklar ?
    imzasız..

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gulen cemaati ve akepe neyse pkk ve pyd de ayni Tayfun . Birseyler yaziyosun ama 10 koldan farkli seyler yaziyorsun .
    Kardeşim PYD terörist gibi davranamaz dipleri aynı olabilir tam bilmiyorum ama şuan PYD orda ışıdla çatışan kürt haklını korumaya yönelik hareket eden bir oluşum ve biz kobani cephesinde çarpışan adamı çağırıp madem o mahalle sende ben ordan geçicem akıllı olun dedik.

Nerde 10 koldan farklı yazı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    miAMi,devletimizin prensibi ulus devlettir.Bu topraklarda yaşayan hangi dinden hangi ırktan olursa olsun Türk Milleti olarak adlandırılır.

Amerika'da yaşayan japonu zencisi her kim varsa kendini ben Amerikan vatandaşıyım diye tanıtır.

İşte biz bunu yapamadık,olamadık.Birisi din diye ayırır birisi kürt diye.

Atatürk 'Ne mutlu Türk'üm diyene' demiş.Dikkat et ne mutlu Türk'e dememiş.Bu topraklarda yaşayan herkes bu vatanın çıkarları konusunda hem fikir olmalıdır.

Şimdi gelmişsin kurşunlar devleti benim kardeşlerim diyorsun.

Bu toprakları kimsenin bölmeye gücü yetmez.Bu topraklarda Mustafa Kemal'ler tükenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oradaki askerlerimize bir şey Olmasın vb diyenler... Orada bir ABD Üssü olsa da iki ateş Arasında kalır mıydı? Hangi taraf oraya ateş etmeye cesaret edebilirdi? Nerede büyük devlet? Kimse kendini kandırmasın askerimiz aciz bir şekilde apo paçavraları asan adamların eşliğinde geri çekilmiş, vatan toprağı kaybedilmiştir. Siz de bunun FARKINDASINIZ ama öyle Saçma sapan bir şekilde bağlısınız ki bazı insanlara istanbulu vereceğiz deseler onun da kulbunu bulur ona inanırsınız!
    Armağan ABD a. koyar oranında biz halen 3. dünya ülkesi gözüküyoruz. Savaş en son çare olmalı olursada hepimiz cephede aslan gibi savaşmalıyız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Miami #365e bak lütfen oradaki iti tanıyor musun
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siyaset yapmak istemiyorum ama Toprak kaybetmeyi bile kahramanlık olarak görenleride hiç anlamıyorum.1 hafta önce Suriyelileri yetiştirmek-donatmak için anlaşma yap,sonra Suriye devletini başkanı çıksın mutabakata varmamıştık,bu topraklarımızın bütünlüğne (hangi bütünlükse İşid pyd peşmerge kafasına göre takılıyor) zarar vermek diye açıklama yapsın.Daha sonra Dünya bizi ŞAH-MAT operasyonumuz için imreniyor açıklaması gelsin.
    Bana göre bu açık ve net toprak kaybı demek,eskiden üç beş çapulcu dediğimiz şerefsizlerin tepemize çıkması demek.Ama millet olarak o kadar duyarsızlaştık ki bu olay kimsenin umrunda bile değil.Bu işin MHP si AKP si Chp si yok ülke elden gidiyor göz göre göre.Yarında bu olaylar artık böyle olmaz diye başkanlık sistemi gelicek.Yavaş yavaş bölünücez ve kimsenin sesi çıkmayacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ynsemr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    miAMi,devletimizin prensibi ulus devlettir.Bu topraklarda yaşayan hangi dinden hangi ırktan olursa olsun Türk Milleti olarak adlandırılır.
    Amerika'da yaşayan japonu zencisi her kim varsa kendini ben Amerikan vatandaşıyım diye tanıtır.
    İşte biz bunu yapamadık,olamadık.Birisi din diye ayırır birisi kürt diye.
    Atatürk 'Ne mutlu Türk'üm diyene' demiş.Dikkat et ne mutlu Türk'e dememiş.Bu topraklarda yaşayan herkes bu vatanın çıkarları konusunda hem fikir olmalıdır.
    Şimdi gelmişsin kurşunlar devleti benim kardeşlerim diyorsun.
    Bu toprakları kimsenin bölmeye gücü yetmez.Bu topraklarda Mustafa Kemal'ler tükenmez.
    Benim huzurla yaşadığım çok kürt ve kürt kökenli kardeşim var ve kimseyle çatışmak istemiyorum.

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakın normalde siz bölgede gerginlik yaratıp askerimizin canını tehlikeye atmak istemiyoruz o yüzden şimdilik ordan geri çekliyoruz diyebilirsiniz. Bunu normal olan, vatandaşına askerine değer veren herkes anlayışla karşılar, hangimiz isteriz evlatlarımızın ölmesini.

Fakat siz gidip te o türbe vatan toprağımızdır, oraya kalkan elleri kırarız diye meydanlarda propaganda yaparsanız biz de lafınızın arkasında durmanızı bekleriz.

Kalkıp bebek katilinin bayrakları arasından zırhlı araçları geçirip, sonuna kadar koruyacağız dediğin mevzileri terkedersen, üstüne o binaları kendin havaya uçurursan, bir de çatışma bile çıkmamış bir operasyondan yineasker şehit ettirerek dönüp bunu bir zaer gibi anlatırsan o zaman itiraz ederiz.

Osmanlıya kadar gitmeye gerek yok, bu topraklar kıbrıs harekatını gördü, koreye yardıma giden kendi askerlerimizi gördü o yüzden orda bebek katili teröristin bayrakları arasından askerimizin geçip gitmesi ağrımıza gidiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Armağan ABD a. koyar oranında biz halen 3. dünya ülkesi gözüküyoruz. Savaş en son çare olmalı olursada hepimiz cephede aslan gibi savaşmalıyız.
    Dünya lideriydi biz de çok güçlü Yeni Türkiyeydik ne oldu? Pkk çakmasıyla savaşmak yemedi mi? Bir Ecevit kadar cesur olamadılar helal olsun adama. Bari "sabrımızı sınamasınlar" demeselerdi gerçekten komik oluyorlar işleri Güçleri geri vites
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Miami #365e bak lütfen oradaki iti tanıyor musun
    Bunlar olacak bunu engelleyemezsin havlayacak o it orda yazacak çizecek sen takma s.kine. Olması gereken buymuş ordu zaten karar almış adamlar acil koduyla bilgi vermişler ne olacaktı askeri bırakacamıydık.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tayfun hersey ok ama apo itinin yolunda giden it surusune " ama onlar farkli " deme...

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim huzurla yaşadığım çok kürt ve kürt kökenli kardeşim var ve kimseyle çatışmak istemiyorum.
    abi o huzurla yaşadıgın arkadaşların eminim %90ı bu devleti bölmek istemiyordur. hatta bu teror olaylarından da sıkılmıstır.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dünya lideriydi biz de çok güçlü Yeni Türkiyeydik ne oldu? Pkk çakmasıyla savaşmak yemedi mi? Bir Ecevit kadar cesur olamadılar helal olsun adama. Bari "sabrımızı sınamasınlar" demeselerdi gerçekten komik oluyorlar işleri Güçleri geri vites
    Ya armağan o yalanlara anca resmi gazeteye inanmayan amcalar vatandaşlar inanır. Nereye yeni türkiyeydik amk halen %100 türk malı tank yapıldı diye sıkan bi medyamız var *** ettiler iyice memleketi atılması gereken adımlar için çok geç kalındı.

İSRAİLE küfür edip Tank modernizasyonu yaptırmak nedir ya. Herkes atıp tutuyor siz unutmayın damarlarımızdaki asil Kan yeter.

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    PKK bizi bolemedi ama politikacılar böldü. Bu iki kesimin birlikte yaşamasının olanağı yok. Çatışmalar universitelerde başladı bile.

Toplumun yarisi diger yarisi ile beraber yaşamak istemiyor.

Ayrica eski disiplinimize geri dönüyoruz.

TT siyasi konulara , gundemle ilgili paylaşımlara kesinlikle izin verilmeyecektir.

Bizzat ben ve Özgün takipçisiyiz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)