egzozunuzun sesinin videosunu paylaşırmısınız?
Printable View
egzozunuzun sesinin videosunu paylaşırmısınız?
30/1b vw 72. maddelerden gecirmis bana... Toplam 30ceza puani... 72 yi okuyun gulun :)
Geçmiş olsun, çok tatsız.
http://trafikcezalari.web.tr/trafik-...-madde-30-1-b/
http://trafikcezalari.web.tr/trafik-cezasi-madde-72/
Bi o kadar polis tanıdığım,çevrem ama böyle haysiyetsizler yüzünden o kadar soğudum ki polislerden..Geçmiş olsun..
Böyle olaylarda çoluk çocuğu asla karıştırmam ama çoluğundan çocugundan ailesinden fitil fitil cıksın o artislik namına yazdığı cezalar..
Geçen sene Lancer Evo 8 aracımla Tem'de 120 ile giderken yanıma gelip, aracı kenara çektirip;'' Neden bunun plakası sol tarafta, ortada olacak'' diye dakikalarca ısrar edip, para koparmaya çalıştıktan sonra tüm polisler iyi aile evlatlarıdır benim için.
Seni durduran yavşak öyle ise niye hepsi, yazmadım genelleme yapılıyor varsınlar yapılsın önemli değil diyorum da insanın canını da sıkmaya gerek yok. Selçuk un konuşmasını tavrını bilen iyi tanıyanlar iyi bilir ben orada yoktum ama adım kadar eminim ki Selçuk sik sik konuşup tahrik etmediyse adımı değiştireyim adımı da nickimi de değiştiririm foruma da konu açar özür dilerim, şimdi Selçuk böyle yaptı diye tüm accort kullananlar yada modlu arabaya binenlerin tümünü suçlayabilirmiyiz elma ile armut birmi?
Beklide son yıllar daha iyisine rastlayamadık diye tümü demiştirim... Yalnız şunuda belirteyim 8-10 yıl önceki polislerle de diyoloğum oluyordu. Şimdiki durumların hiçbirini yaşamazdım hatta daha çok denk geldiğim halde, eksik olan şeylerde dahi olsada. Şimdi kalite çok düşük. O kişilikli insanlar bir nebze aklıma geldi de tümü demekten vazgeçtim. Yoksa yine lafımın arkasındayım.
tümü derken kiminle işin oluyor trafik yada karakol ekibi buda sadece %5 yada 10luk bir dilime denk gelir diğer birimler profesyonellik gerektiren yerler ve pek görmediğin kişiler yeri gelir çatışır yeri gelir tereyağından kıl çekermiş gibi iş çözer risk hepsinde vardır ve riski bilerek girer bu işe sen kaç kişiye denk geldin sadece İstanbul'da 50 bin kişiye imalı imalı iyi aile evlatları deme hakkını nereden buluyorsun ben dahil. Bende tanımadığın bir kişiyim ve sana Hakkımı helal etmiyorum bu düşüncenden dolayı.