User Tag List

Sayfa 2/11 İlkİlk 1234 ... SonSon
192 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Egzostan ceza yemek... Komedı...

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi çok geçmiş olsun. Bu insanlar gerçekten insanın asabını bozuyorlar. Geçenlerde bende arkadaşlarımla kahvaltıdan dönüyordum, yunuslar çevirme yapıyolar yolda ama trafikçiler ikaz falan koyarlar hani bunlarda öyle bişey yok. Herifler bildiğin yol kesenler gibi durduruyolar istedikleri arabayı. Her neyse ben görmedim bunları önümdeki araba bir anda fren yapınca bende sola kırdım direksiyonu atladı bi polis kaputa dur dur nereye kaçıyosun falan çek sol tarafa falan neyse çektim dedi ehliyet ruhsat in aşağı arama yapıcaz indik herneyse ben sinir oldum tavırdan falan bide bunların bi başı gibi bişey vardı artis bişey bana bilader falan diyo dedim hayırdır ne biladeri nerden biladerin oluyorum diyince öylemi beyfendi falan diyo beni yok işte ayaklarını aç arabaya ellerini koy arama yapıcam falan beyfendi diyo ama böyle sabrımı deniyo. Arabayı aradılar bişey bulamadılar tabi bi daha arayın diyo dedim neyin ısrarı bu kardeşim kaç kere daha arıycan noldu beyfendi falan diyo iyi dedim benim başka işim yok zaten kırk sefer daha arayın o artis olan diyo trafikçi çağırın filmden ceza yazsın araba modifiyeli emniyet kemerleride takılı değil beyfendilerin falan. Dedim kimi çağırıyosan çağır. Tuttu 5 dakika sonra buyrun kimlikleri falan bindik gittik. Ya sabır zorluyolar direk. Başka bişey değil.

Çok geçmiş olsun. Ama böyle artis, kendini beğenmiş, kanı beş para etmez heriflere bulaşmaya değmez. Otopark var bizim yeddiemin bunlar gelir hep yalaka herifler bi de altlarında motor falan var ya g*tleri fazlasıyla kalkık olur bunların. Tekrar çok geçmiş olsun.
    Arabayi nasil aradilar. Neden aratiyosunuz ustunuzu arabanizi vs
    Gecenlerde benzer durum geldi basima ne ustumu arattim ne arabami arayabildiler. Yaz cezani neyden yaziyosan plaka orda deyip bastim gittin.
    Muhattap olmaya bile gerek yok. Hepsi olmasada cogu karaktersiz insanlar.

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayi nasil aradilar. Neden aratiyosunuz ustunuzu arabanizi vs
    Gecenlerde benzer durum geldi basima ne ustumu arattim ne arabami arayabildiler. Yaz cezani neyden yaziyosan plaka orda deyip bastim gittin.
    Muhattap olmaya bile gerek yok. Hepsi olmasada cogu karaktersiz insanlar.
    Vallahi sıkıntı yaşamamak adına baktırdık arabaya, aslında kıl kapar arabaya atar bişey der arabandan çıktı al başına bela.

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hergün aynı yerden geçiyorum, 3-4 gün de bir orda denk geliyorum, orda en az 20 kez de çevirmeye girdim, cam filmim var, komple düz boru var, son susuturucum bile yok, bugün de geçtim hatta saat 2 gibi. Henüz ceza yazmadılar, ilginç olmuş.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapılması gereken budur

Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zcy04 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Giydirin beyler giydirin.
    Tüm polisler aynı, tek tip çünkü. Hepsi fabrika çıkışlı aynı huylara sahipler dimi.
    Genelleme yapmaktan geri durmayın sakın hepimizi genelleyin.

99 dan beri ehliyet sahibiyim daha "adam gibi olan" trafik polisi görmedim.Ha dur yalan olmasın üniversitede okurken 1 tanesi evet 1 tanesine denk geldim.Arabamı bagladı egzosdan ama şu şekilde "dostum kusura bakma bizim müdürden haber geldi yanından geçmişsin , baglayın dedi baglamassam ben yanarım , benimde modlu aracım var , senin aracında gerçekten çok güzel normalde asla böyle birşey yapmazdım ama emir buyuk yerden" dedi. Birtek onu gördüm 1000 lerce gördüğüm trafik polisi içinden.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son video efsaneee ��
    Elleme Sekelesin...

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zcy04 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Giydirin beyler giydirin.
    Tüm polisler aynı, tek tip çünkü. Hepsi fabrika çıkışlı aynı huylara sahipler dimi.
    Genelleme yapmaktan geri durmayın sakın hepimizi genelleyin.

Her meslekte çürük elmaların olduğu, bu tarz şeylerin meslek gruplarıyla değil insanın karakteriyle alakalı olduğuda gelmesin sakın aklınıza.

Konu sahibi abiye gelirsek, Şuan oldugum birime geçmeden önce 3 ay yunuslarda çalıştım. Yunusların içinde Rayban gözlük -1200cc motor ve karizmatik üniforma birleşince dünyayı ben yarattım modunda arkadaşlar olabiliyor haklısınız. Polis arkadaşlar bu tarz durumlarda sesin nereden geldigine değilde ne yükseklikte çıktığına bakıyorlar.
    yüksek ihtimalle sormuş olsaydınız filtrenin işlevini bile bilmiyor olduğunu görecektiniz.
    Şanssızlığınıza gelmiş anlayacağınız. Git mahkemeye ver demelerinin sebebide bu yola başvurmayacağınızı bilmelerindendir.
    Görevini yapanlara saygımız sonsuz.. Ancak sizin dediğiniz gibi çürük elmalar azınlık değil bilakis adam gibi görevini layığıyla yapan polis sayısı azınlıta..
    Bu yüzden genel için bu tanımlar doğrudur maalesef..

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meLaNchoLic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapılması gereken budur

komik ama fake Tiyatro yani.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    99 dan beri ehliyet sahibiyim daha "adam gibi olan" trafik polisi görmedim.Ha dur yalan olmasın üniversitede okurken 1 tanesi evet 1 tanesine denk geldim.Arabamı bagladı egzosdan ama şu şekilde "dostum kusura bakma bizim müdürden haber geldi yanından geçmişsin , baglayın dedi baglamassam ben yanarım , benimde modlu aracım var , senin aracında gerçekten çok güzel normalde asla böyle birşey yapmazdım ama emir buyuk yerden" dedi. Birtek onu gördüm 1000 lerce gördüğüm trafik polisi içinden.

arkadaşın paliosunda dereceli egzantirik yazılım air intake falan vardı ama egzozlar komple herşeyiyle orjinaldi o halde alev atıyodu bi maç günü cafelerin oldugu bi caddede baştan sona bi gazladık amirler müdürler falanda maç izliyomuş caddenin sonunda aldılar bizi o gün 40 yaşlarında bi polis amcamız egzoz mu var bunda amirler cepten aradı seni almamız için dedi.. egzoz yok abi orjinal araba dedik baktı hafiften gaz verdik bişey yok.. vardır bunda bişey ama sizide uğraştırmim sessizce kaybolun hemen araya biyere döndü heralde burdan geçmedi derim sizde ordan geçmeyin tekrar maç izliyolar dedi.. uzadık gittik..
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

zcy04 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben daha bı tane ınsaflı yunus ve trafık polısı gormedım... Kusura bakma... Istısnalar kaıdeyıde bozmaz ayrıca... Ustune alınmana gerrek yokkı sen oylemısın ? Yıllarca haksız ne cezalar yedım ben bılırım... Resmı evrakla yarısa gıderken egzozum sılencerla kapalı ıken bagırmazken arabamı bagladılar bır hafta alamadım herseyı orjınale dondurduler... Daha neler neler.. Fıltre ne ıse yarar dıye sormama ne gerek var egzoz bagırmıyor ama egzozdan yazıyor ? Daha ne olsun.laf anlamak gıbı bı durumları yokkı cunkı onlar dedıgın gıbı raybanlı cıks motorlu fena elbıselı abıler....
    Abi demem o ki kağıt üzerinde geçen kural egzoz ama herkesin modifiyeye ilgisi olmuyor bildiğiniz gibi bu yüzden arabanız orjinalden sesi tok bir makine olsa bile egzozdan sanıp ceza yeme şansınız vardı, başka memur olsaydı belkide geç git diyecekti. Bizde ki ceza sistemi tam oturmuş değil bu yüzden şanssızmışsın dedim.
    Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.

HG6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sicil no varsa ilgileniyim..

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hergün aynı yerden geçiyorum, 3-4 gün de bir orda denk geliyorum, orda en az 20 kez de çevirmeye girdim, cam filmim var, komple düz boru var, son susuturucum bile yok, bugün de geçtim hatta saat 2 gibi. Henüz ceza yazmadılar, ilginç olmuş.
    Senin araban dizel degilmi? Zaten egzoz kafasi yok kucuk boru var.neyin ilginci ? Senin polon benim accordla ayni dikkati cekiyormu sence ? Ama bizde ibnelik var tabi senin ilgincinin aciklamasi o...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HG6161 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sicil no varsa ilgileniyim..
    Bılmedıgımden soruyorum senın gorev nedır kardesım? Sıcıl no gelecek ceza sısteme gırdıgınde...

drivertech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün oturduğum yerde cadde de bir anda iki trafik aracı geldi iki polis indi cat cat resimlerle plakaları aldılar park cezası kesmeye geldiler ki aracımı cekmedim gelene kadar benimkine geldiğinde hop mop yaptım , insaflı cıktı gönderdi , iki hafta önce yine cevirmeye girdim alkol sordu pötür pötür benzin kokuyodu sıka sıka gitmiştik arabayla alkol değil dedim benzin kokuyor diyince güldü komiser amca düz boru sonda otto baya apaçi gibi bağırıyor araç ama birşey demedi almadı hiç oralı bile olmadı şans biraz da işte geldi mi geliyor.. Böyle bir durumda ben genelde sicilini almaya çalısıyorum geri vites yapıyorlar bazıları .. Bir kaç emniyetten tanıdık olsa aslında bu kadar olmaz ..
    Vtec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abim geçmiş olsun.Genelleme yapmak istemem ama benimde başımdan bu tarz olay geçti.İzmitte(fethiye cad.) şehir içine panelvanla girmek yasak neyse bizde caminin alt sokagına girdik bekliyoruz yol boyu saglı sollu park bende araç içinde bekliyorum bısey olursa ileri geri yaparız sıkıntı cıkmasın diye ekip minibusunde 4 5 yunus polısı once anons yaptı yapar yapmaz yolu kesti indiler yanımıza bısey mı oldu demeye kalkmadan ehlıyet ruhsat dedıler dedım heralde ıhbar falan var verdim vermez olaydım basladı ceza kescemde kescem dedım bunca arac var ben aracın ıcındeyım gelıp bana kesıyorsun eger varsa bısey cek fotografı komple yaz bana da yaz gönder neyse tabı boyle olunca hepsı dikleşti bıraz uzadı bu sekıl kendılerınde ceza makbuzu yok tutanak yazdılar ımza atmadım trafık ekıbı cagırdılar durumu anlattım ben görmedım sana yazacam dıyo dedım nalet olsun yaz foto. cek gonder yok dedı ehlıyete yazacam dedım ona da nalet gele yaz işim var gideyım bari bu sefer trafık ekıbınde de makbuz yok gittik baska bir makbuzlu ekıbın yanına ehlıyete ceza kestı 61/a-b-c maddelerı var a maddesı yanlıs yere park 10 puan mı neymıs b den yazmıs bu tabı harf kısmı karalı bıseyler ne oldugunu bılmıyoz ya gecırdıler b maddesınden 15 puan o gun dedım bunu bana yazdınız bırınızden cıkar elbet fotografladım ekıp aracının numarasını aldıgım yunuslar bır ara sıl fotoları gıt tamam dedıler sef dedikleri biri yok diye diretti bu tarafta olmazsa diğer tarafta görüşeceğiz demekten baska birşey kalmadı

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana arabayı bana ver dedim götün başın ayrı oynuyor, verseydin bu olmayacaktı

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin araban dizel degilmi? Zaten egzoz kafasi yok kucuk boru var.neyin ilginci ? Senin polon benim accordla ayni dikkati cekiyormu sence ? Ama bizde ibnelik var tabi senin ilgincinin aciklamasi o...
    İbnelik mi ,nerden çıktı , niye öyle düşündün ki ? Yook estagfurullah, demek istedigim, benim ses çıksın diye yapılmış bir egzozum var, benzinli sesi vs kıyas yapmak için demiyorum ama stock bir ses olmadıgı dışardan çok bariz belli oluyor bagırıyor 'yazsa ben dahil kimse savunamaz' demek istiyorum , orada ki ekip, daimi duruyor orda hatta 1-2 kadroları var, dönüyorlar. Sürekli okula ya da spor salonuna ordan geçip gidiyorum, çok girdim çevirmelerine, pazar pazar o şekilde uğraşmaları ve tavırları ilginç olmuş dedim. Neyse geçmiş olsun.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fa'R'uk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana arabayı bana ver dedim götün başın ayrı oynuyor, verseydin bu olmayacaktı
    Ehlıyetı verırım onlara arabayı sana vermem olm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmirde acaip cok yunus çevirmesi var bu sıralarda
    Romeo <3 Giulietta

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)