çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun...
Printable View
çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun...
2008-2010 Yılları arasında HondaSquad döneminde tanışmıştık, neşe dolu bi abimizdi.
Allah mekanını cennet etsin inşallah.
Allah rahmet eylesin,ailesine sabır versin.
Allah rahmet eylesin
Yakınlarına ve ailesine sabırlar versin
Allah rahmet eylesin...
kendısını tanımayan yoktur sanırım..
Allah rahmet eylesın..
Allah mekanını cennet etsin geride kalanlarına sabırlar versin..
Allah rahmet eylesin, kaza hastalık vs mi yoksa aniden mi?
Muhabbetim pek olmadı ama enerjik bi insandı, mekanı cennet olsun..
duydum cok uzuldum bır kere bır organızasyonda karsılasmıstık orda tanıdım kendısını cok duzgun bır ınsandı herseyden once mekanı cennet olsun
Okurken canım çok yandı ama tüm detaylar burda
http://qoshe.com/turkiye/necmettin-batirel/oglum/239895
mekanı cennet olsun yüz yüze tanışmasakta facebookta yazışırdık çok iyi bir insandı..:(
Kendisi ile tanışmışlığım ve ufak bir alışverişimizde olmuştur, Allah günahlarını Affetsin Mekanını cennet etsin, benden yana hakkım son zerresine kadar helal olsun.. Ailesine sabırlar Allah'tan sabırlar dilerim.
Babasının yazısını okudum gözlerim doldu !! Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin azda olsa faceden görüşmüştük çok şaşırdım, ailesine sabırlar diliyorum..
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Yanılmıyorsam eskiden TRTUNING'e çıkmıştı aracıyla
Allah rahmet eylesin. Ömür kısa
Allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin
Yav çok üzüldüm,burdan pm'den yada post yolu ile mesajlaşırdık,Allah c.c gani gani rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah..
babasının yazısını okunca bidaha kahroldum içindeki araba sevgisini bi kez daha anladım...
adam araba vesilesiyle başına iş gelmiş ama inatla kopmamış :(
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..
Modifiyem zamanlarından tanırım Yusuf abiyi.Çok üzüldüm mekanı cennet olsun :( :( :( :(
Babasının yazısını okuyunca çok kötü oldum, mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin..
çok üzüldüm.espirili güler yüzlü bir adamdı yusuf abi bayağıda muhabbetimiz vardı.Allah gani gani rahmet eylesin.Araba sevdalısıydı ve her zamanda öle kaldı.şok oldum şuan.
Yusuf abi .. 10 numara adamdı.Afla çıkan adam onu sırtından vurdu... hayatını kararttı şimdi sokaklarda geziyor... Şimdi o adamı yakalayıp cinayetten bir daha yargılamak lazım... Huzurla uyusun... topragı bol olsun.
Allah rahmet eylesin.
ALLAH rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Yusuf abide klasik araçları severdi hatta en son bir camaro konusunda baya muhabbet etmiştik.
ALLAH rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah!
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...
Allah rahmt eylesin...
Allah rahmet eylesin