Çok uzuldum.. Allah rahmet eylesin...
Printable View
Çok uzuldum.. Allah rahmet eylesin...
allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun yusuf abimizin.Çok üzgünüm bende:(
Allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin iyi bi insandi cok eskiden tanirim hadii beaaH dedim konu basligini gorunce. :/
Allah rahmet eylesin
Üzüldüm gerçekten forumlarda senelerden beridir bilirdik
Çok acı Allah ailesine sabır versin.
Allah rahmet eylesin yaşam dolu bir insandı :(
Allah rahmet eylesin modifiyem zamanından bilirim bende mekanı cennet olsun.
"İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.." tanımadığım ama gerçekten üzüldüğüm nadir insanlardan.. Rabbim taksiratını affetsin..
Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun. çok üzüldüm bee
Allah rahmet eylesin , yakınlarına sabırlar versin :(
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Yapma be. :( Abim gibi severdim ya. E34 ü toplamaya onunla birlikte başlamıştık. Şok oldum ya. Allah gani gani rahmet eylesin. Sayfaları okuyamadım cenaze ne zaman kalkacak?
allah rahmet eylesin, eskiler denince aklima gelen isimlerden biriydi. mekani cennet olsun.
Vay be yusuf abi olmadi. Beni ilk sx'e bindiren oydu otobanda gazlarken karbon kaput firlamisti anlatiyodu kaputa bakip uzuntusunu :) hey gidi allah rahmet eylesin
540i otomatiği vardı sanırsam eskiden. Herkese yardımcı olmaya çalışan olumlu biriydi. Zaten hep iyiler önce gitmiyormu. Hepimizin başı sağ olsun.
CJP zamanından ve ilk cnr fuarları zamanında çok görüşür yazışırdık MSN de ve yüzyüze çok muhabbetimiz olmuştu zamanında japon arabalarıyla alakalı... duyunca şok oldum ve üzüldüm... Allah Rahmet Eylesin mekanı cennet olsun yakınlarınada sabır diliyorum...
Allah rahmet eylesin ...
Babası Necmettin BATIREL beyefendinin 20 ocak türkiye gazetesindeki köşe yazısı şimdi gördüm engelli olmasının nedenini şimdi okudum çok üzüldüm :(
http://qoshe.com/turkiye/necmettin-batirel/oglum/239895
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin
Allah gani gani rahmet etsin
Üzüldüm hemde çok mekanı cennet olsun :(
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun :(
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olur inşallah.
Sayfalarca yazıldı belli ki çok sevilen biriymiş :( Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
allah rahmet eylesin..
Senelerdir forumlardan tanırdım , Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin:( Mekanı cennet olsun. Allah geride kalanlara sabır versin.
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olur inşallah : (
ALLAH rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Okuyunca şok oldum resmen.
Arada bir arayıp niye aramıyosun hayırsız diye sitem ederdi. Uzun uzun konuşup sohpet ederdik.
200sx inin fotoğraflarını çekmiştim. Hem modifiyeden hemde meslekten uzun uzun konuşurduk.
Mekanı cennet yolu ışık olsun...
üzüldüm çok. Allah rahmet eylesin.
Mekanın Cennet Olsun, Allah yakınlarına sabır versin
200sx Yusuf abi
Cjp zamanindan beri tanirdim kendisini. Trtuninge de arabasi cikmisti sanki. Mekani cennet olsun, huzur icinde yatsin.
Allah rahmet eylesin,modifiyem zamanında tanımıştım kendisini 540 e34 ü vardı yanlış hatırlamıyorsam.Rabbim mekanını cennet eylesin.
Yüzyüze tanışma fırsatımız olmadı ama forumlardan tanıdığım kadarıyla bilirim kendisini. Birkaç eski postunu görünce düşünmüştüm bayadır göremiyorum diye geçenlerde. Mekanı cennet olsun abimizin :(
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabırlar versin.