üzüldüm çok. Allah rahmet eylesin.
Printable View
üzüldüm çok. Allah rahmet eylesin.
Mekanın Cennet Olsun, Allah yakınlarına sabır versin
200sx Yusuf abi
Cjp zamanindan beri tanirdim kendisini. Trtuninge de arabasi cikmisti sanki. Mekani cennet olsun, huzur icinde yatsin.
Allah rahmet eylesin,modifiyem zamanında tanımıştım kendisini 540 e34 ü vardı yanlış hatırlamıyorsam.Rabbim mekanını cennet eylesin.
Yüzyüze tanışma fırsatımız olmadı ama forumlardan tanıdığım kadarıyla bilirim kendisini. Birkaç eski postunu görünce düşünmüştüm bayadır göremiyorum diye geçenlerde. Mekanı cennet olsun abimizin :(
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabırlar versin.
çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun...
2008-2010 Yılları arasında HondaSquad döneminde tanışmıştık, neşe dolu bi abimizdi.
Allah mekanını cennet etsin inşallah.
Allah rahmet eylesin,ailesine sabır versin.
Allah rahmet eylesin
Yakınlarına ve ailesine sabırlar versin
Allah rahmet eylesin...
kendısını tanımayan yoktur sanırım..
Allah rahmet eylesın..
Allah mekanını cennet etsin geride kalanlarına sabırlar versin..
Allah rahmet eylesin, kaza hastalık vs mi yoksa aniden mi?
Muhabbetim pek olmadı ama enerjik bi insandı, mekanı cennet olsun..
duydum cok uzuldum bır kere bır organızasyonda karsılasmıstık orda tanıdım kendısını cok duzgun bır ınsandı herseyden once mekanı cennet olsun
Okurken canım çok yandı ama tüm detaylar burda
http://qoshe.com/turkiye/necmettin-batirel/oglum/239895
mekanı cennet olsun yüz yüze tanışmasakta facebookta yazışırdık çok iyi bir insandı..:(
Kendisi ile tanışmışlığım ve ufak bir alışverişimizde olmuştur, Allah günahlarını Affetsin Mekanını cennet etsin, benden yana hakkım son zerresine kadar helal olsun.. Ailesine sabırlar Allah'tan sabırlar dilerim.
Babasının yazısını okudum gözlerim doldu !! Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun