Eskiden tanırdım kendisini farklı forumlardan sanal modifiye çizimleri falan yapardı, çok üzüldüm Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
Printable View
Eskiden tanırdım kendisini farklı forumlardan sanal modifiye çizimleri falan yapardı, çok üzüldüm Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
offff çok üzüldüm yaa Rabbim rahmet eylesin :(
Hakikaten çok üzüldüm, zamanında Yusuf abi ile baya sohbet muhabbet ederdik. Hatta benim arabamın çizimini bile yapmıştı bana süpriz olarak. Allah rahmet eylesin çok neşeli ve yaşam dolu biriydi.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Çok uzuldum.. Allah rahmet eylesin...
allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun yusuf abimizin.Çok üzgünüm bende:(
Allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin iyi bi insandi cok eskiden tanirim hadii beaaH dedim konu basligini gorunce. :/
Allah rahmet eylesin
Üzüldüm gerçekten forumlarda senelerden beridir bilirdik
Çok acı Allah ailesine sabır versin.
Allah rahmet eylesin yaşam dolu bir insandı :(
Allah rahmet eylesin modifiyem zamanından bilirim bende mekanı cennet olsun.
"İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.." tanımadığım ama gerçekten üzüldüğüm nadir insanlardan.. Rabbim taksiratını affetsin..
Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun. çok üzüldüm bee
Allah rahmet eylesin , yakınlarına sabırlar versin :(
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Yapma be. :( Abim gibi severdim ya. E34 ü toplamaya onunla birlikte başlamıştık. Şok oldum ya. Allah gani gani rahmet eylesin. Sayfaları okuyamadım cenaze ne zaman kalkacak?
allah rahmet eylesin, eskiler denince aklima gelen isimlerden biriydi. mekani cennet olsun.
Vay be yusuf abi olmadi. Beni ilk sx'e bindiren oydu otobanda gazlarken karbon kaput firlamisti anlatiyodu kaputa bakip uzuntusunu :) hey gidi allah rahmet eylesin