540i otomatiği vardı sanırsam eskiden. Herkese yardımcı olmaya çalışan olumlu biriydi. Zaten hep iyiler önce gitmiyormu. Hepimizin başı sağ olsun.
540i otomatiği vardı sanırsam eskiden. Herkese yardımcı olmaya çalışan olumlu biriydi. Zaten hep iyiler önce gitmiyormu. Hepimizin başı sağ olsun.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
CJP zamanından ve ilk cnr fuarları zamanında çok görüşür yazışırdık MSN de ve yüzyüze çok muhabbetimiz olmuştu zamanında japon arabalarıyla alakalı... duyunca şok oldum ve üzüldüm... Allah Rahmet Eylesin mekanı cennet olsun yakınlarınada sabır diliyorum...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Allah rahmet eylesin ...
Babası Necmettin BATIREL beyefendinin 20 ocak türkiye gazetesindeki köşe yazısı şimdi gördüm engelli olmasının nedenini şimdi okudum çok üzüldüm
http://qoshe.com/turkiye/necmettin-batirel/oglum/239895
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Allah gani gani rahmet etsin
nickime kadar..
Üzüldüm hemde çok mekanı cennet olsun![]()
www.honda-tech.com
Sayfalarca yazıldı belli ki çok sevilen biriymişAllah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesinMekanı cennet olsun. Allah geride kalanlara sabır versin.
Failure is not an option.
Okuyunca şok oldum resmen.
Arada bir arayıp niye aramıyosun hayırsız diye sitem ederdi. Uzun uzun konuşup sohpet ederdik.
200sx inin fotoğraflarını çekmiştim. Hem modifiyeden hemde meslekten uzun uzun konuşurduk.
Mekanı cennet yolu ışık olsun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)