User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 20 ile 34 arası

Konu: Alerjik rinit

EMRE KAAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende çocukluğumdan beri her yıl daha şiddetli olarak geçiriyorum.alerji testi yaptırdım hamam böceği ve bahara alerjim varmış.4-5 senedir bende Xyzal + nasonex + çok şiddetli günlerde iliadin + ismini hatırlamıyorum ama göz damlası kullanıyorum.tamamen kesmiyor asla ama oldukça rahatlatıyor.

bu durumdan çok rahatsız olan varsa bursada en az benim kadar kötü olan bi hastayı gözümün önünde iyileştiren bi doktor var numarasıda bende mevcut.elerji testine bağlı özel ve her sene aynı günde olmayı gerektiren iğne yapıyo.istiyene telefon numarasını verebilirim.
    küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Evet bu konu uzmanlık alanım
    öncelikle alerji ilacı kullanımı önemli gelelim extralara
    Öncelikle sinus rinse denen bi malzeme var burun yıkama malzemesi burnunu ve sinusları bununla sabah akşam yıkıyorsun yoğun polen durumlarında ben 3 e çıkartıyorum.
    İçinde normal sofra tuzu ve karbonat bulunan tuzu plastik kabına koyup üstünü ılık su ile tamamlıyorsunuz.Üstüne 1 cc nasocort spreyden ekliyorsunuz ve bu karışımla yıkama yapıyorsunuz.
    Ben bu kürle ilaç kullanımımı çok azalttım tavsiye ederim
    https://www.youtube.com/watch?v=LW9mvVe7Mk4
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıl boyu süren alerjik rinit den muzdaribim bende.
    birkaçkez doktora gitmeme rağmen spreyden vs öteye geçemedim malesef.
    2 sene evvel deviasyon ameliyati olmama rağmen özellikle bu kış resmen geceleri uyuyamadım uykularim kaçti nefes alamamaktan akıntıdan ve burun tıkanıklığından.
    aksi gibi de doktorun verdiği spreyler otrivine mentol kadar açmiyordu bile.

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMRE KAAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende çocukluğumdan beri her yıl daha şiddetli olarak geçiriyorum.alerji testi yaptırdım hamam böceği ve bahara alerjim varmış.4-5 senedir bende Xyzal + nasonex + çok şiddetli günlerde iliadin + ismini hatırlamıyorum ama göz damlası kullanıyorum.tamamen kesmiyor asla ama oldukça rahatlatıyor.

bu durumdan çok rahatsız olan varsa bursada en az benim kadar kötü olan bi hastayı gözümün önünde iyileştiren bi doktor var numarasıda bende mevcut.elerji testine bağlı özel ve her sene aynı günde olmayı gerektiren iğne yapıyo.istiyene telefon numarasını verebilirim.
    Doktorun adı nedir muayenehanesi falan ?? Yaza gelmeden düzgün bi doktora kesin olarak tekrar görünmek istiyorum

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    otrivine vb. spreyleri 3 günden fazla kullanırsan zarar veriyor bağımlılık yapıyor sonrası operasyon
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otrivine vb. spreyleri 3 günden fazla kullanırsan zarar veriyor bağımlılık yapıyor sonrası operasyon
    Aynen öle hatta benim burunda aşırı kuruluk yaptığı için daha kötü olduğum zamanlar oldu.. Eğer burun tıkalıysa kendiniz evde karbonatlı,tuzlu su yapın cok daha zararsız.. İsteyen olursa doktorun verdiği karışım oranını yazarım

Snake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim kardeşimde aynı durumdan muzdarip. O da neler kullandı ama etkisi yok değil ama çokda değil. Hele bahar ayında çok fena oluyor. Rabbim şifa versin hepinize.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gozlerimden yas geliyor burun spreyleri kullaniyorum hapsirmaktan yoruldum tam kesin sonuclu bir ilac yokmu

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yan etkilerine dikkat edin Desmont'un bunuda bir sene kullandım aşağıdaki sıkıntıları yaşatmaya başlayınca bıraktım.

DESMONT kullanan yetişkin, adölesan ve pediyatrik hastalarda nöropsikiyatrik olaylar raporlanmıştır. Pazarlama sonrası verilerde DESMONT kullanımı sırasında ajitasyon, saldırgan davranışlar veya düşmanlık hissetme, endişe, depresyon, rüya anormallikleri, halüsinasyonlar, uykusuzluk, huzursuzluk, hareketlilik, uyurgezerlik, intihar düşüncesi ve davranışı (intihar girişimi dahil) ve tremor gibi bozukluklar bildirilmiştir
    ne eyfel el mi sallıyordu

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam olarak köklü bir çözümü yokmuş. Ameliyat oluyorsun 2-3 sene sonra eski haline dönermiş. Ben suan menunum Xyzal + nasacort + zyrtec üçlüsünden bazen günde 1-2 kez hapsırıyorum. Bu arada alerjim Rüzgara benim iki gram cereyanda kalayım yine hapşırma maratonu başlıyor kronik sinüzit sebebiyle. İlaçlar onu çekilebilir hale getiriyor.

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araştirmalarim doğrultusunda propolis ve çörek otunun oldukça iyi geldiğini okudum.
    ilk iş aktar bulup bunları alacağım.

TechTurkey SAYGIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aerius yada desmont

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alirizaatilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    desmont 5/10mg tablet+ nasonex sprey faydasını göreceksiniz
    Bunlari aldim bakalim ne olcak

G.S.İ_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Slmcnsl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yıl boyu süren alerjik rinit den muzdaribim bende.
    birkaçkez doktora gitmeme rağmen spreyden vs öteye geçemedim malesef.
    2 sene evvel deviasyon ameliyati olmama rağmen özellikle bu kış resmen geceleri uyuyamadım uykularim kaçti nefes alamamaktan akıntıdan ve burun tıkanıklığından.
    aksi gibi de doktorun verdiği spreyler otrivine mentol kadar açmiyordu bile.
    Amelyat nasıl dı acaba lokal anestezi vs gibi mi yararı oldu mu tam olarak?Bende bu hastalığa sahibim malesef tıpta tam çözümü yok.Yanlız bunun tanımı rinit alerjik , astım vs biraz daha farklı versyonları.Bende burun tıkanıklığı ,sinüsler direkt kapanıyor kesinlikle nefes alamıyorum.Bazen uykudan nefes alamadığım için öksürerek uyanıyorum.Alerji testinde böcekten,çama kadar alerjim çıktı.Kullandığım ilaçlar reçeteli:xyazal+rinoclenil kendi ekstra uyguladığım:Tam tıkanık olduğunda içeriden akıntı olması için eksofet hap+teraflu ekstra olarak kullanıyorum,gerçekten işe biraz da olsa yarıyor.Hergün bu ilaçları içiyorum yanında sporum için aldığım supplementlerle fena ağrı yapıyor.

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayni dertten bende muzdaribim . 3 kere test yaptirdim alakasiz seyler cikti. Xyzal ve aerius gram fayda etmiyor bana . Otrivine zaten standart ben suan levmont kullaniyorum ama 3 4 gunde bir . Baya etki ediyor ama az da olsa kortizon etkili . Sprey olarak da Avamys kullaniyorum
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)