abi bu saaten sonra bişey alınmazda işi gırgıra şamataya taş..ğa almak istiyosan çok seçenek var
Printable View
abi bu saaten sonra bişey alınmazda işi gırgıra şamataya taş..ğa almak istiyosan çok seçenek var
en fazla buradan ifşa edersin 2-3 ay olsun. Millette hiç ar namus utanma kalmamış gerçekten pes..
instagramdan direct mesaj'dan konuştuk eşiyle ben aylarca aradım dedi sonra hesap no verdim engelledi ya bu nasıl bir karaktersizliktir nasıl rezil edebilirim bunları bütün fikir önerilere açığım.
İsmiyle internet sitelerine konu açın haber ajanslarını arayıp durumu anlatın rezil etmenin en kolay yolu
konuları hangi sitelere açabilirim acaba ismiyle ?
bu ay vergi ayım çok sıkıştım öyle bir beddua çıktı ki ağzımdan allahım sen içimi biliyorsun diyorum gülüp geçiyorum :D
Futbolcu arkadaş foruma üye çıkarsa şaşırmam :D
abi ismini söyleyin bence. yaptığı karektersizlik çıkar nasıl olsa bi şekilde .
Bence hata sizde kazadan sonraki gün şikayet etmeniz lazımdı
Hatta arabanın hasar tamiri süresince yattı parasıda alırdınız
Şahsen böyle durumda isim açıklama en iyisi yada en kolayı foto varsa o futbolcuya tweet ve instagramdan fotoğraf atın zaten size ulaşmak zorunda kalcaklardır
Çare sergen yalçın
donanım habere falan futbolcunun ismiyle açarsanız büyük sitelere adını yazdığında karşısına çıkar tabi dava açma ihtimalide var bir avukata danışıp yapılmasında fayda var ya paranızı verir yada dava açıp kaldırtmaya çalışır iki ihtimali var ama en son çare yapılır etkilide olabilir birde bir önceki postada denildiği gibi sergen yalçına ulaşmakta fayda var
ya başımın gözümün sadakası olsun 750 lira için kendimi rezil edemem ya ben utanırım o utanmaz
whatsapp tan yazdıklarınızı okuyor demıstınız yıne oraya yazın:bu olayları ınternet ortamında heryerde paylastım dıye.belkı panıkler gerı donus yapar
instagram'dan bir yazı hazırlayıp çocuğu etiketleyip paylaşsam kulüp başkanı hoca oyuncular vs. etiketlesem herhangi bir ceza vs alır mıyım
Beyaz futbolu arayın onlar da zaten boyle muhabbet ariyor ahmet cakar her türlü rezil eder :)
bir tane instagram adresi açtım bir yazı paylaşıp takımdan 1-2 kişiyi etiketledim hemen telefonum çaldı ben trafik şubeden arıyorum şahıs arkadaşım yaptığın terbiyesizlik falan dedi dedim olayı anlatim tarafsız olarak dinle ne yapmam gerektiğini sen söyle dedim sen resimleri kaldır orta yolu bulucam dedi numaramı vermiş akşam kendisi arayacakmış daha önceden yaptığım paylaşımlar vs elindeymiş hakaret davası falan açabilirmiş parayı ödicekmiş uyuz olmuş ödemicekmiş vs dedi akşam kendisiyle konuşur detayları paylaşırım.