Trafik şubeden kimse aramaz ya !!
Printable View
dolduruşa kandırışa gelmeyin.. bir kere katekulliye getirmişler zaten.. trafik şubeden ne diye arıyosunki kendi arasın konuşsun de.. beni rahatsız ettiğin için ben seni şikayet edicem de üst rütbelerden tanıdıklarım var de bul bir iki tane rütbeli ver onların isimlerini bir daha karışırsan o kişilere ileticem vs. de trafikci arkadaşıda olsa çıkar aradan, tecrübeyle sabit :D kendisi aradığında da elimde belgelerim var medyaya malzeme yapsam sizden alacağımdan daha fazla para alırım haber değeri olarak de :)
yada İstanbul Bakırköy'de bir yere çağırıyor beni bir polis abim müsait bir anında gel beraber gidelim dese basıp gitsek çok iyi olur
orası beni bağlamaz hangi şubeye bağlısın adın soyadın ne onu söyle bakim de... yada ara 155 i bu numaradan polis oldugunu söyleyip arayan var doğrumudur de :D
kaldırmasaydın paylaşımları.bu kadar zaman bekledim verın parayı kaldırayım.hem suçlu hem guclu
telefonuna konuşmaları kaydedicek bi app yükle... konusmaları kaydet can sıkıcı bi durumda bunlarıda kayıt ettim diye sen öne geç ;)
instagram adresini verirsen bizde bakalım paylaşıma
androidde vardı adını hatırlamıyorum ama iphone için bildiğim yok şuan bakmak lazım store da...
keyfi kayıt olmuyor içerikde tehdit vs şeylerde olduğu zaman gayet güzel kanıt olarak kullanılabilir.. başka iki kişinin konuşmasını sen dinlesen veya kaydetsen suç olur ama kendi konuşmanı kaydediyo olman kimseyi bağlamaz..
aynen kayda almak suç haklıyken haksız duruma düşmek istemem adam akşam arayacakmış arayana kadar kaldırdım aramazsa tekrar koyacağımı söyledim
İsmini neden hala gizli tutuyorsun? Admlar seni sindirmeye çalıştığına göre düzgün adam değiller, onların anladığı dilden oynamak lazım.
Yahu kardeşim tamam anladık iyi niyetli, düzgün birisin de her söylenene neden itibar ediyorsun?
Arayan polise numaranızı 155e bildiriyorum, siz ne alaka beni arayıp oraya buraya çağırıyorsunuz, rahatsız ediyorsunuz deseydin ya...
Elinde instagram direct mesajları, whatsapp konuşmaları ve kazaya ait fotoğraflar varsa emniyete şikayette bulun, oynadığı kulübe, anahaber ve magazin programlarına gönder paşa paşa alırsın paranı...
Sakın gidip birileriyle biryerde buluşma, başına bela alma.