Eren Holding Dışında bu çadır işleri hikaye. Arkadaşıma söylemiştim uğramış şimdi, zaten çok fazla kayda değer marka da yok olanların da ürünleri hep bitmiş yada yok dedi.
Bu arada çadırın kurulmasına 9 gün kalmış
http://www.sanalcadir.com/
Şimdi geldim çadır'dan herhangi bir ekleme yapılmamış. Ne zaman ekleneceğinide belirtmediler. Gidecek arkadaşlar fazla ümitle gitmesin![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bgn baktım ordan geçerken. Çadır'ı mundar etmişler resmen![]()
Barbour benzeri montlar var orjinali yok. Kaban var tabi zevk'e kalmış. Ayakkbılardan eser yok..
Eren Holding'in çadırı kaçında açılıyor bilgisi olan var mı?
9'u diye biliyordum bilet almıştım ama bir arkadaşım bugün 16'sı dedi.
Başladı bile
http://www.sanalcadir.com
bu barbour yerli üretim falanmı oldu ben yıllar önce bedale wax serisinden almışdım bin tl ye yakın bir rakama şimdi nasıl oluyor 200-300 tl ler hiç anlamıyorum..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
amerika fiyatını bilmiyorumda maslakdada çadır açılmış arkadaşlar ordada görmüşler 200 tl ye 300 tl ye barbour var dediler çakmadır dedim yok orjinal dediler.. şimdi xor'da ilk mesaja yazınca ona hitaben yazdım sanırım yerli üretim falan oldu barbourlar bu kadar ucuz değildi waxsız international serileri bile çok pahalıydı.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Yok yok abi ben SanalÇadır'dan bahsetmiyorum. O bu sene çıktı zaten, asıl mağaza açılmadan 2 hafta önce internette satacağız dediler. Sonra asıl mağaza açılacak internet kapanacak. Bi'nevi stok eritme taktiği.
Mesela geçen sene Burberry de vardı ama sanalcadir'da yok. GANT'te çeşitler buradakinden çok çok fazlaydı vs vs.
Eskiden beri Eren Holding binasının zemin katında açılan mağaza, eylülde 212 Outlet'te açılacaktı takip etmedim ama sanırım yine 212'de açılır.
Reel mağazasının açılış tarihini sormuştum ben belki bilen vardır diye
Alışverişi denedim ama 45dk uğraşmama rağmen gerçekleşmedi sanırım sitesinde sıkıntı var gece işten gelince tekrar deneyeceğim..
ALLAH VAR GAM YOK..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)