Tayin dönemi yaklaştı ve tercihleri yapıyorum, aklımda ilk tercih olarak Iğdır var bilen,eden, duyan ne biliyorsa buradan yada pm den yazarsa sevinirim
Alternatif iller Van, Batman,Mardin
Tayin dönemi yaklaştı ve tercihleri yapıyorum, aklımda ilk tercih olarak Iğdır var bilen,eden, duyan ne biliyorsa buradan yada pm den yazarsa sevinirim
Alternatif iller Van, Batman,Mardin
Batmanı ve öardini kesin yaz ıgdırda kız arkdsm var sıkılırsın
www.honda-tech.com
Allah kolaylık versin abi.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
iklim olarak doğu anadoludan farklı olduğunu daha ılıman olduğunu biliyorum, siyasi olarak ilginç bir yerdir, azeri asıllı vatandaşlar mhpye verir, mhp ile bdp çekişmişti son seçimde
cumartesi günü ığdırda 1 sene öğretmenlik yapmış bir arkadaşla görüşeceğim, sormak istediğiniz ayrıntı varsa sorarım kendisine
Bizdeki bir komiserin eski görev yeri Iğdırmış, anlattığı kadarıyla fena değil ama yarın sorarım bir daha tavsiye eder mi.
3 seneden beri Batman'dayim.Tercih edilebilir diyorum.İmkanlar bakımından çok da kötü bir yer değil.Olaylar bakımından bakacak olursak,bazen ortam alevlenebiliyor.
malatya,elazığ,erzincan yazma imkanınız var mı?
malatya türkiyenin en yaşanabilir şehridir bana göre.
İKİ KAPILI BİR HONDA, GİDİYORUM GÜNDÜZ GECE…
batman ve ozellikle mardinde turistik olarak bulundum gezdiğim kadarıyla bence yaşanabilir yerler
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Abi gel Elazığ'a hayatını yaşa.![]()
pd130---> pd105--> d16a9--> z20let
Malatya iki sene önce çıktı Şark değil artık en yakın Elazığ var oda 6 yıl av merakım pek yok ama artık olur heralde zaman nasıl geçecek
kobani olayları sırasında şubeye gelen resmi yazıya binaen van ilinde çalışmak için dilekçe yazdm kabul etmediler. hakkari ve şırnak illerine yazan arkadaşlardan da gidemeyenler var. neye göre aldılar hala bilinmiyor. toplam 12 kişi çeşitli illere dilekçe verdik. ağrı/patnos. şırnak hakkari mardin ve kalanı van için dilekçe verdik. 1 kişi patnos 5 kişi van iline gitti. biz gidemedik. aynı zamanda diğer illerde çalışan personellerden dilekçe vermemesine rağmen doğuya tayini çıkanlar oldu.
özet olarak biz gidelim diyoruz göndermiyorlar
gitmek istemeyi doğuya çakıyorlar. var bi bit yeniği ama anlamadm
SWAT
Elazig güzeldir 5 yil kaldim. Olay vs bisey olmaz.
Igdir'i bilmiyorum ılıman diye duydum. Kars'ta 2 yil kaldim pek tavsiye etmem eger secenekler arasinda varsa
TB4BSA
doğubayazıtta askerdim seneler önce tabiığdıra göreve gıdıyorduk iklimi baya fakediıyor cukurda kakıyor ılıman. üniversiteside vardı. kısa dönem ığdır secerım ben olsam sıkılsamda
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)