Edit: Ben speedster le karistirmisim bunu![]()
Edit: Ben speedster le karistirmisim bunu![]()
Gm in aslen amerika pazarı için tasarladığı bir araç asıl adı saturn sky .. sanırım pontiac ismiylede amerika pazarında üretildi..
klasik gm mantığı işde amerika içinde mundar etmeyelim elimizde elli tane marka var bunu avrupa asya pazarlarındada satalım demişler opel'de gt ismiyle sürmüşler pazara Asya pazarında daewoo g2x adıyla sürmüşler pazara..
üretimi devam etseydi şu anda daewoo Gm kore olduğu için yani chevrole .. üretimi devam etse sanırım chevrole markası altında üretilirdi asya pazarında..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
araç çok güzel araçta bildiğim kadarıyla kilitli difransiyelde var. Motorun önü açık ciddi güçler elde edilir.![]()
doğuştan araba manyağı
Alınacak bir araç değil.. Serviste götürsenizde anlıyacak usta yok, parça sıkıntısı .. Yazılım vs yapmak ıstesenız bu seferde motor ıcın orj kol pıston yetmıyecek.
tipi güzel ancak bize uygun değil bence2.eli çok çok zayıf ve parça sıkıntısı çekme olasılığı yüksek olabilir ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
boyunuz 1.80 civarıysa arabanın içi çok basık, birde üstüne tenteyi açıp kapamaya çalışırsanız almaktan vazgeçersiniz. İlk geldiğinde almaya niyetlenmiştim Opel'in gümrüklü sahasında kısa bir tur atıp arkama bakmadan kaçmıştımS2k konforsuzdur derken bunu görünce s2k konforlu geldi.
Performans vs. bilmiyorum ama bence ilk satmama sebebi tentesi manuel ve zor açılıp kapanıyordu.
Fiyat olarakta s2k ile aynıydı.
Tente el ile aciliyormus ) Satmasin tabiki.
Bende 308cc e uzaktan kumandadan acilmiyor diye kiziyorum )
Bence alınır ama aracın ustası siz olursunuz bi sıkıntı çıkarsa sizin halletmeniz gerekir. Gözüme hoş gelir hep.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...15837793/detay
Ek olarak
El frenin yeri iç dizaynı bir japonu andırıyor
survivor selimde bundan var ondaki saturn sanırım ara sıra görüyorum caddedebu model pontiacta solstice opelde gt saturnde sky olarak satıldı. inanılmaz konforsuz olduğunu az cok tahmin edebiliyorum 2003 vectrada bile tümseklerden geçerken hamile kadın cocugunu düşürür bunu düşünemiyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)