User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Alarm Sistemi

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alarm Sistemi

Merhaba ,

Arkadaşlar günümüzde hırsızlık olayları arttığından dolayı açıkçası korkmaya başladım.. En son abimin evine hırsız girdikten sonra önlem almaya karar verdim. Ev hem sigortalı hemde güvenlik açısından alarm taktırmak istiyorum. Girişin üstünde oturuyoruz, ev komple camlar demir ile kapalı. Yazın 3 kişi korkmadan 3. kata çıktığından beri hep bir korkuyla uyuduk evde Adamlar bukalemun gibi tıkır tıkır aşağıya inip çıkıyorlar İşin sonu , tavsiye edebileceğiniz Alarm şirketi , güvendiğiniz hizmetinden memnun kaldığınız kimler vardır. 2 Firma ile görüştüm ;

Tepe Güvenlik : Sabit telefon kampanyası mevcut 2 sene boyunda 49TL 1 tane dedektör koymaktadır. Extra dedektörler tek sefer için tanesine 143 TL istemektedir..

Pronet : 40+Kdv Her ay, eklenicek her dedektör için de 1 $ ödüyorsunuz.. Yani 1 tane onlar veriyor , 2 tane de siz monte ettirdiniz taktir de 42$+kdv talep etmektedir.

Önereceğiniz firmalar , memnun kaldığınız ve bununla çalış dediğiniz kimse var mıdır ?

Teşk.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Pronette detektörden detektöre fiyatlar değişiyor.. Hareket, cam, wireless derken anormal fiyatlar çıkarıyorlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kale kilitin kurduğu kale alarmıda inceleyin.
    bi ara bayiiliğini filan için çok ısrar ettiler(kilit firması olmamdan ötürü) fiyatları piyasaya göre şuanda en uygunu gelmişti bana.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MGS den fiyat al derim 3 sene muhasebesinde çalıştım referansları baya sağlamdır Türkiye ye gözlem istasyonunu getiren ilk firmadır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)