bence de, en tepeye oyna.
bence de, en tepeye oyna.
Şu videoyu merakla beklemedeyim.O nedenle konuyu takipteyim.
Mumkunse yetkili servisin sahipleriyle direk irtibat kurmaya calis , vw nin adindan once memleketinde kendi adinin ne kadar lekelenecegini soyle + olarak magduriyetin az uz bi konu degil senin para verip kiyamadigin arabaya binip oyle kirbac vuramaz kimse bu memlekette vali bile vatandasa kufur edemiyorsa servis elemani kim? Kendini ne zannediyor? Benim fikrim pesini birakma almanyaya da resmi yollara basvuracagini belirten evraklarla beraber gerekirse mail at posta yolla
şaka gibi gerçekten... bir de tehtit var he :)
bir avukata danış yasal olarak bir sorunun olup olamayacağını eğer yoksa şu anki arabanın sıfırını iste yani ben öyle yapardım sonuçta küfürlerden donup kaldıysam olanları kabullenip unutmak için ciddi büyük bişey isterdim 3-5 liralık aksesuara kapatmazdım.
Ana haberlere çıkma kısmı zor doğuş grubunun reklamını kimse kaybetmek istemez fakat en azından sosyal medyada patlama yapar.
Bi avukat yok mu bunu nete verip vermeme konusunda yorum yapabilecek.
Bence arabanın sıfırını iste sanırım öğrencisin sana tazminat davası açsalar 3,1 TL alırlar :)
Yahu korkcak birşey yok koyun videoyu
https://www.youtube.com/watch?v=-eXUnZrykDY
Bakın adam arabasının durumunu koymuş porsche gidip adımı kötülüyosun gibi bi dava açamaz
Açarsada haklı bulunamaz
@Mehmetmert dostum çok sabırlısın. adamlar resmen yaşının küçüklüğünden dolayı seni korkutuyorlar. üstte de yazdığım gibi kimse ama kimse aracınla çıkıp o şekilde kullanamaz. Ya birisine çarpıp kaçsalardı?
Elinde videolu kanıt var hiç bekleme atla tepelerine hangi firma ise. sen sadece bayi bazlı düşünüyorsun fakat o Y firmasıda bayisini denetleseymiş, ona göre eleman alsalarmış.
Kesinlikle Y firmasıda suçludur.
O bayi firmayı temsil ediyor.Yapılan büyük bir hakaret ama bence de önce bayinin sahipleriyle direk iletişime geçin sonra doğuşla baktınız yine olmadı bir tercüman bulunup direk Almanya'ya mail atın sorun çözülür büyük ihtimal.Sonuna kadar haklısınız bence 3e 5e peşini bırakmayın.Videoları da şimdilik koymayın zaten olan olmuş video yayınlanmış,imaj zedelenmiş deyip bir şey vermeyebilirler ama size de tazminat davası açamazlar o korkutmak için büyük ihtimal.Geçmiş olsun.
Mehmet çok geçmiş olsun bence yasal yollara başvur
Formen hakkında nasıl bi işlem yapılmış merak ettim ?
Golf R çektir kapıya :D
şaka bir yana o kişinin işten çıkarılmasıyla tatmin olma sadece özür dileyen müdürün işten çıkarsalar bile tatmin olma öyle bir dünya senin yapmaya kıyamadığın şeyleri yapıyor adam ne güzel dünya sonra özür dileriz umarım senin için en güzel sonucu alırsın
şimdi sonuç ne arkadaş ne yapmayı düşünüyor ? birde pm ile servis bilgisini alabilirsek aklımızda bulunsun :) vede hiç korkma akıllı davran avukattan gerekli bilgileri al sonra medya ve sosyal medyada yayacağını söyle billur yalama moduna her türlü geçirirsin bi s.kimde yapamazlar ;););)
geçmiş olsun.
takipteyim.
bu servis istanbulda mı ?