Hayır Adana'da.
Hayır Adana'da.
geçmiş olsun gerçekten sıkıntılı bir durum
Hatirlayan olacaktir bi ara facebookta bi Doblo'nun ustune bi pankart yapistirilmis fiatla ilgili bi servis kotulenmis adam en son bu arabayi hibe ediyorum tarzinda bi yazili bi fotograf vardi. O adama bisey olmadiysa sana da bisey olmaz . Bu adam gibi sen de haklisin kardesim . Sonuna kadar git kardesim . Yetkili servisin ismini ve videoyu şimdilik paylasma . Kapinin onune Golf R birakana kadar git :) Senin arabana koydugun kamera guvenlik amaclidir keyfi amacli yapilan bi kayit degil. Yasal surec uzun surer ama hala seni tehdit etmeleri de ilginc . Allah kolaylik versin
Golf R değil GTD alacak Mehmet daha pahalı o :D Video ilerde bi gün düşerse efsane olacak ama o kadar söyleyim :D
video hala yüklenmedi mi ?
çok geçmiş olsun valla benimde taktırasım geldi şimdi güvenlik kamerasi
2001 li yıllarda o zamanın sıfır audi a3 ünde.. arka camında kocaman devasal puntolarla bu araba fabrikadan çıkış hatalı üretilmişdir kaportasında boya tutmamakda dökülmektedir gibi bir şeyler yazıyordu..
arka camında boyayla ilgili uzun uzadıya büyük puntolarla bir şey yazıyordu boya tutmaması boya atması ile ilgili ondada servis ilgilenmiyor değişmiyor hatalarını kabul etmiyorlarmış bende ibrete örnek olsun diye bu yazıyı asdım falan gibisinden bir şeyler yazıyordu 14 sene olmuş tam hatırlayamasamda sıkıntı boyadandı onu biliyorum.. :)
Hastroloji... Gerçi baska yerde olsa sasardim muhabbetlerden...
Arkadas yasal yollara gitmis ama hala çok iyi niyetli düşünüyor... Böyle büyük bir firma icin cok kotu bir reklam bu ve kendilerinden verecekleri ödunun haddi hesabı olamaz. Bence iyi bi avukatla cok iyi bi manevi tazminat alir. Acikcasi tatlıya bağladık vs gibi bi laf duyarsam o kufuleri ben yemis gibi sinirlenicem burda...
Arkadaş, bu kadar yorumun ve böyle bi durumun üzerine tatlıya bağladık derse bence beraber tatlıcıya gitsin o "x" servis elemanlarıyla... Mümkünse milleti yok yere dellendirdim diye de burada bi özür dileyiversin Allah için..
0 arabaymış, bakımmış ben anlamam. Eninde sonunda o adamı yorulana kadar dövmeden rahatlayamam..
Tatliya baglanma durumu yok,yasal surec basladi.Buraya yazacagim kotu birsey bizi haksizken hakli duruma dusurebilir.
Bekleyelim,gelismeleri aktaracagim arkadaslar.
haklıyken haksız demek istedin dimi mehmet :D
Çok geçmiş olsun ağzım açık okudum yazık günah.
harbıden can sıkılır bu duruma en ıyısını yapmıssın dıyecem ama turkıyede adelet yok bahsı gecen x firmanin tr distirbitoru sayılı fırmalardan yasal surecte hıc bırsey elde edemessın gıbıme gelıyo hayırlısı olsun senın ıcın