User Tag List

Sayfa 18/22 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon
415 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: Yetkili "X" Servisinde Musteriye Kufur Etme,Araci ile Makas Atma...vs

Mpower94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son durum nedir bir haber var mı?

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle geçmiş olsun benim aracıma öyle birşey yapsa o servis çalışanını tampona bağlarım herşeyi geçtim test amaçlı benim aracımda kurallara uymuyorsun aracın canı çıkana kadar gazlıcaksın tamam eyvallah ama bana küfür etme hakkını sana kim veriyor diye sorarlar adama küfür etsem admin abiler direk keser cezamı onun için kibar bir dille anlatım yaptım
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olay mahkemeye taşınmış anladığım kadarıyla bu noktadan sonra 3. kişilere söz hakkı düşmez.

Ama benim konuyla ilintili olduğunu düşündüğüm için merak ettiğim bir durum var,

Kayıtların izinli ve izinsiz olması konusu.

Araçtaki kameranın amacı herkesin bildiği gibi dış ortamı çekmek ve olası bir durumda araç sahibini koruyacak kanıtlar elde etmek.

Bu noktadan bakıldığında araç sahibinin kayıt üzerinde bir denetimi görünmüyor, kayıt otomatik başladığı için.

Bunu da aracına binenlere (ses kaydı / görüntü kaydı) bildirmek zorundalığı var mı hukuki olarak ?

Kaldı ki olay anında araç sahibi bunu bildirebilecek durumda da değil.

Sorunun cevabı evet ise EGM nin online ihbar sistemi var mobil uygulama olarak şahsen çokça kullanıyorum ve fotoğrafını çektiğim 3. kişilerin bundan haberi yok.

Bu durumda ben de mi yasal olmayan bir işlem yapmış oluyorum ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok abi ya olur mu öyle dava. O kafayla hareket edilirse zaten mobese kameralarına doğru ok çizmeleri lazım "naah burada kamera var kaydınızı alıyoruz" diye.

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuç ne oldu arkadaş kayboldu ?
    Vorsprung Durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yemin ediyorum Kim Kardashian videosundan, Kate Upton'ın ciciklerinden daha çok merak ediyorum şu videoyu

Jackie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigit06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yemin ediyorum Kim Kardashian videosundan, Kate Upton'ın ciciklerinden daha çok merak ediyorum şu videoyu
    İkisi de iyiydi ama bu videoyu ben de deli gibi merak ediyorum
    Charged & Supercharged

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jackie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İkisi de iyiydi ama bu videoyu ben de deli gibi merak ediyorum
    sen o videolar için bi link atda pm den bu video düşünce bende sana atarım
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

blackeagle3434 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,biraz fikirlerinize ihtiyacım var.

-Aracımı 26.02.2015 Yetili bir X servisine götürdüm,şikayetim turbodan ufak bir ıslık sesi gelmesiydi(Egzozdanda olabilir contasinda kacak olabilir ondan sonra oldu).Aracın gidişinde ve turbo basıncında hiçbir sorun yok.Amacım birazda sorun çıkartıp çıkartmayacağını öğrenmekti.

-Aracımda bu arada DPF iptali ve Yazılım var(),Formen geldi dinledi hemen turbonuzu değiştirelim garantiden dedi."Aracımda egzoz ve yazılım var orjinale dönmem gerekirmi dedim?" "Yok yok hemen değiştiririz iş emrini açtırın siz dedi"

-Buraya kadar aslında şoklar içerisindeydim,birazda mutlu olmuştum.Arabanin gidisinden birsey olmasada kim sufir turbo istemezki,Neyse arabamı bıraktım yaklaşık 2 saat sonra telefon geldi.Aracınızda yazılım var,dizel partikül filtresi sökülmüş...vs araç garanti dışıdır diye.

-Gittim ve aracın servis kayıtlarına yazılımlı olduğu işlenmişti,kendime küfür ede ede imzamı attım ve çıktım.Çünkü söyleyecek birşey yok o şekilde girersen bırakırlar.

-Gelelim KONUNUN PATLAMA NOKTASINA:Aracımda güvenlik için araç kamerası var,Görüşümü engellemesin diye dikiz aynasının arkasına taktım.Tabi servisteki arkadaşlar bunu görmemişler.Konuşmalar şu şekilde

Formen:Çocuğu kandırdım,arabada yazılım var.Garantiden değiştirelim hemen dedim.

Diğer çalışan:Tanıdıkmı?

Formen:İstediği kadar tanıdık olsun .ikerim....

Çalışan:Sonra sana tan tana etmesin araç sahibi

Formen:...ikerim hayırdır ya,isterse topla tüfekle gelsin ben aracın resimlerini çektim garanti dışı

**Evet arkadaşlar yetkili servisteki insan bana küfür ediyor,piçliğine garanti dışı bırakmak için hemen bırak dedim diyor(kameradan bir haber) Tabi olay bu şekildede kapanmıyor.

-Araç yazılımlımı?Gel hadi turlayalım diyorlar hemen.Aracımla yola çıkıyorlar.Benim kendi aracıma yapmadığım eziyeti yapıyorlar.
    *Makas atıyorlar
    *Hız sanırını geçiyorlar
    *Kameraların altından hiç gaz kesmeden geçiyorlar
    *Işık ihlalleri yapıyorlar
    *Üstüne üstlük ısrarla garantiden değiştireceğimi sanıyor,piçlik yaptım diyor orda çalışan.
    *9dk arabanın canına okuduktan sonra atolyeye girerken başka bir usta çıkıyor aynen şunu söylüyor "Arabanın bacısını .iktin karşıdan geçerken ta buraya kadar geldi ses diyor"
    *Araç servis alanına geliyor ama aracı stop etmiyorlar.Allahmı ettirmedi bilmiyorum,araç stop edilmediği sürece kameraya elektrik gidiyor ve kamera kayıt etmeye devam ediyor.
    *Başka müşterilerede küfür ediyorlar,Sonlara doğru benim arabanın başına geçip yazdıklarını servis danışmanına okutturuyor.Nasıl yazdım ama haberi yok değişecek zannediyor diyorlar ve Diğer danışmanda Adamsııın diye karşılık veriyor.
    *İşin kısacası arabamı hor kullanabilirsin,kırmızı ışıktan geçersin,bana piçlik olsun diye garanti dışıda bırakırsın eyvallah ama Bana küfür edebilirmisin Yetkili servis çalışanı olarak? Yada servisteki başka insanların anasına küfür edebilirmisin ???

Tabi videoları izlediğimde gece saat 2 idi ve elim ayağım titredi,ertesi günde şehir dışına çıkacağım için hemen bir çok sevdiğim abime whatsapp'dan görüntüleri attım o servise gitti konuştu.Bana telefonlar açıldı çok özür diliyoruz...vs diye

Etesi kendim kalktım ve gittim,Müşteri ilişkilerindeki bir bayan-ve servis müdürünün odasına girdim.Bilgisayarımı açtım videoları izlettim(ben bile kötü oldum bayanlar yanında bana küfür edilirken).Hepsi kitlendiler kaldılar.Evet benimde zoruma gitti 40 yaşındaki servis müdürü olmuş birisinin yanımda kitlenip kalması,yerin dibine girmesi ama olacak işmi?Üst mercilere olayı bildirdik,emin olun gereken herşey yapılacak denildi.Şu an için sizden özür dilemekten başka birşey yapamaam dedi.Saka gibi degilmi Ozur dilemekten baska birsey yok.Lan arabanin .mina koymus adam,kameralarin altindan makas atarak geciyor,birde baa kufur ediliyor sonra Ozur dilemekten baska yapacagim birsey yok

Elinizden gelenin yapılacağına inanıyorum ama lütfen sonuçları beni tatmin edici olsun dedim....vs baktim hala dandun ediyor baslarim turbonuzada garantinizede dedim ciktim.

Malesef böyle tatsız bir olay geçti başımdan,ben aracın garantisinde değilim zaten şu anda.Aracımda hiçbir sorunda yok.Lakin size sorarım,Aracınızı yetkile servise bırakıyorsunuz
    -Size küfür ediyorlar,başka müşterilere küfür ediyorlar,Aracınızı eşşek gibi kullanıyorlar,makas atıyorlar,ışık ihlali yapıyorlar hemde yetkili servis çalışanı.Sizce bu yenilir yutulur tarzda birşeymi?Bence değil.
    -Ustune ustluk ben gidince birde show yapiyorlarmis,bizimde avulatlarimiz var heryere veririz bizden habersiz cekmis goruntuleri...vs Lan habermi vericem bana sovmeyin arabada kamera var diye,arabanin .mina koymayin kamera varmi diycem.
    -Ben ne biliyim benim bile aklima gelmedi kamera basta...
    -Dogusu aradim sikayet ettim bende,dun yani pazartesi gunu "Berk"adli kisi beni aradi.Kisi hakkinda gerekli yaptirim yapildi,ozur dileriz...vs"
    -Boyle bir videonun ben youtubeye dusmesini istemem dedim,musteriye nasil kufur ediliyor musterinin arabasiyla nasil makas atilip,anasini belliyorlar arabanin...vs konustum
    - X marksini kotulemek adina boyle birsey yaparsaniz,milyar dolarlik sirkette size dava acicaktir markayi zedelemekten diye birde uste cikmaya calisiyor
    sizin yetkilendirdiginiz seviste,sizin egitim verdiginiz calisan bana kufur ediyor dedim... Telefonu kapadik.

-Ben ne arabanin garantisindeyim su anda nede baska birsey,zaten 6 ay sonra garantim bitiyordu.Arabamda da hicbirsey yok sapasaglam
    -Benim yag sicakligi 65e gecmeden basmadigim arabami soguk soguk calistirio 10 dakika boyunca canini alip,makaslar atip,bana kufur edip,ustune ustluk halada uste cikmaya calisir gibi arac kamerasi kayitlarini gizli cektiniz hakkinizda dava acariz demelrri cok komik
    -Araba benim mulkum,ici benim mulkum,kimsenin kisisel hayatinida kayit etmioyorum.Hala cok sinirliyim gercekten
    -Sinirlede hareket etmek istemiyorum,bu yuzden dolayi "x Yetkili servisi yazdim ve videolari simdilik koymadim" Sizin dusunceleriniz benim icin onemli
    -Bu saatten sonra onlardan ne turbo istiyorum nede garanti(zaten araba tikir tikir sorun yok),elimden geldigince pesini birakmayacag bu isin...
    -En azindan aracini servise goturenlere guzel bir ornek olur,basinda durabildikleri kadar dururlar....
    -Hepiniz sorun yasiyorduk ama kanitlayamiyorduk,gelisme surclerinide burdan paylasacagim.
    (Not:sorun cozulunce nokta nokta duzeltmem tum konuyu merak etmeyin ahaha )

Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın,Saygılarımla...
    Kardeşim okurken ben bile sinirden çıldırdım.. Tüm yollara başvurmayı dene, en önemlisi markanın yurtdışı yetkililerine gönder bu mağduriyetinin belgelerini vs.. mutlaka buraya dönüş yapacaklardır. Bende farklı bi konuda bu tarz bi sıkıntı yaşamıştım almanyaya mail attım. 1 hafta önce bana ukalalık yapan hanım özür dilemek ve mağduriyetmi gidermek için aramıştı..Bu yolu dene kesinlkle

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelişme var mı?
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    TR de hukuk sistemi bu kadar hızlı ilerlemez ya, hangi mahkeme bakıyor bilmem ama babamların "cumartesi gecesi ataması" kurbanlıklarını gidermeleri 14 ay sürdü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigit06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Töbe de lan
    kate' in memeleri haric de

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun can sıkıcı bir durum hiç tanımadığın birine neden kumpas yapmak ister bir insan

bugra_0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birisi kumpas yapr birisi üstümüze yürür vay arkadaş ne hale geldi VW

TayCupra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben senin yerinde olsam, sağlam bikaç avukatla görüşürüm ve konuyu basına kadar taşırım. Böyle birşeyin affı olamaz.
    Burası böyle bir ülke olmamalı ama malesef burası Türkiye
    Cupra
    S2k

Live Fast, even Fly

lncdlt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videoyu internete koyarken mutlaka ingilizce altyazi yapin. youtube da cok ciddi baski olusacaktir. sirketin uluslararasi merkezinden size ozur olarak yeni arac bile gelebilir. boyle ornekler var.
    BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    video yu yükle buraya, servis ve personel isminide yaz bence. Ne diyecek adam markayı kötülüyorsun mu? a.q. herifi iftira atmıyorum ki personelinizin *** yemesi de geç.

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herseyin bir zamani var onu bekliyorum arkadaslar az kaldi

Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Töbe de lan
    kate' in memeleri haric de
    Yemin ediyorm gulmekten yarildim ahahhah

Jackie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video düştüğünde link vermeyen de bizden değildir net
    Charged & Supercharged

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)