Kardeşim yalama safhasına geçtilerse eğer benim bi passat alma durumum var ağustosa gün verdiler onuda bi öne çektiriver sana zahmet :)
Kardeşim yalama safhasına geçtilerse eğer benim bi passat alma durumum var ağustosa gün verdiler onuda bi öne çektiriver sana zahmet :)
arkadaş goruntulerı cd cıkartıp satmaya kalksa ondan bıle parayı bulur 32.k tıklanma olmus, yarısı aynı kısıler desen,15.k :):) almak ısteyende çıkacagına emınım
Basınla ilgili bir durum olursa haber vermen yeter Gazetede çalışıyorum haber salarız :)
ara ara açıp bakıyorum konuya.. ne demişler insanoğlu ya meraktan :) Arkadaşların dediği doğru tıklanma rekoru kırıcak harbiden...
şu video ne zaman yayınlanacak millet kurtlandı artık:)
Yasal olarak devam ediodu arkadasin dedigine gore isi uzun sanirim olayin :D
1 yıldan aşağı sonuçlanmaz bu dava en basit arsa davası bile 3-4 ay sürüyo
bu sekil calısan annesi kötü olan insanlar yüzünden ultra takıntılı olduk. hukuksal yola basvurmanız en iyisi olmus umarım gereken adalet ve tazminat saglanır en hızlı sekilde. tekrar gecmis olsun gelismeleri bekliyoruz.
https://www.facebook.com/video.php?v=10205183877268318
şimdi mb davamı acıcak bu adama yada kanala ? tabıkı hayır
vay be mercedes'e bak. kimden araba alacağız şaşırdım yeminle.
o konusmaları yapan arkadasa gidip kulagına smdi kim kmi ...kioms gör bakalm demek lazım :)
Ahahaa adam otturmus valla kolumani. Perakende sektorunde ne kadar yuzsuz problem musteriysen o kadar sozun gecer nazin gecer problemin cozulur, uysal adam surekli idare etmeye calisilir.
yok mu bi gelişme ya merakla bekliyoruz
Konuyu takipteyim ben de sonuçları merakla bekliyorum video yüklenmedi sanırım
Birşey yok arkadaşlar bekliyoruz,biliyorsunuz çok hızlı ilerliyor herşey bu memlekette :)