Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı
-Konuşmalar şu şekilde
Formen:Çocuğu kandırdım,arabada yazılım var.Garantiden değiştirelim hemen dedim.
Diğer çalışan:Tanıdıkmı?
Formen:İstediği kadar tanıdık olsun .ikerim....
Çalışan:Sonra sana tan tana etmesin araç sahibi
Formen:...ikerim hayırdır ya,isterse topla tüfekle gelsin ben aracın resimlerini çektim garanti dışı
**Evet arkadaşlar yetkili servisteki insan bana küfür ediyor,piçliğine garanti dışı bırakmak için hemen bırak dedim diyor(kameradan bir haber) Tabi olay bu şekildede kapanmıyor.
-Araç yazılımlımı?Gel hadi turlayalım diyorlar hemen.Aracımla yola çıkıyorlar.Benim kendi aracıma yapmadığım eziyeti yapıyorlar.
*Makas atıyorlar
*Hız sanırını geçiyorlar
*Kameraların altından hiç gaz kesmeden geçiyorlar
*Işık ihlalleri yapıyorlar
*Üstüne üstlük ısrarla garantiden değiştireceğimi sanıyor,piçlik yaptım diyor orda çalışan.
*9dk arabanın canına okuduktan sonra atolyeye girerken başka bir usta çıkıyor aynen şunu söylüyor "Arabanın bacısını .iktin karşıdan geçerken ta buraya kadar geldi ses diyor"
*Araç servis alanına geliyor ama aracı stop etmiyorlar.Allahmı ettirmedi bilmiyorum,araç stop edilmediği sürece kameraya elektrik gidiyor ve kamera kayıt etmeye devam ediyor.
*Başka müşterilerede küfür ediyorlar,Sonlara doğru benim arabanın başına geçip yazdıklarını servis danışmanına okutturuyor.Nasıl yazdım ama haberi yok değişecek zannediyor diyorlar ve Diğer danışmanda Adamsııın diye karşılık veriyor.
*İşin kısacası arabamı hor kullanabilirsin,kırmızı ışıktan geçersin,bana piçlik olsun diye garanti dışıda bırakırsın eyvallah ama Bana küfür edebilirmisin Yetkili servis çalışanı olarak? Yada servisteki başka insanların anasına küfür edebilirmisin ???