User Tag List

Sayfa 4/22 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
415 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Yetkili "X" Servisinde Musteriye Kufur Etme,Araci ile Makas Atma...vs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu okuyunca kendi arabammış gibi sinirlendim.Ben yetkili servise arabamı bırakıp rahatça sırtımı dönemeyeceksem yerler öyle servisi..Gittiği yere kadar uzatın, elinizden geleni ardınıza koymayın.Aslında en iyisi o çalışanların götünden kan almakta oyle de haklıyken haksız duruma düşersiniz..Gittiği yere kadar kovalayın.Pes etme.

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabanin icine kameranin gormedigi bi aciya bu aracta kamera ile kayit yapilmaktadir yazan bi sticker yapistir gizli kayit olayi fln kapansin tamamen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karşı taraf saçmalamış...

Bu kadar b.ku yiyip bi de işi gizliye bağlamaya çalışsalar ve ben olsam çoktan canlarına okumuştum hukuki olarak.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    en başda lafım bütün servisler için geçerli değil.. illaki içlerinde seviyeli saygılı olanlar var biliyorumda var zaten..

hukuki bir sürece girmemişsen şurda açdığın konu zaten bilinen gerçekler kaç tane servis çalışanı yada yetkili müşteri gittikden sonra o yüzündeki sahte gülücük ve o suni nezaketi devam ettiriyor..

müşteri varken sallıyorum ahmet bey şurdan balatayı uzatırmısınız müşteri gitsin lan ahmet moduna geçiyor bazıları tekrar ediyorum hepsi değil.. gönül isterki o seviye saygı müşteri yokken kendi aralarındada devam etsin bu işdeki verimide çok arttırır bakınız örnek almanlar italyanlar v.b ...

arabayla gazlama olayına gelince tekrar ediyim kaçı yapmıyor.. müşteri arabasıyla tatile gidenini de gördüm müşterini arabasıyla sanayinin içinde kaza yapıp müşterinin ruhu duymadan tamir ettirip boyatıp müşteriye arabasını geri verenide gördüm.. çoğu insanda bu tip şeyler görmüş yada duymuşdur zaten..

tekrar ediyim yazdığım işini helaliyle hakkıyla ve büyük bir samimiyet saygıyla yapan servisleri kapsamıyor ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kamera ile ilgili hiç bir şüpheniz olmasın bence. İş yerleriniz de tabela mı asıyorsunuz "burada güvenlik kamerası var hırsız bey" diye.

arabasızadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baştan sona okudum üzüldüm ,benik bwşıms gelse herhalde haksız duruma düşüceğimi bilsemde sopayla kovalardım o piçleri ,o vw servisinin içinde ,bu insanlar ne kadar hain olabiliyorlar anlamıyorum yemek yedikleri kaba sıçıyorlar ,bence ilk iş bi avukatla görüşüp her türlü hakkınızı arayın bide elinizdeki videoyu int. Ortamında ve sosyal medyada paylaşın gerisini onlar düşünsün.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gidip servise gizli kamera yerleştirmedin ki kendi arabana güvenlik için koyduğun bir cihazdır, dolayısıyla gizli Saklı birşey yok ortada, sakin sakin düşün 2 okka daşşağı olan bir avukatla anlaş arkana yaslan keyifle izle sonrasını

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne dogus ne vw almanya hic bir sey yapmaz bence. Vw grubunun tum markalarinda ve genel vw calisanlari sirket anlayisinda heralde "piskinlik" ve "vurdumduymazlik" ilkesi var. cankaya dogus zamaninda az ugrastirmadi beni garantiden enjektorlere kadar degistiricez dedikleri arabanin masrafini is bitince muhasebeye gecince biz karismayiz diyip el ayak crkmislerdi. Zamaninda baska dogusun musterisine internetten sorunlarini silme
    Karsiligi garanti disindan cikmamasi rezilligini paylasmisti dh den biri. Herkes vw almanyaya mail atti hicbir sey olmadi.

Kisacasi vw grubu araca sahip olmama ragmen vw markasi ve vw grubunun dist. Ve servislerinden muhtesem derecede sikayetciyim. X vw servisi degil de x marka servisi yazdan da bunun vw oldugunu cogu kisi anlardi cunku bu kadar yuzsuz bu ulkede baska bir marka olamaz, cunku distributor bir kere bu kustahlik yapma toleransini calisanlarina veriyor. Hadi haklarini yemeyim izmir mbu vag grubundan tek memnun kaldigim servisdi.

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabrına hayran kaldım dostum. Bu konuda sonuna kadar haklı çıkacak olan sensin, sakın elini ardına koyma bence yapabildiğin her şeyi yap ki kimin ne olduğu gün yüzüne çıksın. Çok çok üzüldüm bu arada böyle bir olay başına geldiği için
    .

emirzukak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence haber kanallarına Gönderin en Güzeli bu bence

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin o kamerayı koyma amacın ve koyduğun yer apaçık ortada hukuki ihlal gibi birşey söz konusu değil. sosyal medyada videoyu yayınladığında zaten kısa sürece oldukça ilgi çeker daha sonra haberlerde de mutlaka görürüz

DERAN_TUYNER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eger İstanbuldaysan şirket avukatımızı yönlendirebilirim sana
    Şirket davalarında meşhur ve başarılı bir avukattır kendisi patent davaları dahil bu güne kadar dava kaybetmedik

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video nasılsa sende, önce maddi manevi nasıl olursa tazminata götür olayı avukatla görüşüp, senin aleyhine dönmicekse tabi ki sanmıyorum olayın size döneceğini. Doğuşla direk bağlantı kurmak daha mantıklı sanırım. Olay yeni öfkeyle kalkan zararla oturur derler iyiki öyle yapmamışsınız. Bikaç avukatla görüşün neler yapılabilir maddi yönden önceliğiniz bu olsun.

rahatsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o eilndeki görüntülerle inanılmaz seyler yaparsn çok kötü niyetli olsan. onlar da akıllı degilmis ki, seni üzgün sekilde yollamıslar. sosyal medya gücünü bilmiyorlar heralde bunlar.
    a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    bu arac sahsiyet tarafindan izinsiz olarak kullanildiysa buna hirsiz denebilir mi ? Boyle bir yargilama olamaz mi ?Yetkili serviste suca orta sayilir o zaman..Avukat arkadaslar yardim edicektir muhakkak umarim en agir cezayi alirlar hatta fox habere ver kayitlari..

ersandeniz
    Misafir
    Bence once Doğuş'a gönderin bu videoyu, oradan ses gelmezse Almanyaya gönderiyorum diyin, mutlaka bu ahlaksızlığın bir yaptırımı gelir, aracınızda kamera olması da suç değil bence

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence de bir avukat görmesinde fayda var, hatta ihtiyaç varsa 'kan' alacak avukat ta var, gerek istanbulda gerek adana da
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle çok geçmiş olsun.Tek birşey söyleyeceğim sürüm sürüm süründürün şerefsizleri.Topla tüfekle gelsin ha ?karaktersiz..
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

yigitblr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer görüntüleri yayma aşamasına gelinirse ilk hedef ekşi sözlük olmalı gerçekten çok etkili oluyorlar böyle durumlarda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)