Techturkey e üye olduğunu bilmiyorlar herhalde, ben olsam servisin yerinde o videonun orjinali için para bile teklif ederdim.:)
Techturkey e üye olduğunu bilmiyorlar herhalde, ben olsam servisin yerinde o videonun orjinali için para bile teklif ederdim.:)
Almanya VW'ye konuyu açıklayan ve almanca alt yazı eklenmiş videoyu mail atardım yerinde olsam..
ayrıca ana haber bültenlerine de gönderirdim, markayı kaparlar zaten haber esnasında
o küfreden yavşağa da, söylediklerini yapması için dikilirdim karşısına siksene sıkıyorsa diye
hemen gidip şikayet ediyosun kardeşim. inan bana servis kapatmaya kadar yolu var bu işin. daha önce benzer bi örneği yaşadı bi arkadaşm. eger şikayet olsa bayi kapanacaktı. kesinlikle geri adım atma. eger fikir istersen özelden yazabilirsin. hatta biraz zorlarsan sıfır golf bile alabilirsin
Kesinlike bir avukat ile görüşün.. Bunu yanlarına bırakmayın elinizde delil oluştrabilecek kayıt mevcut..
Bu fırsat her zaman ele geçmez.Tabiri caizse ÖTTÜRMELİSİN servisi.
Gaza getirmek anlamında degil ama bu özel servislerden vatandaşın çektigi nedir ya bende golf7 kullanıcısı olarak nefret ettim vw servisinden.
Kesinlikle dava aç Mehmet veya yazılı ve görsel basına dağıt.İlgilerini çekerse kesin seni keyiflendirecek gelişmeler olur..
Öncelikle ıyı sabır varmıs sızde tum sossyal medyaya vıdeoyu koyun ama ondan once bı avukata basvurun sadece ozur dıleme ıle kapatmayın olayı o formen arkadas gerekırse meslekten atılsın ama yıne sıze faydası olmayacak o yuzden dogus oto ya tazmınat davası acın
O video keşke benim elimde olsa :)
Geçmiş olsun öncelike sakin olman fervi davranman iyi olmuş o servisten net bi tavır beklerdim.
Çok geçmiş olsun herkes senin kadar sabırlı olmayabilir. Hakkını sonuna kadar araman lazım bu video 40 yılda 1 denk gelir. İkramiye gibi bir şey bence iyi düşünüp değerlendirmen gerekir diye düşünüyorum.
Ben doğuş oto da çalışıyorum. Bayinin yapacağı tek şey o çalışanları işten çıkarmak olur. Dava açmadan içinde belki sana hediyeler sunabilirler. Ama öteye geçmez. O milyar dolarlık şirket lafını seni korkutmak için söylemişler haklısın bu durumda.. Videoları kaybetme.. Paylaşmada biyerde..
Doğuş'la temasa geçin derim. Sonuçta onların markasını temsil eden bi işyerinde böle bi rezalet yaşanıyor. Onlar daha bi derin ilgileniceklerdir konuyla (umarım)
Videoyu sosyal alemde paylaşırsanız bazı kişisel şahıs sayfaları ''Kemal Ekşioğlu'', ''Cezmi Kalorifer'' vs gibi sayfalar bu tarz videoları görüp paylaşmayı sever. İşte o zaman yayılma oranı baya bi artacaktır.
Aracınızda kamera var ve bu bir güvenlik vs amaçlı bişey sonuçta. Kimse kalkıpta ''bize kumpas kurdu'' filan diyerek size tepki gösteremez.
Herşey açık ve net. Edilen küfürler, araç hor kullanılmış... Ayıp bu. Çok büyük bi ayıp hemde. Bunu VW gibi bi marka çalışanı yapıyor.
Kardesim oncelikle geçmiş olsun.
Arabanla her ne kadar gazlamıs, kotu kullanmıs olsalar dahi (hos bu bile kabul edilemez) Allah'tan kaza yapmamıslar. Bence bu işin peşini bırakma, onlar senin bu olayın peşini bırakacagını dusunuyorlar, bu yuzden sana o sekilde
davranmışlar. Kesinlikle bu işin peşini bırakma, illa ki Tech de aramızda avukat olan bir uyemiz vardır, veya cevrende, bi danış once, akıllı hareket etmek lazım, gerekirse 0 araç almaya kadar gider diye düşünüyorum. Bu arada sabrına hayran kaldım, ben olsam ana avrat soy sop demeden girişirdim, tekrar geçmiş olsun...
gecmıs olsun once ben olsaydım herhalde servıste dırek dalardım adama.sonrasında demek bısı yapmıyorlar he arabadan kac bın km motorundan yemiş adamlar. bıde artıs artıs konusuyor. musterı memnunıyetıne bak o adamın ısten atılması lazım bırdahada yapamasın baska yerde boyle bırseyı aklı basına gelır. ayrıca goruntulerın servıs edılmesı bır sıkıntı yaratmaz cunku senlık bır sey yok ortada karalama falan fılan. onun dısında avukat aracılıgı ıle hakaret edıldıgınden tazmınat acabılırsınız. bır kac turbo parası cıkmış olur hem :)
arabandaki kamera dvr kamerasıdır açılımı "drive camcorder" yani sürücü kamerasıdır.. tam türkçeye çevirirsek tam anlamı sürüş güvenlik kamerası denilebilinir..
buda şu demektir aracındaki kamera bir hidden cam yani gizli kamera değildir alenen ortada amacı belli olan bir kamera.. oraya bilinçli bir şeyleri gizlice çekmek için konulmuş bir kamera değildir.. ve çektiğin görüntüler kendi fikrim hukuki olarak bilmesemde delil teşkil eder bence..
arabandaki güvenlik kamerası ile esnafın büfesine cafesine iş yerine koyduğu güvenlik kamerası arasında bence hiç bir fark yoktur onlar delil olarak geçiyor bildiğim kadarı ile seninkide geçer diye düşünüyorum.. tabii gene bir avukata danış..
Firmadan birşey isteyecekseniz de mutlaka avukat vasıtasıyla halledin bu işleri.Siz ne kadar iyi avukat tutarsanız tutun böyle büyük şirketlerle uğraşmak zordur.Şantaj falan diye başınız ağrımasın sonra.Doğuşun aleyhine karar verdi diye Antalya'dan Sivas'a sürülmüş idari hakim biliyorum.Ben olsam videoyu bir şekilde yurtdışından veya çeşitli programlarla ip falan gizleyerek yayınlardım. Bütün haber merkezlerine ve sosyal paylaşım sayfalarınada mail çekerdim.
Dava acacaksan göruntuleri sakla,acmıcaksan burda yayınla
Keşke o videodan bende de olasaydı yemin ederim kan alırdım arabanızı yenilemeyi bile teklif ederler işin peşini bırakmayın çünkü eğer o video bir yayılırsa o bayi ortadan kalkar ayrıca şahsa hakareten de tazminat davası açardım ben olsam yüklü bir mebla