reis eğer gereken yaptırım uygulanmazsa gerekeni sen yap videoyu yayınla bizde tüm tt olarak gerekeni yapalım görsünler esas yaptırımı o zaman..
Bi özel servis bunu yapıyorsa neresı olursa olsun işte kişilik karakter olcak yerinizde olsam ağlatırdım onları !! adi serefsizler!! çok çok gecmıs olsun.. kamera kayıtlarına gelırsek yolda cogu kısı video cekıp haberlere cıkarttırıyo sanırım sıkıntı olmaz örn: Ü.T.![]()
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Ya kardesim Allah askina sakin olma sende
Ne milyar dolarlik davasiymis güldürmeSinler.. sen efendi oldukca yüz bulup istedigini diyecekler. Yardir diyorum baska bisey demiyorum.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
başıma gelse arayıp yarın sabah evimin önüne sıfır golf koyun yoksa bayinize elveda deyin derdimbu kadar sakin olmanız onları size karşı küçük duruma düşürüyor bence , iyi bi avukat bunlardan kan çekebilir
yardır2...
arkadaşlar hemen çıkarcılık peşindesiniz
yok yeni araba verselermiş
yok senelerce bedava bakımmış
burada önemli olan insanın-müşterinin aptal yerine koyulmasıdır
gerisi hikaye
Bence acilen sağlam bir avukat bulup s..İş nasnasıl oluyomuş o bayiye uygulamalı olarak göstermek gerekir birde tehdit var işin içinde kan alırlar kan
Benim tavsiyem telefonda görüştüğünüz yetkililere konuşmaları kaydettiğinizi belirtmeniz,hep onlarmı kaydedecek görüşmelerive bu aba altından sopa gösterme durumunda yetkililerin elini kolunu bağlamana faydası olur belki apaçık tehdit etmişler.
Konuyu Merakla Takipteyim.Burda Ne Araba Önemli Nede Arabanın Garantisi.Karşısındaki İnsanı Enayi Yerine Koyma,Malın Irzına Geçme,Şahsa Edilen Hakaret Kural İhlali,Vs Vs Zaten Dava Açılacaksa Bunlardan Dolayı Açılır.Sabrın Sonu Selamettir.Bilinçli Adım Atılarak Çok Güzel Sonuçlar Ve Örnek Teşkil Edebilirisiniz.
Size herhangi bir araba falan vermeleri onlar için bu işten ucuz yırtmaları anlamına gelir,kurtuluşları olur.
Hiç bi teklifi kabul etmeden gerekli yerlere ulaşarak süründürün derim.
duzenli olarak pasiflora veya benzer sakinlestiricimi kullaniyorsunuz ? sizin adiniza bn cinnet gecirdim burda
74 model sehpa...
nasıl ayıp, ne kadar ahlaksız insanlarla dolu bir yer olduk ya. benim de ismini vermeyeceğim maslak sanayii de arabamın saglam parçasını calan hırsız özel servisler(cogunuzunda gittiği yerlerden birisi) gördüm. su an gittiğim adamlar üzerine alınmasınlar 2006/2007 senelerinden bahsediyorum. terbiyesizler her özel günde veritAbanından bize toplu mesaj atıyor, hayırlı bayramlar, iyi kandiller vs. utanmaz insanlar.
bence ahlaksızlığın üzerine git, terbiyesiz heriflere bak, hem dalga geçecekler, hem de bana küfür edecekler.
seni de ayrıca sakinliğin ve sağduyun için kutlarım, belli ki cidden tahammüllü bir insansın.
burda neler yazıyorlar, başka konularda görüyorum, "ya o adam hacı/hoca adamlar yapmazlar" vs, kardeşim önemli olan "iyi insan" olmak.
bir de yoluna cık diyenler oluyor, bence kısmen haklılar, bir sekilde terbiyesizliklerinin bi yaptırımı olmalı, özür diler ayağına mı kapanırlar, arabanı garantiden düzeltirler mi bilemiyorum.
"allahından bulsunlar" dememen lazım. hem para veriyorsun, hem de küfür yiyeceksin. öyle bir türk filmi yok.
a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z
Kamera farz oldu desenize...
o kayitlar bende olucak arabayi sifirlatmayi birak altima golf r yi cektirirdim. Olay cok buyuk yapabileceklerini avukatla gorusup onlerine sun ve sonra senin onune sunabileceklerini izle..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)