User Tag List

Sayfa 13/22 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
415 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Yetkili "X" Servisinde Musteriye Kufur Etme,Araci ile Makas Atma...vs

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim hemşehrim bence bu konuda diger herkesin söyledikeri doğru ama benim ekleyeceğim tek şey var. Bundan sonra doğuşla yüzyüze ya da telefonda yaptığın bütün görüşmeleri kayıt altına al. Ve bunu belirt. Evet videodasınız arabama bunları bunları yaptınız bana küfürler ettiniz ne düşünüyosunuz vs gibi gıcık et adamları. Eşşekler gibi alttan alıp efendi davranmak zorundalar. Sinirleriyle oyna milletin. Ama bunla yetinme, bu mahkemeyi başlatana kadar onlara sadece köpek çekme faslı olsun. Ve elinde delil var, kesinlikle avukatla beraber hareket et.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diğer yorumları okumadan ilk msj ile direk araç kamerası almalıyım dedim
    Şimdi yorumları okuyorum kimsenin günahını almiyim ama ortada görüntü yok, firma bilgisi yok dava yok, burası çözüm merkezi değil araç içi kam. ap açık ortada ızgara içinde gizli olsa sorun olurdu.

Kamera satanlar için güzel başlık, böyle bir durum için beklemeden dava açmak gerekir.

VhpCupra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elinizde çok büyük bir koz var, milli piyango gibi :-) konuyu doğuş ile paylaşmanız ve wv e şikayet ediceğinizi bildirmeniz yeticektir, sıfır araba bile verirler buna emin olun.
    02' Ep3 type-r---00' Gc8---02' Vts---
    05' CooperS---11' Ds3 thp --- 01' S3 1,8t
    03' e46 330ci---13' İbiza Cupra--- 06' 2.5 STİ
    Megane RS

ersandeniz
    Misafir
    yalnız sakın ha direk talepte bulunmayın ve internette yayınlarım filan demeyin, şantaj yapıyor'a getirmeye çalışabilirler, mağdur olduğunuzu ve mağduriyetinizin kanıtlı olduğunu, mağduriyetinizin giderilmesini istediğinizi söyleyin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence; gelinen bu noktada yani toplam 13 sayfa sonunda kesinlikle bu konudan doğuş un haberi olmuştur ve sizden bir hamle bekliyorlardır. Binlerce takipçisi olan TT de eminim doğuş tan veya bayilerden birinden de takipçi vardır. O yüzden her ne yapacaksanız bir an önce karar verin ve uygulamaya geçin.

halitilker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle her yerde paylaşırdım konuyu
    Zaten ülke yeterince sosyal medya takibindeyken başkaları içinde örnek bir durum yaratmış olurdunuz
    Çakalların küfür etmesi ayrı bir sıkıntı sebebi zaten

ilker AKTAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşının bu hamlesini doğuş duysa iş teklif eder ona...

onunda yaptıgı iş değilmiş toyotanın iyiliği bi yana arkadaşının kötü niyetliliği konudaki formen kıvamında.
    kesinlikle arkadaşımın yaptığını savunmuyorum bencede ayıp bi davranış ama bazen servisler bu tavrı hak ediyor ben sadece işi yokuşa sürerseniz kendilerini affettirebilmek için bi çok şey yaparlar demek istedim

cKatmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle merhabba
    yaklasık 4-5 sayfa okudum konuyu
    otomotiv sektöründe bir kaç büyük firmanın muadil parça üreticiliği ve tedarikciliğini yapıyoruz,
    suana kadar şahit olduğum o kadar çok ilginç olay var ki sizinki de bunlardan biri oldu.
    Sizin için çok basit bir yöntem var hiç ne servis le ne müdürü ile nede formeni ile görüşmenize gerek yok. şikayetimvar.com dan direk acın şikayetinizi hem x firmayı hemde y servisini direk zan altında bırakın.
    bu arada elinizdeki video yu şuan için hiç bir yere koymayın baktınız ki olaylar sizin istediğiniz şekilde ilerlemiyor, direk almanya'ya email atın doğusun destek hattını da cc ye ekleyin. o zaman neler yapacağınız tamamı ile sizin inisiyatifinize kalacak.

ps: şikayetim.com büyük otomobil firmaları için o kadar önem taşıyor ki, x firmanın bir aracının immobilizerinde frekans düşüklüğü mevcuttu adam yolda kaldı 2 defa diye adamın arabasına 7bin tl lik aksesuar hediye taktırdılar bize.
    elinizdeki videonun kıymetini bilin buradan yola çıkın derim ben.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben senin yerinde olsam o videoyu çoktan koymuştum internete , ve bunların hepsi aynı *** hiçbiri birbirinden farklı değil.

ahmet_xy
    Misafir
    bir de "yetkili servis iyidir" derler, araba alırken "yetkili servisten bakımlı araç" diye dikkat edilir. şimdi gel de güven bu yetkili servislere!

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş doğru noktaya değinmiş atacağınız mail' de cc kısmına doğuş destek' i ekleyin ve sizin başvurunuza kayıtsız olduklarını bildirin bu "kurumsal" olduklarını iddia eden markalar için ciddi sorun anlamına gelir.
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim hemşehrim bence bu konuda diger herkesin söyledikeri doğru ama benim ekleyeceğim tek şey var. Bundan sonra doğuşla yüzyüze ya da telefonda yaptığın bütün görüşmeleri kayıt altına al. Ve bunu belirt. Evet videodasınız arabama bunları bunları yaptınız bana küfürler ettiniz ne düşünüyosunuz vs gibi gıcık et adamları. Eşşekler gibi alttan alıp efendi davranmak zorundalar. Sinirleriyle oyna milletin. Ama bunla yetinme, bu mahkemeyi başlatana kadar onlara sadece köpek çekme faslı olsun. Ve elinde delil var, kesinlikle avukatla beraber hareket et.
    Telefon konuşmalarını kayıt altına almak yasak bildiğim kadarı ile.
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

MightyIV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten çok sabırlı çıktınız. Ben olsaydım eğer karartırdım gözümü ne olacaksa olsun der elimden geleni yapardım. Şu saatten sonraki süreç için allah yardımcınız olsun.

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalnız bu konu bir çok kişinin kulağına ulaşacak gibi duruyor şu saatte bile 12 misafir var. Zaten ulaşmasını da isterim
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dodoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Telefon konuşmalarını kayıt altına almak yasak bildiğim kadarı ile.
    neden yasak olsun, biz müşteri hizmetlerini aradıgımızda demiyolar mı güvenlik ve daha iyi hizmet bıdıbıdısı için kayıt altına alıyoruz diye.
    Arkadaş da söylesin, konuşmayı kaydediyorum amk gazetesi evlatları ayagınızı denk alın diye.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu okudukça,arabaya kamera taktırıp servise bakıma götürmek niyetim var bizede böyle piyango vurmazmı acaba

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence şu anlık koymayın videoyu, şikayet sitelerine başlıklar açın yukarda yazılan gibi en kötü ihtimal amacınıza ulaşamadınız mı, veya ulaştınız diyelim. İşte o zaman videoyu yayınlayıp köküne kadar istediğinizi yaptırın, rezil edin vs.
    .

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar herkese tesekkurler
    Hukuki anlamda x yetkili servisinin suclu oldugunu kanitlanmadigindan hala x diyorum
    X yetkili servisi yuzunden Y firmasininda adi kirleniyor,sonucta kendi verdigi bir bayilik.
    Bu konuda beni aba altindan sopa gosterir gibi tehdit etmeside zoruma gitti acikcasi,su an icin en azindan hakliyken haksiz duruma dusmemek icin bazi seyleri paylasamiyorum
    Umarim Y firmasi adinin kirlenmesine izin vermez ve olayi kapatiriz uygun bir sekilde,ama beni tehdit etmekten vazgecmeleri lazim boyle olmaz cunku
    Ben elimden geldigince Y markasindan iyilik bekliyorum ve olayin Yakisan sekilde kapanmasini istiyorum

Kufur eden kisiye gerekli yaptirim yapilmis bu arada

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yaşın çok küçük açıkcası yaşından ötürüde biraz seni kaale almamış olabilirler yanında hukukdan iyi anlayan avukat bir abinle git.. sen konuşma bırak o konuşsun.. birde orda çalışan işçi ile müdürle oyalanma en üstte merkezde kim varsa onlarla muhattap ol işçiyle müdürle oyalanırsan olduğun yerde sayarsın onların hiç bir yaptrımı yok.. bir adım ileri atamassın.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)