Murat abi hala Carisma mı diyorsun10 sene önce de aynıydın ama biraz daha sakin görüyorum seni şakası bi yana, tabi çoluk çocuk iş güç etkisi de vardır o durumda bence.
Yani işin özü, çevremden tanıdığım kişiler akrabalar vs olarak düşününce bazı şeyleri görmüş geçirmiş kısacası yaşayabilmiş ve boşlukta hissetmeyen 40 yaş üzeri kişilerde ilk mesajlardaki semptomlar oluşmuyor diye düşünüyorum.
Sadece kendin için yaşamak beden sağlığı dış görünüş ve ruh hâli için en iyisi yaş vs hiç önemli değil forumda öyle büyükler tanıyorum ki 20lik delikanlılara taş çıkartır çok sevdiğim Cem abi başta gelir
@stlegal inşAllah bunu görür![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
kaldı 9 korkmaya basladım
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
Farklı bi açıdan yaklaşıcam;
O 40 yaş üstü abiler bazen sivri dil , bazen mantık dışı cümleler kullanabiliyor evet burda hem fikiriz.
Beni asıl rahatsız eden ,yaşıtım hatta benden daha da genç arkadaşlar 'dayı ne diyon ' ' amca sen ne içtin' yok efendime söyliyeyim 'ölü taklidi yapın gider' tarzı hiç komik olmayan kelimeler sarfediyorlar.Bize ilk öğretilen şey büyükleri saymaktı.bazılarının ailesi o eğitimi atlamış sanırım.Karşındaki ne olursa olsun abin baban yaşında bi insan ,şahsen o tür bi durumda kalsam ya dialogu keserim amcayla yada devam etmem gerekiyorsa uslübumu koruyarak uyarıda bulunmaya çalışırım.
Dr.Ecu
70li abilerimizin çogu analog dönemden gelme.. Haliyle digital ortama ve lügatına pek hakim olamıyorlar. Saygı duyuyoruz tabii ki ama kuşak çatışmasından kaynaklanan durumlar diye düşünüyorum.
Tango-1 never dies.
Kardeşim ağzına sağlık tamda aklımdan geçenleri yazmışsın. Sabit fikirli olanlar var tabiki ama dediğin gibi kendileriyle askerlik arkadaşı gibi muhabbete başlayanlara da ne demeli bilemiyorum. Fakat her iki tarafında tamamen kişilik ve karakter özellikleri ile de alakalı bir durum.
Allahdan forum yasımı kucuk gosterıyor.
Saygı tabı olmalı ancak buyuk dıyede haksızlıga goz yumulmamalı tabı saygı cercevesınde....
Ne güzel iş be..
Yaşça küçükler neden saygı göstermiyor rörörö dicen, sonra senden yaşça büyüklere giydireceksin.
Adamlığın ya da saçmalamanın yaşla alakası yok ya da saygı yaşla kazanılmaz biliyorum ama saygı göstermeyi beceremiyorsan bile saygısızlık yapma
Bizden yaşça küçükler büyüklerine saygılı olsa iyi olur, ben bile benim yaşımdan büyük olanlara saygılı oluyorum
Biraz el insaf. 40 yaş sendromu diye bişey yok.
Bazı kendini bilmez küçükler haddini aşıyor, bir büyüğünüz varsa saygı duyun.
Turbo Rider
Yamaha 1000r
Merak edenler olmuş, sıkı durun ileride nasıl biri olacağınızı, nasıl bir karakterde olacağınızı söylüyorum :
Şuanki huyunuza, babanızda kızdığınız huylar eklenecekhepsi bu. Emin olun 10 larca akranımda bunu görüyorum
![]()
Abiler size karşı en ufak kusurum olduysa affola gencligime verin
E90post ta yazan 50+ tonla insan var herkes mutlu mesut yasiyo. Asin bu yas takintilarini. 19 yas ergen 40 yas bunak.. Bi normal 30-40 yas arasi zaten.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)