Jaguar motoru kullanıyor. XK-R motoru motor hakkında bilgi için jaguar forumlarına göz gezdirirseniz daha fazla bilgi alabilirsiniz
jaguarforums.com tavsiyemdir hem İngiltere hemde Amerika'dan kullanıcı var forumda.
Jaguar motoru kullanıyor. XK-R motoru motor hakkında bilgi için jaguar forumlarına göz gezdirirseniz daha fazla bilgi alabilirsiniz
jaguarforums.com tavsiyemdir hem İngiltere hemde Amerika'dan kullanıcı var forumda.
kısa süreli kullanma şansını bulmuştum gerçekten çok zevkli alet
Lpg uyumu hakkında bi fikrim yok ama illaki uygun bir sistem vardır. 16 litre imkansız, 22 litreler zor istanbul trafiğinde 26 litre civarı gezersin. Nazı, tüm keyfini alır götürür.
2006 modeli arkadaşımda vardı 24 litre falan demişti gazlamadan etmeden istanbulda
Kanka afedersinde İngiliz arabası alıp fantezimi yapacaksın çöplerle uğraşma. Millet birbirine baka baka etiket olucam diye doldurdu heryeri RR arkadaşım var borusanda aman abi sakın bulaşma diyor daha forumada üye aklın varsa uzak dur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99721168/detay
bende bu discoya bayılıyorum![]()
Buna ben de baktim jantlar cok abarti olmus. Pimp my Ride hesabi. Bu arabanin durusuna gitmiyor bu jantlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)