ağır offroad bende çıkmam pek çekmiyor beni o iş, batayım çıkayım, saplanayım biri kurtarsın beni, ustum basım *** olsun, koltuklarım çamur olsun, hiç gerek yokdaha çok gezi-keyif amaçlı işte binek aracın gidemediği, dört çekerin kilidin hacimli motorun torkun avantajını kullanabileceğim toprak,çamur,karlı arazilerde sürüş yapmak. bikaç arkadaş yardımlaşarak vakit geçirmek, mangal vs. sosyalleşmek. kafa dengi çekirdek bi kadro oluşursa uyarım bende, köpekleride alırız harika olur valla
![]()
TeamPASAOGLU
bmc motorunu çok iyi bilirim. babam eski leyland yetkili servisi. sakın 7.50 16 dan buyuk lastik takma yürümez.lassa ok veya petlas alcaksın. traktör ön lastiklerinden yani. veya direk v desen traktör ön lastiği al tak.
bu arada bendede nissan terrano 1 turbo dizel var.yakın arkadaşımdada disko var arada takılıoruz biz. ekip olursa çıkarız.
RACE WERKS
bu hafta yarış oldugu için 22 MART PAZAR GÜNÜ sabah saat 10:00 da maslaktan ayazagına inen yolun sag tarafında börekçinin önünde buluşalım gelecek olanlar söylesinki ona göre malzememizi alalım geleni gideni bekleyelim çok agır offroad yapmamızı isterseniz agır kanallarada gireriz ama istege göre girmeyizde maksat yemek sohmet gezinti sonuçta(serhat abi köpek bizi yemeksin ormanda
gelecekler konunun altına ismini yazssın kaç kişi ise +1 veya +2 olarak ....
[QUOTE=Vts_Power;7781079]bmc motorunu çok iyi bilirim. babam eski leyland yetkili servisi. sakın 7.50 16 dan buyuk lastik takma yürümez.lassa ok veya petlas alcaksın. traktör ön lastiklerinden yani. veya direk v desen traktör ön lastiği al tak.
Teşekkür ederim bilgi süper peki jantı değişmeye gerek varmı ve bu traktör lastiği ciddi iş görürmü _?
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
böyle bişey buldum ama
http://www.lastikcim.com.tr/Starmaxx...6,PR-6371.html
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
Bayılıyorum şu of road işine benide götürün sevabına fotoğraflarınız benden![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
nacizane tavsiyem traktör lastiği çok iyi işler cıkarsada akslar için sıkıntı olabilir kırılabilir...
Bende de niva var Bursada takılıyoruz arada ama nivayla İstanbula gelmek ciddi sıkıntı. Bursada varsa forumdan arkadaşlar çok ağır olmayan parkurlarda seve seve eşlik edebilirim.
Bu arada traktör lastiği araçla parkura giderken çok sıkıntılı. Çok titreşir,asfaltta yol tutmaz ve sağlam aks yoksa arazide de sağlam tutunduğundan aks kırma ihtimali çok yükselir. Ben nivada ok144 kullanıyorum çok memnunum traktör lastiğinden ziyade Lassa ok144 tavsiye ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)