Eğer oynuyan varsa bir kaç dostane denemeler yapabiliriz.
Benim tavsiyem;
2006 yılından beri oynuyordum S2 Lisanslıyım ama 2-3 yıldır artık tadı kaçtı demoda argomu ararsın birbirinin üstüne kıranmı ne ararsan var S2'de sürekli yarışlar oluyor zaten yada cruise serverlar popüler.S3 çıkacak, Scirocco ilk çıktığında oyuna gelicek dendi.Scirocco gerçek hayatta çıktı üstüne birde kasa değiştirdi ama Lfs'ye hala gelicek... Başka simulasyon oyunlarına geçin derim ben.
Örn. TDU, RFactor
6-7 sene evvel bende oynardım. Sahiden bayağı olmuş be. Tr diye takimimiz vardı drag kovalardık. Setuplar falan hey gidi..
s3 heralde bi 4 5 senedir çıkacak![]()
s1 den beri oynarım yine arada giriyorum offline oynuyorum, hala daha diğer hiçbir oyunda lfs nin gerçekçiliği yok biraz da grafik olsaydı..
server açmayı bilen varsa açsın bir gece girelim takılırız![]()
YouTubeDR.ECU
11 sene olmuş hala oynuyorumCidden yerine geçebilecek birşey hala bulamadım. Yaklaşan, benzeyen vs çok var ama fizik olarak üstüne geçen olmadı halen.
S2 olmasına rağmen en çok demo'da vaktim geçmiştir, sarı ozans nick'i ile hatırlayan çıkar belki![]()
https://www.lfs.net/
burdan indirebilirsiniz en güncel sürümü, ama lisans almadan 3 araba ve 1 pist açık sadece. lisans olmasa bile kayıt olmanız lazım siteden kullanıcı adı almanız lazım online oynayabilmek için.
eski sürümleri tam açık olarak bulabilirsiniz nette arayıp. ayrıca tweak programı ile arabaları da editleyebiliyorsunuz offline modda.
tabi asıl olay arabalara setup yapmakta veya bulmakta![]()
YouTubeDR.ECU
Haydi setupta benden olsun bu sitede her araç ve pist için setuplar var
http://www.setupgrid.net/
İndirip Lfs/Data/Setups klasörüne atarsanız oyunda garajınızda sağ kısımda çıkacak ismiyle.
Lfs eklentilerle gayet eğlenceli olabiliyor. Farklı araba kaplamaları, tweak ile herhangi bir arabanın aynı motor özelliklerini, vites aralıklarını, aktarmasını vs yapabilme (dizel bile), launch control, farklı jantlar vs. Sürüş olarak bana göre en gerçekçi oyun şu an hala lfs.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Bu videoyu izleyin nasıl kayıt olacağınız nasıl oyuna bağlanıcağınız anlatıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=T0gHOukAccM
Yıllarca oynadım şimdi forza oynuyorum ama lfs tadı yok.
e36 yapardım tweak ile 321 lik m3 ayarları yapardım g25 ile sabahlara kadar yan
tweak serverlar vardı s2 lisansı hiç almadım.
yokuş aşşağı arabayı g25 ile vurdurarak bile çalıştırabilirsinizen iyi simulasyon ama artık demode oldu hiç bir yenilik gelmedi.
Cvk Rs
Seneler önce 1 hafta oynadım bıraktım. Bıraktıktan sonra yamanın olduğunu öğrendim bir daha da oynamadım![]()
.
8 senedir oynarım Lfs,demolarda lapperlar falan acaip keyifliydişimdi demolar inanılmaz halde kötü ortam küfürler, crash açanlar, tweak açıp geçtiğini sananlar vs vs
![]()
Eğer ortam kurulacaksa Hamachi ile server acılıp burdan Xrt Day yapılabilirhertürlü katılım sağlanır yardımcı da olurum İp patch de vs.
çok uzak kalmışız be bi girdim de oyuna saçma saçma iş yapanlar kaynıyor. foto çekilip facebooka koyan tipler var hep..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)