Fiyat fayda orani cok yuksek
Lakin mutlaka ama mutlaka dsg versiyonu alin satarken 5-0 onde baslarsiniz
Kullanim kolayligida rahatligida cabasi tabikide..
Printable View
Fiyat fayda orani cok yuksek
Lakin mutlaka ama mutlaka dsg versiyonu alin satarken 5-0 onde baslarsiniz
Kullanim kolayligida rahatligida cabasi tabikide..
o fiyatlara alınabilecek en mantıklı en yakışıklı araç gerçekten, ben de düşünmüyo değilim bu ara ciddi ciddi, ya da ikinci el 116 bakabilirsiniz, stage 2 ile 220-240 civarı güç alınıyor
arkadaşım 3kapı 1.4tsi 140 hp camtavansız olanını geçen sene 51bine almıştı. içi fena değil, led farlar aracı cezbedici kılıyor, yol tutuşu çok da kötü değildi ama ne beklediğinize bağlı, ben şahsen aynı araca 50binden fazla vermezdim...
alternatif r56, scirocco olabilir.
F/p oranı oldukça yüksek bir araç. Ancak trim sesleri ve döşeme kalitesi çok can sıkabilir. 15binde ki aracın paspasları bildiğin lime lime. Bunlar dışında duruşu gidişi donanımıyla oldukça başarılı
150 lik act dsg fiyatı sitede 71.000 gözüküyor. Bu fiyat maksimum ne kadara kadar çekilebilir ?
70,250 ye suan bayi veriyor ama alacak arkadaslar mutlaka 5,8 ekran opsiyonunu ekletsin sonra pisman olmasin zevkine gore 18 jantta olabilir
FR larda cam tavan ve led paket ekletme diye bir şey yoktur. FR'lar zaten cam tavan ve led ile geliyor standart donanım yani. Ekletilecekse 18" jant ve 5.8 inç ve alcantara döşeme eklenebilir.
ben golf 7 aldım, almadan leon a da baktım inceledim. Golf7 kullanılan malzeme ve işçilikte açık ara önde fakat leon da da donanım çok tatminkar. Bence bahsedilen paralara kesinlikle alınacak bir araç FR, pişman olacağınızı sanmıyorum. Arkadaşımda FR var uzun yolda 5,5-6 lt yakıyor. Ş.içi 7-7,5 lt ile rahat rahat gezersiniz. Bozuk yolda kapı içi sesleri ve depodan ses gelmesi dışında kronik bir sıkıntısını duymadım.
leon 5f 1.6 tdi kullanıcısıyım yoltutuşu yolun kalitesine göre değişiyor duble yollarda güzel asfaltta 180 200 kmh hızlarda viraja girmişliğimiz var kilo olarak yıl ve segmentinde daha hafifi yok iç döşeme kalitesi kullanmaya bağlı bence golf le arasında pek fark yok ve ayreten golfte arkadan kopma yaşadık (OTOPARK ın bahsettiği) (leonda yaşamadım) ve esp nin geç girmesi çok büyük dezavantaj ama yeni passat öyle değil
bir video izlemiştim a3 ile aynı alt yapıyı kullanıyorlar nasıl kötü olsun
A3, Golf, Leon, Octavia hepsi aynı altyapıyı kullanıyor ama bileşenlerde kullanılan malzemelerde bariz kalite farkı var.
A3 ün torsiyonu mükemmel çalışırken Leon A3 e göre paldır küldür..
Güzel bir konu oldu sanırım bir çok kişinin aklında olan bir araçmış golf ile aynı donanım olursa 15 bin gibi fark var alternatifler arasında rocco da var ama bu olursa sıfır olucak öyle bir artısı var.
tabiki bariz fark var ama 15bin lira farka değecek bi fark değil bence, artı olarak leon çok daha sportif ve yakışıklı bi araç
Aynen kırmızı 18 jant alcantra döşeme 5.8 ekran olucak 66 civarında gözüküyor sitesinde fiyat ne kadara bayi bırakır acaba gidip bi konuşmak lazım izmirde vosmer ve mbu var ikisinde bi soralım
Tam bir f/p arabası. Kalite kavramı göreceli biraz da ama çok yüksek beklentiniz yoksa tatminkar bir araç. Fr olan arkadaşım benim araba için (spor süspansiyonlu 8V a3) yol tutuş daha iyi demişti ama bence çok fark yok. Tüketim olarak; arkadaş normalde agresif kullanıyor ama rodaj döneminde çok dikkatli kullandı ve daha ilk depoda 660-670 km yapmıştı. 18 jant kırmızı güzel olur, şimdiden hayırlı uğurlu olsun
70bin'e 5.8 ekranlı mı veriyorlar??
70bin'e 5.8 ekranlı mı veriyorlar??
Ya da şöyle sorayım... ACT'li, beyaz, 5.8 ekranlı, 17" jantlı yani bu dört özelliği en düşük kaça alabiliriz??
o paralara anılacak en ıyı araclardan bırı bence de hıc dusunmeden alın derım